Posted on: 2019-06-06

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je volgt een hogere opleiding in een communicatieve of HR-gerelateerde richting en dient een stage te vervullen van minimum 2 maanden.

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

TRAINEE INTERNE HR DIENST

 

Functie

 

  • Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc.
  • Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk).
  • Personeelsdossiers opvolgen.
  • Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…).
  • Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

 

Profiel

 

  • Je volgt een hogere opleiding in een communicatieve of HR-gerelateerde richting en dient een stage te vervullen van minimum 2 maanden.
  • Je hebt stijl en dit uit zich zowel in je voorkomen als in je taalgebruik. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.
  • Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, autonomie en teamspirit weet te combineren.
  • Je bent klantgericht, discreet en behulpzaam.
  • Je kan overweg met MS Office.

 

Aanbod

 

Wij besteden veel zorg en aandacht aan de omkadering en begeleiding van je stage, maar laten jou zelf het tempo bepalen. Wij bieden je een unieke kans om Hudson van binnenuit te leren kennen en deel uit te maken van een jong en dynamisch team. Bij ons krijg je de kans vaardigheden te ontwikkelen die onontbeerlijk zijn voor jouw professionele toekomst. Naast HR gerelateerde taken krijgen stagiairs ook de mogelijkheid om ook hiernaast verder bij te leren. Bvb: Assessment Center meevolgen (bvb. rollenspel, CBI, presentatie oefening, etc.), interviews meevolgen met ervaren consultants, etc.

 

Interesse?

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE765005)

Voor meer informatie: hrcareers.belgium@hudsonsolutions.com

www.hudsonsolutions.com

 

Send job by email

Apply for Stagiair(e) HR
Reference: BE765005

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.