Posted on: 20-09-2017

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Talent spotting for nogle af Skandinaviens mest spændende virksomheder

Vil du være en del af et anderledes konsulenthus, som finder talenter til Skandinaviens mest spændende virksomheder? Vil du have en udadvendt rolle, hvor du finder de største talenter til en bred portefølje af stillinger? Så synes vi, du skal læse videre.

 

Search, screening og administration

Vi søger en udadvendt og proaktiv Search Consultant, der har lyst til at være en del af vores team. Du får en spændende og udfordrende rolle med mulighed for at prøve dig selv af i mange sammenhænge. Sammen med vores konsulenter er du en nøgleperson i løsningen af rekrutterings- og udvælgelsesprocesserne for vore kunder. Det er dit ansvar at definere relevante search miljøer og kontakte - samt screene aktuelle kandidater. Du besidder derfor en god evne til at sælge og overbevise over telefonen. Du trives i en hektisk hverdag med ofte korte deadlines og motiveres af resultater. Derudover består dine opgaver også af udarbejdelse af kravprofiler, virksomhedspræsentationer og kandidatrapporter.

 

Under hele rekrutteringsprocessen samarbejder du tæt med vores konsulenter og lære herigennem de forskellige rekrutteringsopgaver fra A til Z. Du får tillige et administrativt ansvar i virksomheden, hvor du hjælper dine kolleger med håndteringen af ansøgninger, samt varetager diverse opgaver, herunder modtagelse af kandidater og kunder.

 

God på telefonen og med en nysgerrig og opsøgende tilgang

Som person trives du rigtig godt i en udadvendt og opsøgende rolle, med kontakt til mange mennesker. Du har en unik evne til at skabe tillid og få folk til at åbne op, og du er oprigtig interesseret i at høre mere om dem, hvorfor du er super god til at tale med de fleste. Du sælger dine budskaber med en høj grad af professionalisme og godt humør. Hertil trives du også med en blanding af udfordrende og administrative opgaver. I kraft af din personlighed er struktur, planlægning og analyse naturligt for dig. Du har et højt niveau i skriftlig og mundtlig dansk og formulerer dig også flydende på engelsk.

Fagligt kan din indgangsvinkel være flere. Det er dog vigtigt, at du er vant til at sælge/kommunikere per telefon, hvor du er vant til proaktivt at opsøge dine kontakter. Fra dit arbejde er du blevet vant til at tænke i kundeservice og i at følge op. Endvidere har du erfaring fra en rolle, hvor du har været i berøring med forskellige dele af dansk erhvervsliv, som du både skal evne at forstå og omsætte i dit arbejde.

 

Det er en kunst at forene sund fornuft og professionalisme med begejstring ...

Hudson A/S er en virksomhed, hvor vi lægger vægt på, at det skal være sjovt og inspirerende at arbejde. Vi ser frem til at få en ny kollega og at skulle lære dig op i netop dét, der gør os unikke, og som vi prioriterer højt som virksomhed. Du vil gennemgå et planlagt introduktionsforløb og får et tæt opfølgningsprogram. Vi forventer, at du tør bidrage med nye ideer og udfordre os! Stillingen er fuldtid, og der skal påregnes en vis fleksibilitet i arbejdstid.

 

For mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Assignment Manager Mette Falsig på 51 29 62 08. Send din ansøgning mrk. 644 i emnefeltet snarest til dk@hudson.dk

 

Hudson A/S er en konsulentvirksomhed med fokus på rekruttering og Human Ressource løsninger. Selskabet er børsnoteret på NASDAQ. Globalt er der 2.000 ansatte, der opererer i 20 lande fra 140 kontorer. Vi fokuserer på tre områder; Search & Selection, Assessment og Talent management. I dag leveres disse ydelser af 14 kompetente medarbejdere på vore kontorer i København og Jylland. Se mere på www.hudson.dk

Send job by email