82 Sales and Marketing jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Brussel, Brussels, Belgium

Reference: BE777510

Posted on: 14.06.2019

Job type: Permanent

Gepassioneerde en inspirerende marketeer die businessinzicht combineert met een hands-on aanpak

Wil je de eindverantwoordelijkheid dragen over de marketingstrategie en de uitbouw van het merkimago van tesa voor de BeNeLux-regio? Ben jij een van de trekkers die marktgroei realiseert in de verschillende kanalen? Vertaal je het strategisch plan in een marketingplan en neem je je team op sleeptouw?

Gits, West Flanders, Belgium

Reference: BE775735

Posted on: 12.06.2019

Job type: Permanent

Young potential met een passie voor internationale sales (B2B - Ndl, UK, Spanje) en affiniteit met techniek

voestalpine Sadef (Gits) is als wereldspeler gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koudgewalste profielen en vormbuizen. Internationale klanten uit de automotive-, de bouwsector en de industrie vinden in voestalpine Sadef een betrouwbare partner voor tailormade oplossingen in stalen profielen.

Vlaanderen, Vlaanderen, Belgium

Reference: BE777300

Posted on: 12.06.2019

Job type: Permanent

People manager with B2C sales experience and a passion for business development

Currently we are looking for a Sales Manager to guide and manage the sales team of one of our clients. Among other things this opportunity includes managing a team of representatives and the task to develop a strategic plan to conquer a new market.

Vilvoorde, Flemish Brabant, Belgium

Reference: BE774062

Posted on: 12.06.2019

Job type: Permanent

Een gedreven commercieel talent met stevige leiderschapskwaliteiten die op een vlotte manier klantenrelaties weet uit te bouwen

AkzoNobel is met 35 000 medewerkers wereldwijd actief in de sectoren van Paint & Coatings. AkzoNobel Paints in Vilvoorde en Machelen produceert en commercialiseert decoratieve verven zowel voor de particulieren als voor de professionele schilder, zoals o.a. Levis, Sikkens, Herbol en Trimetal.

Olen, Antwerp, Belgium

Reference: BE776568

Posted on: 12.06.2019

Job type: Permanent

Ondernemende Sales met technisch inzicht en affiniteit met de bouw

Novatio behoort tot het Belgische familiebedrijf Novatech International (met tevens de merken Tec7, Bike7 en Green7) en is gevestigd te Olen. Sinds 1978 is Novatio één van de meest vooraanstaande ondernemingen op het gebied van innovatieve productontwikkelingen in technisch onderhoud.

Anderlecht, Brussels, Belgium

Reference: BE777088

Posted on: 12.06.2019

Job type: Permanent

Ben je een commercieel talent met de drive & ambitie om verder te evolueren binnen een internationale & dynamische werkomgeving? Waag dan de sprong bij Hilti!

Hilti is als toeleverancier dé referentie op de markt wat betreft technologisch toonaangevende producten, software en diensten voor de bouwsector. En tant que fournisseur, Hilti est la référence sur le marché des produits, logiciels et services à la pointe de la technologie pour le secteur de la construction.

Brussel, Brussels, Belgium

Reference: BE777196

Posted on: 11.06.2019

Job type: Permanent

Commerciële en geëngageerde netwerker / Networker engagé ayant la fibre commerciale

Damiaanactie VZW is een Belgische medische ontwikkelings-NGO die het verschil maakt in de wereldwijde strijd tegen lepra, tuberculose en andere verwaarloosde armoedeziekten. ONG médicale belge pour le développement, Action Damien asbl fait la différence dans la lutte mondiale contre la lèpre, la tuberculose et ...

Harelbeke, West Flanders, Belgium

Reference: BE777318

Posted on: 11.06.2019

Job type: Permanent

LEADERSHIP AND OWNERSHIP FOR A PART OF THE BUSINESS

VYNCKE is a dynamic, highly technological family-owned company which, since its foundation in 1912, has grown into a global player in the sector of clean energy technology, specifically in the design and construction of customised waste-to-energy installations. Worldwide there are over 360 Vynckeneers ...

Asse, Flemish Brabant, Belgium

Reference: BE772817

Posted on: 11.06.2019

Job type: Permanent

Gedreven commercieel talent met een passie voor techniek en bouwkunde

Sto nv, gevestigd te Asse, is een autonome dochteronderneming van de Duitse multinational Sto SE & Co. KGaA. In België is Sto marktleider op het gebied van gevelisolatiesystemen (ETICS) voor zowel nieuwbouw als renovatie en is technologisch leider in gevelbepleistering.

Nazareth, East Flanders, Belgium

Reference: BE776631

Posted on: 11.06.2019

Job type: Permanent

Interessante opportuniteit in Marketing bij Perrigo, een dynamisch en ondernemend farma bedrijf

Perrigo is een leidende mondiale speler van over-the-counter producten en generische op voorschrift verkrijgbare farmaceutica, babyvoeding, voedingsproducten en -supplementen en actieve farmaceutische ingrediënten.