61 Technical, Operations and Engineering jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Ieper, West Flanders

Reference: BE766822

Posted on: 17.07.2018

Job type: Permanent

Oplossingsgerichte peoplemanager met zin voor initiatief

Biscuiterie Jules Destrooper is een gereputeerde koekjesmaker die zijn klanten weet te verrassen met een gevarieerde keuze aan eerlijke, authentieke boterkoekjes van premiumkwaliteit, gemaakt met de grootste zorg en de beste natuurlijke ingrediënten.

Wellen, Limburg

Reference: BE767186

Posted on: 16.07.2018

Job type: Permanent

Gepassioneerd door kwaliteit, kwaliteitsborging en voedselveiligheid

ANL Plastics in Wellen ontwikkelt en produceert gethermoformeerde kunststof verpakkingen op maat, dit zowel voor food als non food. Opgericht in 1938 als familiebedrijf, is het bedrijf inmiddels een begrip geworden op de Europese markt, met productiesites in België, Frankrijk en Polen.

Hooglede, West Flanders

Reference: BE766163

Posted on: 16.07.2018

Job type: Permanent

Toekomstige business leader

De Mobix Group groepeert de bedrijven van de CFE groep die actief zijn in spoor- en utiliteitswerken. De groep bestaat uit 5 legale entiteiten, zijnde Engema (Mechelen), Stevens (Halen), Engetec (Manage), Remacom (Beervelde) en Coghe (Hooglede).

Terneuzen, Zeeland, Netherlands

Reference: BE770278

Posted on: 13.07.2018

Job type: Permanent

Proactieve adviseur met brede kijk

Groep De Hoop is als familiebedrijf toeleverancier aan de bouw, met 1 200 medewerkers en meer dan veertig vestigingen hoofdzakelijk in Nederland en België. De verschillende ondernemingen bieden een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige bouwgrondstoffen en –producten aan voor iedere fase van het bouwproces.

Belgium, Vlaanderen

Reference: BE770249

Posted on: 12.07.2018

Job type: Permanent

Result-oriented, strong organizer and experienced coach in an international setting

Our client, a leading international automotive supplier, is currently looking for a (m/f): PROJECT MANAGER AUTOMOTIVE

Menen, West Flanders

Reference: BE770244

Posted on: 11.07.2018

Job type: Permanent

AVONTUURLIJKE & GEDREVEN ENTREPRENEUR

THULE ontwerpt en fabriceert producten voor enthousiaste buitenmensen en actieve gezinnen, gaande van dakdragers, rugzakken en reiskoffers, tenten voor campers en caravans tot kinderzitjes, die allemaal gericht zijn op een optimale outdoorbeleving.

Kortrijk, West Flanders

Reference: BE770119

Posted on: 11.07.2018

Job type: Permanent

Technische generalist met zin voor autonomie en pragmatiek

Wienerberger is nummer 1 in de productie en verkoop van snelbouw en Europese marktleider voor gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de Oostenrijkse groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic . In België telt de organisatie 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel.

Brussels, Brussels

Reference: BE768381

Posted on: 11.07.2018

Job type: Permanent

Une fonction pour jeunes diplômés intéressés par les contacts et qui souhaitent exercer un travail utile à la société./ Interessante startersfunctie met veel contacten en een zinvolle missie.

Les normes apportent beaucoup d’avantages pour les entreprises, les gouvernements, les consommateurs et toute autre partie concernée à viser la meilleure qualité possible. Normen bieden heel wat voordelen voor ondernemingen, overheden, consumenten en andere belanghebbenden.

Ieper, West Flanders

Reference: BE767062

Posted on: 10.07.2018

Job type: Permanent

Sterke hands-on people-manager

Proferro maakt deel uit van de Picanol Group (www.picanolgroup.com). Proferro omvat de gieterijactiviteiten en de mechanische afwerkingsactiviteiten van de groep.

Antwerpen, Antwerp

Reference: BE768200

Posted on: 10.07.2018

Job type: Permanent

Gedreven kwaliteitsmanager met oog voor detail

Siam Stars Ltd. en Vientiane Diamond Cutting Ltd. zijn twee diamantbewerking entiteiten die zich respectievelijk in Bangkok (Thailand) en Vientiane (Laos) bevinden. De groep waartoe zij behoren werd in 1980 opgericht en stelt een 1,200 werknemers te werk.