Posted on: 2019-03-11

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je bent sterk in communicatie, je kan in meerdere talen werken, je hebt oog voor detail en je hebt een sterke neus voor organisatie.

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

 

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

 

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 260 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ter ondersteuning van Hudson zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v) voor een:

 

TRAINEESHIP BUSINESS ASSISTANT

 

Binnen Hudson vinden we het belangrijk dat élke medewerker zijn toegevoegde waarde heeft. Onze HR-Consultants werken nauw samen met klantgerichte en dynamische Business Assistants, die cruciaal zijn voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Vaak vormen zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten.

 

  • Als Trainee ondersteun je de administratieve teams en krijg je de kans om te proeven van de verschillende afdelingen (Rekrutering & Selectie, Talent Management, Research & Development). In deze gevarieerde rol leer je onze organisatie kennen, leer je veel bij over verschillende HR-processen en ondersteun je diverse projecten op administratief en organisatorisch vlak.
  • Na een 6-tal maanden kijken we samen met jou in welke richting jouw loopbaan verder vorm krijgt afhankelijk van jouw interesse en de opportuniteiten binnen Hudson. Als je ervoor kiest om jouw engagement voor Hudson te verlengen, word je na jouw traineeship toegewezen aan één bepaald team waar samen met jou verder werk wordt gemaakt van jouw groeitraject.
  • Je hebt een Bachelor of Master diploma en je bent op zoek naar een eerste relevante stage- of werkervaring. Je bent sterk in communicatie, je kan in meerdere talen werken, je hebt oog voor detail en je hebt een sterke neus voor organisatie.
  • Je komt terecht in een organisatie waarin positieve werkrelaties, fijne samenwerking met collega’s en open communicatie centraal staan. Je werkt in tandem met onze HR-Consultants.

 

Voel jij je aangetrokken tot deze rol en tot de Hudson-omgeving?

HRCareers

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE774312 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email

Apply for Traineeship Business Assistant
Reference: BE774312

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.