Posted on: 2018-11-06

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Storkøbenhavn

Leder du efter nye udfordringer hos en fremgangsrig leverandør af finansielle løsninger, og hvor du bliver del af et globalt set-up med tæt samarbejde i de Nordiske regionerne og i resten af Europa? Vil du være primær drivkraft på salg af udstyr ved kontrakts ophør indenfor flere industrisegmenter? Så har vi en karriemulighed til dig.

DLL’s danske organisation består af ca. 30 medarbejdere, der alle arbejder med salg, marketing og support. Salg er opdelt i forskellige produktområder og branchesegmenter, hvor dit fokusområde vil være Asset Sales, som er et forretningsområde med stort vækstpotentiale.

Som Asset Sales Specialist er din primære opgave være at styre interne og eksterne anmodninger om ophævelse af kontrakter og kontakte DLL’s slutkunder på tværs af segmenter, når deres lejekontrakter ophører mht. enten at aftale en kontraktforlængelse eller at videresælge udstyr.

Hovedopgaverne vil samtidig bestå af rådgivning omkring og sparring med de forskellige forretningsområder i forbindelse med salg af udstyr eller forlængelse af aftaler. Din hverdag vil være alsidig og med en bred kontaktflade både internt og ud mod kunderne.

Nogle opgaver vil være:

 •  Gennemføring af salg af aktiver ved udløb af leasing.
 • ­ Salg af udstyr igennem partnere eller direkte til slutkunder på det sekundære marked
 • ­ Forlængelse af leasingaftaler
 • ­ Sparring og ’ad hoc’-rådgivning vedrørende forskellige salgsmæssige forhold med forretningsenheder
 • ­ Arbejde med eksisterende lovrammer, politikker og aftaler
 • ­ Arbejde med faste KPI’er og mål
 • ­ Tvisthåndtering

Som person præsenterer du dig som en udadvendt person, der arbejder struktureret og løsningsorienteret. Du har en god kommerciel forståelse og kan opbygge netværk med interne og eksterne samarbejdspartnere i Danmark, Norden og resten af verden. Du er tilpasningsvillig, fleksibel, ambitiøs og med en vindermentalitet. Du er serviceminded og kan arbejde uafhængigt. Du er robust og kan lide at arbejde selvstændigt og træffe selvstændige beslutninger.

Du motiveres af at arbejde bredt med salg indenfor mange og forskellige områder. Du finder stor glæde ved at skabe nogle løsninger, som alle parter får gavn af. Du holder af at levere en eksellent service og at se resultater.

Fagligt er det vigtigt med flere års relevant erhvervserfaring fra en tilsvarende rolle, dog ikke nødvendigvis fra den finansielle branche. Da du hos DLL vil arbejde med videresalg af en bred vifte af udstyr fra eksempelvis landbrugs - og IT-området, har du måske erfaring hermed.

Du behersker engelsk på forhandlingsniveau både på skrift og i tale. Der vil være en vis rejseaktivitet forbundet med stillingen.

Vi tilbyder
Hos DLL ser vi vores ansatte som vores største aktiv. Det er derfor du er et medlem hos os og ikke bare en ansat. Sammen skaber vi en uformel og professionel atmosfære, som er svær at finde nogen andre steder. Vi opmuntrer også vores medlemmer til at skabe et netværk i organisationen. På den måde kan vi samle vores kompetencer og optimere vores samarbejde med kunderne og arbejde hårdere som partner.
 
Alle medlemmer får:

 •  2 arbejdsdage om året til at udføre frivilligt arbejde
 •  Helse- og velværeprogram
 •  Karrieremiljø med online træning og udviklingsprogram
 •  Lønaftale med attraktive pensions- og forsikringsvilkår

Kort om DLL
DLL har specialiseret sig indenfor individuelle finansieringsløsninger for producenter, forhandlere og distributører indenfor følgende industrier: Kontor/IT/teknologiløsninger, jordbrugs-, levnedsmiddel-, hospital sektor, ”clean technology” og entreprenørmateriel til transport- og bygningsindustri.

Vi er tilstede i mere end 35 lande og vi gør det muligt for virksomhederne at anskaffe det udstyr de har brug for, for at drive deres virksomhed optimalt. Vores tilbud til virksomhederne omfatter bl.a. leasing, leverandørfinansiering, kommerciel finansiering og ”life cycle asset management”. Vi nøjes ikke med at tilbyde løsninger der opfylder kundernes nuværende behov, vi skaber også løsninger der rækker langt ind i fremtiden. For mere information, tjek gerne: www.dllgroup.com.

Ansøgning

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Partner Christian Elimar på telefon 22536230. Send din ansøgning og dit CV til dk@hudson.dk med mrk. 829 i emnefeltet.

Ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores politik om opbevaring af persondata, som du kan se på vores hjemmeside, og at vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne proces. Såfremt du ønsker, at vi sletter dine data efter endt proces, må du gerne give os besked på dk@hudson.dk.

Send job by email

Apply for Asset Sales Specialist til DLL
Reference: 829

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.