Posted on: 2018-12-21

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Som AR Teamlead i en nyoprettet stilling bliver din fornemste opgave at være fagligt fyrtårn for dine kollegaer ved siden af at løse dine egne selvstændige opgaver.

 

Vores kunde er midt i en transformation af deres finansielle processer, og hvor de skal insource deres bogholderi og regnskab fra en ekstern partner i udlandet, hvilket betyder, at de opretter en række spændende stillinger inden for bl.a. bogføring, afstemning og rapportering. Status i dag er, at processerne fungerer tilfredsstillende, men vores kunde har som ambition at gøre det endnu bedre selv. Der er derfor tale om et nyt set-up og med naturlig stor indflydelse på kravene til kvalitet og eksekvering.

Som AR Teamlead i en nyoprettet stilling bliver din fornemste opgave at være fagligt fyrtårn for dine kollegaer ved siden af at løse dine egne selvstændige opgaver. Du understøtter afdelingens AR/AP Manager med at sikre det daglige flow i opgaveløsningen, sparrer med dine kollegaer samt sikrer prioritering ved hastesager.  Qua afdelingen er under opbygning, vil flere af dine teammedlemmer også være nyansatte, og I skal sammen sætte retningen for en kvalitetsorienteret og effektiv AR funktion.

Arbejdssted er i yderkanten af København og tæt på offentlig transport. Du rapporterer til afdelingens AR/AP Manager.

Fagligt fyrtårn og garant for eksekvering af opgaver
Som AR Teamlead bliver du en go-to-person i dit team, når det drejer sig om at løse enkeltsager, sparre omkring opgaveløsning samt diskutere kompetenceudviklingsbehov. Vi forventer, at 70-80% af din tid bruges på daglig opgaveløsning, mens du i den resterende tid kan bruge tid på at udvikle dine kompetencer inden for ledelse og coaching.

Da det er en nyoprettet stilling, er det vigtigt, at du selv præger dine opgaver og dagligdag. Sideløbende med den daglige drift stræber vores kunde efter at skabe forbedringer, optimere og effektivisere de finansielle processer.

Dine vigtigste opgaver bliver:

  • Faglig støtte til medarbejdere samt koordinere arbejdsfordeling og -allokering
  • Tilsikre at månedsrapportering gennemføres og videreudvikles.
  • Optimere rapport templates, forbedre og prioritere datagrundlag samt bidrage med øvrige forbedringsinitiativer.
  • Regninger og fakturering samt viderefakturering, afstemning af debitorer, håndtering af indbetalinger, afstemninger, debitoropfølgning osv.

Erfaren regnskabsassistent / accountant med lyst og potentiale til at gå ledelsesvejen
Vi forestiller os, at du besidder en solid finans- og regnskabsmæssig kompetence med særlig vægt på debitorbogholderi, -afstemninger og månedsluk. Du er erfaren inden for dit område og evner at videreformidle din viden til andre. Qua din erfaring er det naturligt for dig at tage ansvar – også nogle gange udover dine ansvarsområder, og du er måske derfor parat til et mere formelt ansvar som Teamlead. Samtidig får du en unik mulighed for at bruge din erfaring til at være med til at opbygge en helt ny afdeling. Nedenfor har vi skitseret vores forventninger til din erfaring og kvalifikationer:

  • God indsigt i og hands-on erfaring med regnskabsprocesser og debitorbogholderi.
  • Erfaring fra en større organisation, gerne fra et shared service center, med en vis kompleksitet i faktureringsprocesserne.
  • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk med forståelse for skandinavisk.
  • Relevant uddannelse på merkonomniveau.
  • Gerne erfaring med at arbejde i Navision som økonomisystem.
  • Superbruger i Microsoft MS Office og særligt Excel, og evt. med erfaring i at udvikle nye rapporter.

Passioneret omkring kvalitet og at gøre andre bedre
Du er drevet af faglighed og lysten til, at andre deler samme engagement, og du deler gerne ud af din viden og støtter andre i at blive bedre. Midt i en til tider travl hverdag evner du, ved siden at dine egne opgaver, at bevare overblik og skabe ro omkring dig. Du løser de gordiske knuder med et smil og positiv tilgang, og det smitter af på dine omgivelser. I dit arbejde viser du en udpræget teamånd, og hvor du trives med at være rollemodel for andre.

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Ann Sophie Thalund eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson håndterer selektionen for vores kunde.
Send dit cv og ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk, da vi gerne vil have denne stilling på plads, så du kan være med til at ansætte flere i dit team. Mærk din ansøgning med ”868”.
Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.

Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

 

Send job by email

Apply for AR Teamlead – København
Reference: 868

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.