Posted on: 2018-12-21

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Som AP & AR Manager i en nyoprettet stilling bliver din opgave, udover enkelte operationelle tilbagevendende opgaver, at sikre en smidig overlevering fra den eksterne partner og sideløbende have blik for, hvor og hvordan der kan optimeres.

Vores kunde er midt i en transformation af deres finansielle processer, og hvor de skal insource deres bogholderi og regnskab fra en ekstern partner i udlandet, hvilket betyder, at de opretter en række spændende stillinger inden for bl.a. bogføring, afstemning og rapportering. Status i dag er, at processerne fungerer tilfredsstillende, men vores kunde har som ambition at gøre det endnu bedre selv. Der er derfor tale om et nyt set-up og med naturlig stor indflydelse på kravene til kvalitet og eksekvering.

Som AP & AR Manager i en nyoprettet stilling bliver din opgave, udover enkelte operationelle tilbagevendende opgaver, at sikre en smidig overlevering fra den eksterne partner og sideløbende have blik for, hvor og hvordan der kan optimeres. Samtidig er du en aktiv driver i at bygge et kompetent og motiveret team af hhv. teamledere samt AR og AP bogholdere.

Arbejdssted er i yderkanten af København og tæt på offentlig transport. Du rapporterer til en Finance Director og bliver medlem af ledergruppen.

Udviklende ledelse og støtte til medarbejderne samt procesdesign og -optimering
Som AP & AR Manager bliver du et centralt omdrejningspunkt i en afdeling med ca. ni medarbejdere fordelt på to teams og teamledere, der arbejder med hhv. debitorer og kreditorer samt afstemninger. Dine opgaver centrerer sig omkring opbygning af afdeling og processer, afstemning af forventninger med interne stakeholders, daglig støtte, planlægning og prioritering samt opdatering af procesbeskrivelser. Derudover sikrer du udvikling, motivation og fastholdelse af medarbejderne.

Da det er en nyoprettet stilling, er det vigtigt, at du selv præger dine opgaver og dagligdag. Sideløbende med den daglige drift stræber vores kunde efter at skabe forbedringer samt optimere og effektivisere processer.

Dine vigtigste opgaver bliver:

 • Proces- og systemoptimering.
 • Daglig støtte og planlægning af AR/AP-opgaver.
 • Revisionsansvarlig for AR/AP-processer.
 • Ledelse, medarbejdersamtaler og opfølgning på kompetenceudvikling.

Erfaren regnskabsprofil med stærk procesforståelse fra en større organisation
Vi forestiller os, at du besidder en solid finansiel- og regnskabsmæssig kompetence med særlig vægt på Order-to-Cash (OtC) og Purchase-to Pay (PtP) processer, afstemninger og månedsluk. Du har erfaring med at lede medarbejdere og processer og har nu lyst til at være med til at opbygge noget nyt (i et etableret set-up), hvor du kan sætte dit eget præg. Nedenfor har vi skitseret vores forventninger til din erfaring og kvalifikationer:

 • God indsigt i administrative, økonomiske opgaver i end-to-end bogføringsprocesser og gerne fra et shared service center.
 • Rapporteringserfaring og med god forståelse for nøgletal, KPI’er osv.
 • God bred regnskabsforståelse og med hands-on erfaring med debitor / kreditor processer.
 • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk med forståelse for skandinavisk.
 • Relevant uddannelse på merkonom- eller HD-niveau.
 • En fordel med erfaring fra at arbejde i Navision som økonomisystem.
 • Superbruger i Microsoft MS Office og særligt Excel, hvor du gerne kan udvikle nye rapporter o.a.

Passioneret omkring kvalitet og udvikling af processer
Du er drevet af faglighed og lysten til, at andre deler samme engagement, og du bruger gerne tid på at støtte andre til at blive endnu bedre og kan lede igennem andre. Du skaber overblik og ro omkring prioritering og mål og agerer fint i en organisation, hvor der fortsat er snitflader, der skal afgrænses. Din kommunikation er åben og anerkendende, og din problemløsning er pragmatisk og fleksibel. Du er god til at skabe teamånd og arbejdsglæde.

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Ann Sophie Thalund eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson håndterer selektionen for vores kunde.
Send dit cv og ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk, da vi gerne vil have denne stilling på plads, så du kan være med til at ansætte flere i dit team. Mærk din ansøgning med ”867”.
Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.

Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

 

Send job by email

Apply for AP & AR Manager – København
Reference: 867

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.