Posted on: 12-08-2017
Job type: Permanent
Sector: Financial Services
 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Inden for bilfinansiering

Hudson søger for kunde en afdelingschef til nyoprettet stilling med ansvar for produkt- og forretningsudvikling på tværs af kundens produkt- og projektportefølje. Vores kunde har et stærkt fokus på at udvikle deres fokus på kunderne frem for primært at tage afsæt i produkterne. Det betyder udvikling af en række nye værktøjer, modeller og analyser, der kan supportere interne stakeholders samt eksterne partnere. Organisationen er i kraftig udvikling, hvorfor afdelingschefen får et bredt selvstændigt råderum og frihed til at drive og eksekvere på en lang række initiativer.

Stillingen rapporterer til organisationens Salgsdirektør, indgår i ledergruppen samt bliver ansvarlig for en afdeling med otte medarbejdere, der arbejder med salgssupport, CRM, forsikringsprodukter og andre opgaver.

Som afdelingschef med ansvar for partner support & udvikling er du ansvarlig for videreudvikling, prioritering og eventuel udfasning af produkter og services. Din afdeling er en stærk driver i at sikre eksekvering og implementering af forretningsprojekter, fra IT kravspecifikation af systemer og platforme til afgrænsning og lancering af produkter. Endvidere får du direkte omsætningsansvar for en forsikringsportefølje, der sælges direkte og indirekte.

Udover ledelse og forretningsledelse engagerer du dig også fagligt i at sikre Compliance og overholdelse af lovgivningen inden for skatter, moms, afgifter og jura i relation til de produkter, der tilbydes.

Af primære opgaver kan nævnes:

  • Sikre en stærk salgssupport og effektive processer i tæt samarbejde med CRM
  • Ansvarlig for forsikringsprodukter og udvikling af samme.
  • Identificere nye forretningsmuligheder og udarbejde indstillinger til godkendelse af nye produkter
  • Vedligeholde og udarbejde procesbeskrivelser og procedurer
  • Sikre at viden omkring skat, moms og relevante afgifter forankres og vedligeholdes i teamet
  • Fastholde og udvikle indgåede partnerskaber, deltage i møder med partnere
  • Løbende coache og motivere medarbejdere individuelt såvel som et team
  • Deltage i og drive projekter på tværs af organisationen.

Du har solidt kendskab til bil- og salgsfinansieringsbranchen kombineret med en relevant uddannelse, og du har bl.a. erfaring med både B2B, B2C og P2P kanalerne. Du supporterer din faglighed med længere ledelseserfaring, hvor du er vant til forandringsledelse samt at motivere og coache dine medarbejdere. Du har solidt IT kendskab, herunder med MS Office pakken og udtrykker dig klart og forståeligt i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Som person præsenterer du dig som en resultatorienteret og inspirerende teamplayer, der formår at smitte andre med din vindermentalitet. Du er en dygtig relationsskaber med gode kommunikations- og formidlingsevner, der både kan arbejde selvstændigt og i selvstyrende teams. Du er analytisk stærk, har ordenssans, er struktureret og evner at prioritere og eksekvere samt er dygtig til at generere ideer. I en organisation fremstår du som en stærk drivkraft, med et godt og positivt gennemslag.

 

Arbejdssted: Storkøbenhavn

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Partner Camilla Svendsen, Hudson (+45 20 71 49 83) eller Senior Search Consultant Annette Timmermann, Hudson (+45 61 22 74 93). Eller send din ansøgning samt CV til dk@hudson.dk mrk. 638

 

Send job by email

Apply for Afdelingschef til produkt- og forretningsudvikling
Job Reference: 638

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.