Posted on: 05-02-2018

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- til at gennemføre forbedringer og løfte niveauet på fabrikkerne

Som teknisk projektleder hos Stryhns A/S bliver du, sammen med den tekniske chef og værkstedslederne, en vigtig person på tværs af fabrikkerne. Dine primære opgaver er input til investeringsplaner, gennemførsel af udvalgte projekter samt involvering i allerede eksisterende projekter, bl.a. lanceringer, myndighedskrav og lignende. Derudover har du dialogen med og rapportering imod myndigheder, således at koncernen er i kontrol i forhold til krav og økonomi. Det er vigtigt, at du bidrager til, at fabrikkerne opretholder høj effektivitet og leveringssikkerhed. Du brænder for at finde optimeringspotentialer i virksomheden og for at gennemføre forbedringsprojekterne med den øvrige organisation. Samtidig skal du kunne formidle dette engagement til personalet i produktion og teknik. Et vigtigt ansvarsområde for dig og fabrikkerne er en vedholdende opfølgning på myndigheder i forhold til udledninger, afgifter, påbud og kommunikation.

 

Af andre opgaver kan nævnes:

Projektledelse med ansvar for ressourcer, økonomi og tid

Sikre at nye projekter med udstyr og lokaler overholder gældende lovgivning og myndighedskrav (maskine direktiv, arbejdsmiljø, hygiejne krav, m.m.)

Deltagelse i teknik ledelse

 

Du har relevant teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester, tekniker eller lignende og solid erfaring fra produktionsvirksomhed, gerne fødevareproducent. Du har arbejdet med løbende forbedringer, bygningsdokumentation (ACAD) og vedligeholdssystemer. Det er ydermere en fordel, hvis du har kendskab til SMED, 5S, OEE og lignende værktøjer i produktion og teknik, samt hygiejne- og rengøringskrav i forhold til fødevareproduktion.

 

Du er løsningsorienteret og proaktiv og arbejder systematisk. Herudover er du en stærk kommunikator med en positiv tilgang til tingene og anses for at være en ansvarsbevidst og konstruktiv sparringspartner. Det falder dig naturligt at være resultatorienteret og målrettet, og du følger altid skarpt op på igangværende opgaver og følger alle projekter helt til dørs.

 

Arbejdssted: Roskilde

 

Rejsedage: Opgaverne skal gennemføres på de danske fabrikker og der vil være rejseaktivitet

 

Stryhns A/S tilbyder en stilling i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig arbejdsmæssigt såvel som personligt.

 

Send din ansøgning samt CV til dk@hudson.dk mrk. 670 eller kontakt Senior Research Consultant Annette Timmermann, Hudson (70 27 77 33) for mere info.

 

Stryhns A/S er en moderne fødevareproducent, der står for den nutidige hverdagsmad – med rødder i den danske madkultur. Stryhns blev grundlagt tilbage i 1941 og med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Siden 2008 har Stryhns, sammen med Graasten Salater A/S, været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra under koncernnavnet Stryhns. Agra omsætter for over 3 mia. årligt og er en stærk spiller inden for fødevarer i Skandinavien med selskaber i Norge, Sverige og Stryhns i Danmark. Agra og Stryhns er stærke, velfungerende virksomheder med en klar vækst- og opkøbsstrategi. Derfor er Stryhns i dag en international vækstvirksomhed, med stærke rødder i det danske marked og markedsledende inden for sit område. Denne position i markedet og et stærkt brand, har senest ført til opkøb af Jensens Køkken i 2016, for konstant at styrke og udvikle sin produktportefølje.

 

I dag producerer og markedsfører Stryhns blandt andet mærkerne Stryhns leverpostej, Graasten salater, remoulader og dressinger, Langelænder pølser og Jensens Saucer og dressinger. Alle stærke brands i branchen og brands med en lang tradition for høj ensartet kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort Stryhns til en del af danskernes hverdag.

 

Send job by email

Apply for Ambitiøs og fagligt dygtig, teknisk projektleder til fødevareproducent
Job Reference: 670

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.