Posted on: 2019-02-11

Job type: Permanent

Sector: Energy and Utilities

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Schitterende opportuniteit voor commercieel talent dat zichzelf in een B2B omgeving wil bewijzen

Scholt Energy Control is als leverancier van elektriciteit en gas aan professionele klanten actief in België, Nederland en Duitsland en ontwikkelt ook innovatieve oplossingen gericht op energieverbruik, energieopslag en productie van energie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Valkenswaard (NL) en de onderneming heeft tevens kantoren in Waregem (BE) en Ratingen (DE). Met hun persoonlijke, duidelijke en onafhankelijke werkwijze is Scholt Energy Control de voorbije jaren heel sterk gegroeid en hebben zij hun plaats veroverd op de internationale energiemarkt. In het kader van de verdere expansie op de Belgische markt wensen zij hun dynamisch team van 100 medewerkers verder te versterken met een (m/v):

 

REGIONAL ACCOUNT MANAGER

Schitterende opportuniteit voor commercieel talent dat zichzelf in een B2B omgeving wil bewijzen

 

Functie

 

  • Na een intensieve product- en verkooptraining word je als Account Manager verantwoordelijk voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop- en servicedoelstellingen in jouw regio, zijnde Leuven-Diest-Hasselt of Oost-Vlaanderen.
  • Je onderhoudt en beheert de relatie met bestaande klanten door hen de juiste service en adviezen te verlenen. Je bezoekt hen op het gepaste moment en doet het nodige om de bestaande relaties verder te versterken.
  • Een groot deel van jouw tijd gaat naar het actief prospecteren van nieuwe klanten. Hierbij richt je je hoofdzakelijk op middelgrote en grote productiebedrijven of andere bedrijven met een hoger energieverbruik. Je overtuigt hen van de meerwaarde van Scholt Energy Control waarbij je gebruik maakt van duidelijke en transparante presentaties en simulaties.
  • Als ambassadeur van het bedrijf, bouw je verder aan de naamsbekendheid van Scholt Energy Control. Door regelmatige opvolging en een persoonlijke service, werk je elke dag aan de klantentevredenheid.
  • Voor het opstellen van offertes en rapporten krijg je ondersteuning vanuit de binnendienst, zodat jij je volledig kan concentreren op de commerciële activiteiten.
  • Je rapporteert aan de Sales Manager België en kan rekenen op een professionele ondersteuning en inwerkperiode.

 

Profiel

 

  • Je behaalde een hoger diploma in een economische richting en bent vastbesloten een succesvolle commerciële loopbaan uit te bouwen.
  • Met jouw sterk ontwikkelde interpersoonlijke vaardigheden weet je de klanten als geen ander te enthousiasmeren en ben je in staat om lange termijn relaties op te bouwen.
  • Je bent resultaatgedreven, servicegericht en bezit een gezonde dosis ondernemerschap.
  • Je woont in de regio Leuven-Diest-Hasselt of Oost-Vlaanderen en bent bereid om je op regelmatige basis naar het Belgische hoofdkantoor te Waregem te verplaatsen.

 

Aanbod

 

Bij Scholt Energy Control kom je terecht in een jonge en ambitieuze organisatie, waar een informele en open werksfeer heerst. Je krijgt daarin alle ruimte om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Naast de inhoudelijke uitdaging en kansen biedt de onderneming ook een marktconform salarispakket, inclusief variabele verloning en extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv met foto en motivatiebrief met referentie BE767781 naar Hudson, t.a.v. Nic Nicasy, Herkenrodesingel, 4A, 3500, Hasselt, tel + 32 11 24 75 00, e-mail nic.nicasy@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Send job by email

Apply for Regional Account Manager
Reference: BE767781

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.