Posted on: 2019-01-11

Job type: Permanent

Sector: Construction

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Gedreven Ingenieur met zin voor initiatief en sterke technische vaardigheden

Studiebureau Lobelle realiseert infrastructuurwerken, verkavelingen, waterbouw- en landschapswerken, stedenbouwkundige studies en architectuur voor openbare besturen en privé-investeerders. Het familiebedrijf is qua projecten voornamelijk actief op de Oost- en West-Vlaamse markt, en telt vandaag een 25-tal medewerkers. Zijn bedrijfscultuur is doordrongen van ondernemerschap, transparantie en flexibiliteit. Specifiek binnen het domein van de infrastructuurprojecten alsook in het kader van zijn verdere groei, gaat Studiebureau Lobelle op zoek naar een (m/v)

 

PROJECTINGENIEUR INFRASTRUCTUUR

Gedreven Ingenieur met zin voor initiatief en sterke technische vaardigheden

 

Functie

 

 • Je wordt van A tot Z verantwoordelijk voor alle werf- en projectopvolging van de door jou opgevolgde dossiers. Je draagt daarbij de leiding over het project en voorziet in de nodige communicatie met zowel de opdrachtgever als de uitvoering. In het kader daarvan woon je werfvergaderingen bij met de desbetreffende stakeholders en kijk je vorderingsstaten na.
 • Je integreert bij het voorontwerp diverse disciplines, zoals Landschapsarchitecten, Stedenbouwkundige Experts en Verkeersdeskundigen.
 • Je maakt aanbestedingsdossiers op; o.a. grondverzetberekening en interpretatie van het Milieu Hygiënisch Onderzoek maken daar deel van uit.
 • Vanuit technische invalshoek ben je verantwoordelijk voor verschillende studies en berekeningen m.b.t. hydraulica, sterkte, enz.
 • Je draagt een eindverantwoordelijkheid inzake de desbetreffende budgetten; je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

 

Profiel

 

 • Je behaalde een masterdiploma als burgerlijk of industrieel ingenieur en beschikt idealiter over een eerste ervaring van ongeveer 5 jaar bij een studiebureau of een aannemersbedrijf.
 • Je beschikt over de nodige peoplemanagementskills en hebt ervaring in het dagdagelijks aansturen van een groter team.
 • Qua persoonlijkheid ben je een positief ingesteld iemand die anderen kan motiveren doorheen de verschillende fases van het project.
 • Anderen zien jou als een proactief, anticiperend, no-nonsense, open, organisatorisch, planmatig alsook pragmatisch en toegankelijk persoon.
 • Je hebt een zekere flexibiliteit en bent bereid verplaatsingen te maken binnen Oost- en West-Vlaanderen.
 • Ervaring met InDesign of Autocad zijn extra troeven.

 

Aanbod

 

 • Een functie met doorgroeimogelijkheden, waar je met moderne tools kan werken en een ruime verantwoordelijkheid kan opnemen.
 • Een snelgroeiende familiale organisatie met een duidelijke visie waar je kan samenwerken met ervaren collega’s en dichtbij de zaakvoerders staat.
 • Een marktconform verloningspakket in lijn met jouw ervaring en toegevoegde waarde.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE773543 naar Hudson, t.a.v. Annelies Vanderbauwhede, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 243 89 52, e-mail annelies.vanderbauwhede@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Projectingenieur Infrastructuur
Reference: BE773543

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.