Posted on: 2019-01-29

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Commerciële aankoper voor uitbouw van nieuw productsegment

Van Hoorebeke Timber is een modern, ambitieus en onafhankelijk familiebedrijf dat tot de top in de Belgische houtbranche behoort. De activiteiten van de groep omvatten de wereldwijde import, opslag, verwerking en verdeling van houtsoorten- en producten voor de Belgische en Europese markt. Om haar huidige werking te verzekeren en de toekomst verder vorm te geven, zijn we vandaag op zoek naar een (m/v):

 

SENIOR PURCHASER

Commerciële aankoper voor uitbouw van nieuw productsegment

 

Functie

 

 • Als Senior Purchaser sta je in voor de sourcing- en aankoopactiviteiten waarmee je een optimaal assortiment voor de Belgische Bouwmaterialenmarkt weet vorm te geven. Daardoor weet je anderzijds een omzet en beoogde marge te behalen in je toegewezen en beoogde afzetmarkten.
 • Je weet daartoe een optimaal assortiment samen te stellen. Onderhoudt daarbij contacten met leveranciers en maakt een selectie, staat in voor opvragen van offertes en onderhandelt over de aankopen.
 • Je ziet toe op het naleven van de geldende beleidslijnen, systemen, kwaliteitsnormen, procedures en het budget om de vooropgestelde doelstellingen van de afdeling te garanderen.
 • Je weet binnen de toegewezen afzetmarkt de nodige cashflow te beheren en te rapporteren naar de Business Unit Manager, je levert een forecast af.
 • Je bent het aanspreekpunt voor andere afdelingen binnen de organisatie (sales, aankoop, logistiek en productie) om voor je aankoopgroep een kostenefficiënte flow te garanderen van aankoop tot stockmanagement en aflevering naar de klanten.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager

 

Profiel

 

 • Je kan een ervaring van 5 jaar binnen sourcing of aankoop van bouwmaterialen voorleggen, ervaring met houtsoorten en -toepassingen is hiervoor zeker een troef, en weet zo een grondige kennis van de aankoopflow aan te tonen.
 • Je bent bereid tot regelmatige buitenlandse verplaatsingen naar leveranciers.
 • Je hebt commercieel inzicht, weet aan te tonen hoe marktmechanismen werken en kan daarvoor terugvallen op de juiste analytische vaardigheden.
 • Je wil je continu blijven ontwikkelen en toont het potentieel verder door te groeien in de aankoopafdeling.
 • Je kan je vinden in onze kernwaarden naar samenwerking, problem solving, initiatief nemen en klantgericht denken in functie van de juiste resultaten.
 • Je hebt kennis van het Nederlands en het Frans, weet eveneens in het Engels en het Duits professionele contacten te onderhouden

 

Aanbod

 

 • De kans een nieuw productsegment uit te bouwen door sterke leveranciersrelaties aan te gaan.
 • Je komt terecht in een gepassioneerd team waar laagdrempeligheid, feelgood, opleiding en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE774712 naar Hudson, t.a.v. Jan Clays, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 54 48, e-mail jan.clays@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Senior Purchaser
Reference: BE774712

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.