Posted on: 2019-02-05

Job type: Permanent

Sector: Construction

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Sterke manager met ervaring in supply chain processen binnen een productiecontext

Eternit maakt deel uit van de Etex groep, een Belgische groep die internationaal actief is met meer dan 15.000 medewerkers wereldwijd. Etex produceert een breed gamma van duurzame en betaalbare bouwoplossingen en kan daarbij terugvallen op een sterke geschiedenis en een diepgaande kennis van de productietechnologieën binnen hun niche in de bouwindustrie. Met gerenommeerde merken in de hele wereld, staat Etex gekend als een sterke en betrouwbare partner in de bouw. Etex is onderverdeeld in 4 globale divisies: Etex Building Performance, Etex Industry, Etex Residential Roofing en Etex Exteriors. Eternit maakt deel uit van de Etex Exteriors divisie (vezelcement leien, golfplaten en gevelmaterialen) en heeft in de Benelux twee productiesites in Kapelle op den Bos (BE) en Goor (NL). Voor haar site in Kapelle op den Bos, is Eternit op zoek naar (m/v):

 

SUPPLY CHAIN PLANNING MANAGER

Sterke manager met ervaring in supply chain processen binnen een productiecontext

 

Functie

 

 • Je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot master planning, supply planning, inventory en warehouse management voor de sites in België en Nederland ten einde te beantwoorden aan de huidige en toekomstige vraag van de markt en hen een optimale klantenservice te garanderen.
 • Concreet sta je hierbij in voor het operationeel coördineren, organiseren en beheren van alle supply chain planning activiteiten en ben je tevens verantwoordelijk voor het optimaliseren en verbeteren van bestaande processen en structuren.
 • Je leidt een team van 7 experts en coacht hen in hun verdere professionele ontwikkeling.
 • Je neemt actief deel en levert input aan de maandelijkse Sales & Operations meeting.
 • Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van het supply chain planning budget
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager.

 

Profiel

 

 • Je behaalde een bachelor of master in een economische en/of management richting en kan terugvallen op 5 jaar ervaring in een supply chain (management) functie, bij voorkeur binnen een productiecontext, waardoor je een goede kennis hebt van de verschillende supply chain processen.
 • Je beschikt over uitstekende leiderschapskwaliteiten en hebt ervaring in het aansturen, coachen en ontwikkelen van een team.
 • Je neemt initiatief en je beschikt over doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid om projecten te implementeren en processen draaiende te houden.
 • Je bent sterk in organiseren en plannen. Je bent hierbij in staat om de meer complexe situaties vanuit een helicopterview te bekijken en te benaderen.
 • Je bent een teamplayer, wat je in staat stelt om op een goede manier samen te werken met de andere collega’s binnen het bedrijf.

 

Aanbod

 

 • Je krijgt de opportuniteit te werken in een open omgeving binnen een stabiel bedrijf met een sterke internationale reputatie.
 • In deze functie ken je veel uitdaging, variatie en dit binnen een groeiende, continu evoluerende omgeving waarin je het verschil kan maken door initiatief te tonen en je verantwoordelijkheid op te nemen.
 • Een marktconform salaris met bedrijfswagen en extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je CV en motivatiebrief met referentie BE774828 naar Hudson, t.a.v. Karen Hindriks, Joe Englishstraat 56, 2140 Antwerpen, tel +32 3 217 21 60, e-mail karen.hindriks@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Supply Chain Planning Manager
Reference: BE774828

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.