Posted on: 11.01.2018

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Toponderhandelaar met sterke analytische en peoplemanagementskills

P. Bruggeman n.v. is een belangrijke speler in de sector van gedistilleerd in de Benelux en realiseert een zakencijfer van meer dan € 45 miljoen (België en export) in zowel de horeca- als foodsector. P. Bruggeman n.v. maakt deel uit van de Franse groep La Martiniquaise, die wereldwijd aanwezig is in 110 landen. P. Bruggeman n.v. is marktleider in jenever, met de premium merken Peterman, Smeets en Hertekamp, en speelt verder een belangrijke rol op de whisky-, wodka- en rummarkt met merken als Label 5 Whisky, Poliakov Vodka, Negrita Rum, Saint James Rum, Porto Cruz en Mangaroca.

 

Om de verdere groei te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een (m/v):

 

SALES MANAGER OFF-TRADE

Toponderhandelaar met sterke analytische en peoplemanagementskills

 

Functie

 

 • Als Sales Manager Off-Trade sta je in voor het volledige beheer van de top retailklanten voor de verschillende productgroepen waarbij je P&L-verantwoordelijkheid draagt en je budget zelfstandig beheert.
 • In samenspraak met de Algemeen Directeur bepaal je per sector en regio de Off-Trade-objectieven; je zet de marketing- en verkoopdoelstellingen om in concrete actiepunten en zorgt voor regelmatige evaluatie en bijsturing in samenspraak met de marketingafdeling.
 • Je ontwikkelt, implementeert en werkt accountplannen uit met bijhorende KPI’s.
 • Je staat in voor de negotiaties met de klanten, bent verantwoordelijk voor de commerciële relaties en doet de nodige opvolging om de resultaten te garanderen. Je bent voor je klanten tevens de tussenschakel naar alle betrokken departementen binnen Bruggeman en garandeert een accurate administratie van gemaakte afspraken en akkoorden.
 • Als peoplemanager begeleid en coach je een verkoopteam van 5 Sales Promotors binnen Off-Trade. Je zorgt voor een gedegen opvolging van de verkoopacties en staat in voor de verdere ontwikkeling van je team met oog voor individuele begeleiding.
 • In overleg met de Category Manager werk je nauw samen aan de marktanalyse en het productassortiment.
 • Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

 

Profiel

 

 • Je denkt en handelt op masterniveau en kan terugvallen op minstens 5 jaar saleservaring binnen FMCG of Retail. Affiniteit met het productsegment is een plus.
 • Je beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap en commerciële flair. Je hebt oog voor opportuniteiten, toont een luisterend oor voor de behoeften van klanten en zoekt mee naar concrete oplossingen die inspelen op hun noden en wensen.
 • Je bent een sterke onderhandelaar en functioneert optimaal in een omgeving die een grote zelfstandigheid vereist. Je bent resultaatgedreven, je creativiteit en inlevingsvermogen zorgen voor een constructieve langetermijnrelatie met je klanten
 • Je bent goed georganiseerd en efficiënt in je werk. Je hebt oog voor de impact die beslissingen op de organisatie kunnen hebben.
 • Je hebt ervaring met peoplemanagement waardoor je een team kan motiveren en overtuigen.
 • Je bent tweetalig (Nederlands/Frans) en hebt een goede kennis van het Engels.

 

Aanbod

 

 • Een boeiende functie binnen het commercieel departement met doorgroeimogelijkheden.
 • De kans om jezelf te ontwikkelen binnen een internationale FMCG-speler met Gentse roots en nog steeds een kenmerkende familiale spirit.
 • Een marktconform salaris met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE765303 naar Hudson, t.a.v. Jan Clays, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 54 48, e-mail jan.clays@jobs.hudson.com.

 

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Sales Manager Off-Trade
Job Reference: BE765303

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.