Posted on: 08-02-2018

Job type: Permanent

Sector: Retail

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- til at drive og fastholde forandringer hos Stryhns A/S

Som LEAN Manager hos Stryhns A/S bliver du ansvarlig for virksomhedens LEAN discipliner (fabriks KPI’er, 5S, SMED, Spild, Onepage instruktioner, standard instruktioner m.v.) samt for implementering heraf. Du står i spidsen for forbedringsprojekter fra A-Z, baseret på dataanalyse f.eks. Six Sigma, herunder den praktiske implementering på produktionsstederne. Stillingen er med base i Roskilde, men opgaverne skal gennemføres på de danske Stryhns fabrikker og der vil derfor være nogen rejseaktivitet.

Af opgaver kan nævnes:

 • Definere tavle struktur
 • Opbygning af tavler
 • Træning af tavleansvarlige
 • Medvirke til databaseret forbedrings kultur
 • Fastholde metoder som Fiskeben, Årsagsanalyse samt Indsatsprioritering
 • OEE på Stryhns fabrikkerne samt sikre validitet i OEE data
 • Opstille værktøjer til udnyttelse af OEE data
 • Finde og prioritere indsatser til forbedring af OEE

 

Af andre opgaver kan nævnes:

 • Sikre at nye projekter med udstyr og lokaler overholder gældende lovgivning og myndighedskrav (maskine direktiv, arbejdsmiljø, hygiejne krav, m.m.)
 • Projektledelse med ansvar for ressourcer, økonomi og tid
 • Deltagelse i teknik ledelse

Du har relevant videregående uddannelse med solid erfaring fra produktionsvirksomhed, gerne fødevareproducent eller Pharma og er vant til personaleledelse. Derudover har du arbejdet SMED, 5S, OEE og lignende værktøjer i produktion og teknik, og har gerne kendskab til hygiejne- og rengøringskrav i forhold til fødevareproduktion.

 

Du er løsningsorienteret og proaktiv og arbejder systematisk. Herudover er du en stærk kommunikator med en positiv tilgang til tingene og anses for at være en ansvarsbevidst og konstruktiv sparringspartner. Det falder dig naturligt at være resultatorienteret og målrettet, og du følger altid skarpt op på igangværende opgaver og følger alle projekter helt til dørs.

 

Stryhns tilbyder en stilling i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig arbejdsmæssigt såvel som personligt.

 

Send din ansøgning samt CV til dk@hudson.dk mrk. 669 eller kontakt Senior Researcher Annette Timmermann, Hudson (70 27 77 33) for mere info.

 

Stryhns A/S er en moderne fødevareproducent, der står for den nutidige hverdagsmad – med rødder i den danske madkultur. Stryhns blev grundlagt tilbage i 1941 og med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Siden 2008 har Stryhns, sammen med Graasten Salater A/S, været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra under koncernnavnet Stryhns. Agra omsætter for over 3 mia. årligt og er en stærk spiller inden for fødevarer i Skandinavien med selskaber i Norge, Sverige og Stryhns i Danmark. Agra og Stryhns er stærke, velfungerende virksomheder med en klar vækst- og opkøbsstrategi. Derfor er Stryhns i dag en international vækstvirksomhed, med stærke rødder i det danske marked og markedsledende inden for sit område. Denne position i markedet og et stærkt brand, har senest ført til opkøb af Jensens Køkken i 2016, for konstant at styrke og udvikle sin produktportefølje.

I dag producerer og markedsfører Stryhns blandt andet mærkerne Stryhns leverpostej, Graasten salater, remoulader og dressinger, Langelænder pølser og Jensens Saucer og dressinger. Alle stærke brands i branchen og brands med en lang tradition for høj ensartet kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort Stryhns til en del af danskernes hverdag.

Contact

Tereza Spirovska

Hudson
Kompagnistræde 13
1208 Kobenhavn
Denmark

Send job by email

Apply for Ambitiøs og fagligt dygtig LEAN Manager
Job Reference: 669

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.