Posted on: 2018-03-01

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- med overordnet regnskabsansvar for 6 selskaber

Er du dynamisk, struktureret, proaktiv og med lyst til at optimere og strukturere regnskabsprocesser? Har du udpræget regnskabs- og forretningsforståelse på basis af min. 5-8 års erfaring inden for regnskab, controlling og/eller revision? Og har du lyst til din første lederrolle eller fortsætte med ledelse af mindre engageret team?

 

Hudson søger en Accounting Manager til Finance afdelingen hos Venuepoint Group, der består af 7 personer. Finance afdelingen står for økonomien i Billetlugen A/S samt for Gruppens andre nordiske selskaber. Som Accounting Manager har du selvstændigt ansvar for flere områder inden for regnskab, og der er rig mulighed for selv at præge indhold og yderligere ansvarsområder.

 

Af primære opgaver kan nævnes

  • Økonomistyring incl. koordination med Shared Service Center i Asien
  • Fuldt ansvar for måneds- og årsafslutning for 6 selskaber
  • Optimering af regnskabsprocesser og strukturer
  • Sikring af kontrolstrukturerSikring af rapportering til ejerne Nordisk Film og CTS Eventim
  • Ansvarlig for revisionsprocessen
  • Deltagelse i rapportering til forretningsledelse
  • Deltagelse i Budgetlægning og -opfølgning
  • Deltagelse i tværgående økonomiprojekter
  • Ledelse af 1 regnskabsmedarbejdere samt 1-2 studentermedhjælpere

 

Du har en erhvervsøkonomisk uddannelse, f.eks. Cand.merc., HD (R) eller lignende, og udpræget regnskabs- og forretningsforståelse på basis af min. 5-8 års erfaring inden for regnskab, controlling og/eller revision. Du er meget fortrolig med rapportering af økonomiske informationer, hertil hører detaljeorientering og struktur samt en analytisk tilgang til opgaverne. Har du erfaring med strukturering af bogholderi samt moms og skat er dette en fordel. Du er fortrolig med brugen af MS Office, og superbruger i Excel. Du er godt inde i økonomistyringssystemer (kendskab til Navision Financials en fordel) og har fuldt styr på debet/kredit. Du taler og skriver engelsk og forstår de skandinaviske sprog.

 

Du er en selvstændig igangsætter, der tænker fremadrettet. Du har en positiv og løsningsorienteret tilgang til forretningen og trives med mange berøringsflader. Du har let ved at skabe gode relationer gennem samarbejde. Du er vandt til at arbejde i teams og samarbejde med andre på tværs af både økonomi og resten af forretningen.

 

Du tilbydes en udfordrende og udviklende stilling i en dynamisk og spændende virksomhed med højt til loftet og plads til forskelligheder. Du får en masse kolleger, der ligesom dig brænder for branchen, og mulighed for at udvikle dig i et uformelt arbejdsmiljø i en underholdende og ofte hektisk hverdag.

 

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Annette Timmermann eller Camilla Svendsen, Hudson +45 70 27 77 33 eller send din ansøgning samt CV til dk@hudson.dk mrk. 731.

 

Om Venuepoint:

VENUEPOINT er ejet 50% af Nordisk Film og 50% af CTS Eventim.

NORDISK FILM er en del af Egmont og ledende inden for udvikling, produktion og distribution af levende billeder og underholdning i de nordiske lande. Aktiviteterne omfatter film, tegnefilm, reklamefilm, musikvideoer, video, dvd, biografer samt elektroniske spil, herunder rettighederne til Sony PlayStation. NORDISK FILM havde i 2016 en samlet omsætning på € 530 mio. og beskæftiger cirka 1.900 medarbejdere

CTS EVENTIM er Europas førende udbyder af event billetter i 21 lande og driver ligeledes event management og koncerthuse over hele Europa. CTS EVENTIM havde i 2016 en samlet omsætning på € 830 mio. og beskæftiger 2.384 medarbejdere.

Send job by email

Apply for Accounting Manager - Venuepoint / Billetlugen
Reference: 731

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.