Posted on: 21-02-2018

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Udvikling og implementering af en ny cargo community samt optimering af cargo værdikæden

I Københavns Lufthavne (CPH) har vi en stærk vækst, og vi har samtidig en række ambitiøse strategi- og salgsmål, som bl.a. betyder et stærkt tværorganisatorisk fokus, hvor vi optimerer og skaber synergier gennem hele vores værdikæde. Det er vores mål at gøre CPH til en af de store air cargo hubs i Nordeuropa, og det skal bl.a. ske gennem udvikling af et 170.000 m2 stort område.

 

Afdelingen for Air Cargo har fokus på at drive attraktive og effektive air cargo løsninger til vores direkte og indirekte kunder samt at investere i design, opbygning og eksekvering af state-of-the-art air cargo faciliteter i CPH. Vi arbejder med at tiltrække speditører og operatører indenfor luftfragt samt at sikre den daglige "drift" i form af opsøgende salg og service overfor air cargo supply chain.

 

Du får et funktionelt ansvar for fagområdet og Air Cargo strategien, og du samarbejder og deler opgaverne med en Air Cargo Specialist, og I rapporterer begge til direktøren for Airline Sales & Route Development.

 

Udvikling og eksekvering af CPH’s ambitiøse Air Cargo strategi

Vi er ambitiøse omkring at gøre CPH til en endnu stærkere og levende air cargo hub. Vores investeringsplaner og aggressive vækstmål er på plads i form af, at vi over de kommende år forventer at vokse fra 29 til 40 mio. passagerer årligt og at ekspandere vores air cargo kapacitet betydeligt gennem proaktiv forretningsudvikling af nye løsninger og kundepotentiale.

Som Air Cargo Manager vil du supportere vores nuværende cargo forretning ved at servicere vores kunder og partnere. I tæt samarbejde med vores kollegaer i CPH Real Estate Management er du med til den fremtidige udvikling af vores cargo faciliteter. Du deltager aktivt i at vækste vores forretning med de nuværende partnere; cargo flyselskaber, operatører, speditører og cargo terminal handling selskaber.

Dine primære opgaver inkluderer:

  • Bidrage med cargo-data generering og analyseopdateringer af specifikke globale destinationer og belly cargo løsninger.
  • Sikre alignment og implementering af nye løsninger med Security, Traffic, Asset Management o.a.
  • Drive cargo community sammen med relevante interessenter.
  • Udvikle cargo værdikæden til at blive endnu mere effektiv, omkostningsbevidst og digitaliseret.
  • Udvikle air cargo forretningsmuligheder og -relationer.
  • Deltage aktivt i flere kommende projekter, der skal understøtte CPH i at blive Nordeuropas primære hub.

 

Erfaren i salg og forretningsudvikling indenfor air cargo – taktisk og operationelt

Du præsenterer dig som innovativ og forretningsorienteret, med et godt øje for at skabe en sund forretning for alle parter. Du evner at balancere og prioritere mange opgaver, viser en god analytisk forståelse samt besidder en høj mental kapacitet. Når du har sat dig noget for øje, så arbejder du målbevidst, struktureret og dedikeret. Igennem dit arbejde har du opnået en god forståelse for at arbejde i teams, i projekter og selvstændigt, og du trives med det hele. Det falder dig nemt at skabe relationer og interagere med både interessenter og kunder, og din stil er kendetegnet ved en naturlig kunde- og løsningsorientering.

Dine stærke personlige kvaliteter og ledelseserfaring kombinerer du med solid indsigt i og erfaring med:

  • Relevant videregående uddannelse, kombineret med flere års erfaring indenfor et kommercielt air cargo miljø.
  • Udarbejdelse af salgs- og kundestrategier, forretningsplaner samt eksekvering på både taktisk og operationelt niveau.
  • MS Office applikationer i form af Excel og PP.
  • Flydende i engelsk, skrift og tale.

 

En stærkt salgsorienteret organisation med ambitiøse vækstmål

Afdelingen for Airline Sales & Route Development består af 10 professionelle og dedikerede kollegaer, og vi er en del af vores Market & Sales organisation. Til sammen håndterer vi alle lufthavnens kommercielle aktiviteter indenfor B2B og B2C, der dækker over bl.a. parkering, shopping center, e-commerce og salg til flyselskaberne. Hvert år vækster vi vores forretning gennem innovative løsninger og services.

 

Stig ombord på din nye karriere

I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Falsig eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor. Skriv gerne "728" på din ansøgning. Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 1. marts 2018.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så skriv gerne til HR Rekruttering på job@cph.dk. Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor.

 

Se mere på cph.dk/om-cph/job

Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/jobKan

Send job by email

Apply for Air Cargo Manager – Airline Sales
Job Reference: 728

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.