Posted on: 2018-05-14

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Projectverkoop met creatief advies in food retail (Oost- en West-Vlaanderen)

Frigomil (www.frigomil.be) uit Meise is een begrip in de hoogwaardige inrichting van winkels en de installatie van professionele koelinstallaties. Al vier generaties levert het bedrijf kwalitatief maatwerk aan slagers, bakkers en andere spelers binnen de food retail. Vooral de totaalaanpak weet tal van klanten te bekoren. Frigomil levert immers niet alleen een koeltoog, maar een compleet winkelconcept, inclusief meubilair met afwerking tot in de kleinste details. Deze projecten worden uitgevoerd door een ervaren en gedreven team van architecten, ingenieurs en vaklui, met een superieure kennis van de meest vooruitstrevende en milieuvriendelijke technieken. Om hun sales team te versterken zijn ze momenteel op zoek naar een (m/v):

 

SALES TALENT VOOR WINKELINRICHTING EN KOELING

Projectverkoop met creatief advies in food retail (Oost- en West-Vlaanderen)

 

Functie

 

  • Je behandelt leads maar gaat vooral actief op zoek naar potentiële klanten in jouw regio en brengt hun plannen over de inrichting van hun zaak, hun wensen en verwachtingen in kaart.
  • In samenwerking met onze interieurarchitecten stel je het voorontwerp van een alomvattend winkelconcept voor, met de creatieve en kwalitatieve “Frigomil touch”.
  • Tijdens dit proces ben je het aanspreekpunt voor alle partijen en sta je in nauw contact met de potentiële opdrachtgever. Je wordt als het ware de creatieve adviseur die de klant zijn zaak naar een hoger functioneel en ervaringsniveau tilt.

 

Profiel

 

  • Je bent een commercieel talent: je bent vlot en geduldig in het leggen en onderhouden van contacten en voelt de noden van de klant goed aan.
  • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in vormgeving, interieurarchitectuur of een gelijkaardige branche, gecombineerd met een ruime technische interesse. Je bent mee met de nieuwste trends zodat je kan verrassen met een creatief verhaal en een goed onderbouwd advies uit de Frigomil-concepten.
  • Kennis van de retailsector is uiteraard een pluspunt. Een netwerk in de wereld van slagerijen, bakkerijen en andere food retailers is een grote troef.

 

Aanbod

 

  • Je vertegenwoordigt een grote naam en referentie in de sector van winkelinrichting en koelinstallaties.
  • Je krijgt de autonomie om intensief je regio te bewerken en kan daarbij rekenen op de ondersteuning van de commerciële directie.
  • Je kan je uitleven in creatief advies en in het waarmaken van de verwachtingen van de klanten met progressieve en esthetische winkelconcepten in de “voedselbeleving”.
  • Hiertegenover staat een degelijk salarispakket met interessante commissieregeling en een mooie bedrijfswagen.

 

Interesse?

 

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE757668 naar Hudson, t.a.v. Johan Verbeeck, Brussel, tel + 32 2 610 27 24, e-mail johan.verbeeck@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Sales Talent voor Winkelinrichting en Koeling
Reference: BE757668

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.