Posted on: 2019-03-15

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je bent business-gericht, hebt affiniteit met softwareontwikkeling en werkt vlot samen in agile teams

Hudson is een HR adviesbureau met een 200-tal medewerkers verspreid over regionale kantoren te Gent, Brussel, Antwerpen en Hasselt. Een van onze speerpunten is het investeren in innovatie. Onze Research & Development team ontwikkelt al ruim 15 jaar innovatieve HR oplossingen die wereldwijd erkend worden als topproducten. Deze webapplicaties professionaliseren de selectie- en talent management processen bij onze klanten en ondersteunen duizenden eindgebruikers wereldwijd bij hun dagelijkse uitdagingen. Om ons R&D team te Gent te versterken, zijn we op zoek naar een Solution Owner HR Tools.

 

SOLUTION OWNER HR TOOLS

 

Functie

 

 • Je hebt een sleutelrol bij het tot stand komen en de continue innovatie van onze online HR oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een webtoepassing die het hele proces vergemakkelijkt om mensen uit te nodigen voor het invullen van online controlevragenlijsten (360° feedback, 180° feedbackvragenlijsten, …). Je bepaalt mee de strategische doelstellingen, vertaalt deze naar het operationeel niveau en begeleidt de implementatie.
 • Je definieert een visie en geeft richting aan onze HR oplossingen: wat zijn de klantennoden? Waar zijn er opportuniteiten op basis van bijvoorbeeld commerciële factoren en technologische evoluties? Waar zien we verbeteringsmogelijkheden in een bepaalde productgroep? Je toetst je ideeën af en communiceert regelmatig over je visie met alle betrokken interne en externe stakeholders.
 • Je werkt nauw samen met het interne ontwikkelingsteam en neemt verantwoordelijkheid op voor de opleveringen van dit team wat betreft timing en kwaliteit. Je zorgt ervoor dat de businessbehoeften duidelijk zijn en dat de visie vertaald is naar duidelijke objectieven en prioriteiten met een heldere tijdslijn. Je staat hierbij in voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de product backlog. Je organiseert het testinggebeuren en betrekt hierbij de relevante stakeholders. Je beheert de uitrol van nieuwe releases, waarbij je zorgt voor een helder communicatieplan en up-to-date documentatie, marketing- en trainingsmateriaal.
 • In je rol als Solution Owner HR Tools adviseer je organisatiebreed over de HR oplossingen. Je ondersteunt onze interne en externe klanten bij het optimaal toepassen, verkopen en benutten van de oplossingen.

 

Profiel

 

 • Je beschikt over een masterdiploma en een relevante werkervaring.
 • Idealiter heb je reeds een sturende rol opgenomen binnen de context van softwareontwikkeling. Kennis van HR tools is geen vereiste, maar een plus.
 • Je bent business-gericht en hebt aantoonbare ervaring in project management.
 • Als persoon ben je analytisch en kritisch ingesteld, met een scherp oog voor detail. Je combineert een pragmatische instelling met zin voor initiatief.
 • Je bent in staat om autonoom te werken en je kunt wanorde omzetten in structuur.
 • Overtuigende communicator in zowel Nederlands als Engels.

 

Aanbod

 

 • Je zoekt een combinatie van intellectuele uitdagingen, aandacht voor nieuwe tendensen en technologieën, teamgeest en de mogelijkheid om impact te hebben.
 • Wij bieden je een multidisciplinaire, collegiale werkomgeving die je tal van kansen biedt om bij te leren, nieuwe uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheden op te nemen.
 • Je werkt hierbij vanuit een uitstekend bereikbare locatie aan de rand van Gent.

 

Interesse?

HRCareers

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE770672 naar Hudson, t.a.v. Sielke Vercooren, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 242 53 32, e-mail sielke.vercooren@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

hr.careers@jobs.hudson.com

Send job by email

Apply for Solution Owner HR Tools - Research & Development
Reference: BE770672

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.