Posted on: 06-02-2018

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Forca

Har du lyst til at blive del af et af Danmarks største aktuarmiljøer med højt fagligt vidensniveau? Vil du deltage i en række spændende udviklingsprojekter, der medvirker til fortsat at sikre Forcas position som det mest professionelle serviceselskab inden for pensionsbranchen? Og har du lyst til at være i en virksomhed, der evner at balancere ambitioner og menneskelighed?

Så foreslår vi, at du læser videre, da vi søger relativt nyuddannede aktuarer eller aktuarer med 2-5 års erfaring, som har lyst til at specialisere sig indenfor pensionsbranchen. Forca tilbyder en rolle med en god balance mellem rådgivning og support til deres kunder i form af udvalgte pensionskasser samt udviklingsprojekter. Forca har et veletableret aktuarteam og et stigende antal opgaver, som gør, at der er mulighed for at arbejde med netop de opgaver, som interesserer dig.

Spil en alsidig rolle inden for samtlige aktuar-discipliner
Som aktuar får du en bred og ansvarsfuld rolle, hvor du – i tæt samarbejde med kompetente kollegaer – udvikler Forcas forretning ved at implementere og videreudvikle kundeleverancer for eksisterende og nye kunder – herunder Solvency II, hensættelser, rapporter, risikoanalyser mv. Du fungerer som sparringspartner for ansvarshavende aktuarer og risikostyringsfunktioner hos kunderne og får hurtigt tildelt et stort ansvar.

Endvidere er du med til at tilbyde nye ydelser inden for blandt andet risikostyring og komme med input til at udvikle kundernes produkter og leverancer. Forca tilbyder en lærerig hverdag, hvor du både skal kunne udvikle og drifte samt forstå de krav, som Forca er underlagt. På sigt vil du også begynde at påtage dig en trusted advisor rolle overfor dine kunder.

Et solidt introduktionsforløb og særdeles gode udviklingsmuligheder
Forca sørger selvfølgelig for al den oplæring, du har brug for. Du bliver sat grundigt ind i tingene allerede fra første dag. Derudover er der rig mulighed for hurtigt at få endnu mere ansvar og medbestemmelse, ligesom du indgår i et udpræget fagligt miljø med sparring og udvikling som en naturlig del af hverdagen.

Ligeværdig dialog i en uhøjtidelig afdeling
Du bliver en del af afdelingen for Service & Analyse, der understøtter kundernes forretning og bidrager til en samlet kundeoplevelse gennem end-to-end leverancer – hensættelser, kontribution, solvens, følsomhedsberegninger, risikoanalyser mv. Desuden sørger afdelingen for leveranceforbedringer for kontinuerligt at sikre endnu bedre services, fokus på kundens behov og automatiseringer samt implementering af ny lovgivning. Gennem en rådgivningsrolle overfor kunderne bidrager afdelingen også til services til kundernes interessenter såsom bestyrelser, Finanstilsynet, faglige organisationer mv.

I Forca samarbejdes der på tværs af specialområder og faglige baggrunde, og der arbejdes efter agile metoder i tæt dialog med kunderne. Du bliver del af et aktuarmiljø med ca. 25 aktuarer. Endvidere er der en række IT-udviklere og andre kompetencer, som supporterer aktuarerne i udviklingen af nye løsninger.

Ambitiøs profil med gode samarbejdsevner
Vi forestiller os, at du er uddannet cand.act., cand.scient.oecon., cand.mat. eller tilsvarende, og du kan være relativt nyuddannet eller have 2-5 års erfaring fra en stilling med klassisk aktuararbejde. Igennem studie og praktisk erfaring er du blevet vant til at arbejde med leverancer i et serviceperspektiv ved at forstå kundens situation og behov samt rådgive dem – både omkring udvikling af og arbejde med deres leverancer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAS som analyseværktøj, og du behersker selvfølgelig dansk i skrift og tale og gerne engelsk.

Som person er du vant til at tænke og agere fleksibelt og kundeorienteret. Du er ambitiøs omkring at udvikle din faglighed, sætter krav til dig selv og dine omgivelser, kombineret med at du også har empati og forståelse for, at mennesker er forskellige. Du søger og motiveres af samarbejde, og du kan samtidig også selv træffe beslutninger for at skabe fremdrift.

Forca er en væsentlig spiller på pensionsmarkedet
I Forca håndteres medlemsservice og -administration, betalingsstrømme, fondsadministration, regnskabsprocesser, governance og IT-systemer for de tre store arbejdsmarkedspensioner, Lærernes Pension, PKA samt Pædagogernes Pensionskasse samt Norli Pension. Omkring 260 medarbejdere servicerer og rådgiver over 560.000 medlemmer gennem et tæt partnerskab med kunderne.

Pension er specialet, så der tilbydes naturligvis en rigtig god pensionsordning samt ekstra ferietillæg, sundhedsforsikring og 6 uger og 3 dages ferie. Det sociale dyrkes gennem bl.a. fredagsbar, forskellige personaleforeninger samt en god frokostordning med ”take away”. 

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Christian Elimar fra Hudson på telefon 22 53 62 30. Hudson er det rekrutteringsselskab, der håndterer selektionen.

Du er velkommen til at sende din ansøgning og cv til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning med ”726”.

 

Send job by email

Apply for Aktuarer med lyst til udvikling og specialisering
Job Reference: 726

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.