Posted on: 2019-02-28

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je volgt een hogere opleiding in een communicatieve of HR-gerelateerde richting en dient een stage te vervullen van minimum 2 maanden.

Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group.

 

TRAINEE INTERNE HR DIENST

 

Functie

 

  • Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc.
  • Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk).
  • Personeelsdossiers opvolgen.
  • Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…).
  • Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

 

Profiel

 

  • Je volgt een hogere opleiding in een communicatieve of HR-gerelateerde richting en dient een stage te vervullen van minimum 2 maanden.
  • Je hebt stijl en dit uit zich zowel in je voorkomen als in je taalgebruik. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.
  • Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, autonomie en teamspirit weet te combineren.
  • Je bent klantgericht, discreet en behulpzaam.
  • Je kan overweg met MS Office.

 

Aanbod

 

Wij besteden veel zorg en aandacht aan de omkadering en begeleiding van je stage, maar laten jou zelf het tempo bepalen. Wij bieden je een unieke kans om Hudson van binnenuit te leren kennen en deel uit te maken van een jong en dynamisch team. Bij ons krijg je de kans vaardigheden te ontwikkelen die onontbeerlijk zijn voor jouw professionele toekomst. Naast HR gerelateerde taken krijgen stagiairs ook de mogelijkheid om ook hiernaast verder bij te leren. Bvb: Assessment Center meevolgen (bvb. rollenspel, CBI, presentatie oefening, etc.), interviews meevolgen met ervaren consultants, etc.

 

Interesse?

HRCareers

Stuur je CV en motivatiebrief, met in de onderwerpsregel onze referentie BE765005, naar hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email

Apply for Stagiair(e) HR
Reference: BE765005

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.