Posted on: 03.01.2018

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Technisch adviseur met bouwgerelateerde ervaring

IVC Group, deel van Mohawk Industries, is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Met sterke merken als Moduleo, Itec, Leoline en Xtrafloor maken ze interieurs mooier, geïnspireerd door vakmanschap, design en kwaliteit. IVC Group bestaat 20 jaar, heeft een omzet van ruim 800 miljoen euro en is gegroeid tot 1 500 enthousiaste medewerkers met vestigingen in Avelgem, Luxemburg, Duitsland, UK, Rusland, USA en China. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een (m/v):

 

TECHNICAL SUPPORT MANAGER EXPORT

TECHNISCH ADVISEUR MET BOUWGERELATEERDE ERVARING

 

Functie

 

 • Je bent verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de Export Managers en bijgevolg de internationale klanten (Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Scandinavië).
 • Je geeft opleidingen aan distributeurs en professionele installateurs inzake technische en andere praktische aangelegenheden. Je zorgt ervoor dat deze doelgroep een grondige praktische training krijgt omtrent installatietechnieken en dit aangepast aan de meest recente normen (bv. vochtigheidstest).
 • Je geeft presentaties en demo’s aan klanten en op beurzen omtrent de technische aspecten van de producten (advies rond installatietechnieken, verlijmingstechnieken, etc.).
 • Je geeft advies aan distributeurs, installateurs en contractors inzake voorbereidingen van de ondergrond, installatietechnieken, schoonmaak en onderhoud. Bij klachten of claims ga je ter plaatse bij klanten om hen verder advies te geven of de oorzaak van hun probleem te verhelpen.
 • Je blijft op de hoogte van evoluties binnen je vakgebied en houdt je kennis up to date in functie van nieuwe ontwikkelingen.
 • Je maakt deel uit van een bestaand en groeiend team van 4 Technical Support Managers (1 UK, 1 Frankrijk, 1 Benelux en 1 Duitsland) en rapporteert aan de Technical Support Director.

 

Profiel

 

 • Je beschikt over een bachelorsdiploma in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een technisch ondersteunende of technisch-commerciële functie in floor covering of een andere bouwgerelateerde industrie.
 • Je combineert een sterk technisch inzicht met uitstekende communicatieve vaardigheden en een commercieel inzicht.
 • Je bent een gedreven problem solver die meebouwt aan de groei.
 • Je spreekt vloeiend Engels en hebt een goede basiskennis van het Frans. Kennis van Spaans is een troef.

 

Aanbod

 

Je komt terecht in een motiverende en hoogtechnologische omgeving, waar je je in de hechte teams snel zal thuis voelen en je vaardigheden kan ontplooien. IVC is een sterk groeiend internationaal winstgevend bedrijf met West-Vlaamse roots en no-nonsense cultuur, waarbij alle fabrieken toonaangevend zijn omwille van hun duurzaam beheerde fabricageprocessen, het doorlopend streven naar innovatie en de grote investeringen in hernieuwbare energie

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE757703 naar Hudson, t.a.v. Sophie Van Kerckvoorde, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 92 e-mail sophie.van.kerckvoorde@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Technical Support Manager Export
Job Reference: BE757703

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.