Posted on: 05-02-2018

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Santander Consumer Bank

Vil du være en stærk bidragsyder i udviklingen af Santander Danmarks Data Warehouse? Kan du designe en forretningsorienteret arkitektur, der støtter op om Santanders vækst? Vil du være del af et miljø, hvor Data Warehouse er en prioriteret del af Santanders Strategi 2020? Så kan dette være stillingen for dig. Har du erfaring med design og udviklingen af data warehouse og BI løsninger på Microsoft BI stack?

 

Santander Consumer Bank er en del af Europas største finanskoncern og er i gang med en rivende udvikling på det danske marked. Indenfor Data Management har Santander flyttet ejerskabet for Business Data Warehouse fra et nordisk til et lokalt niveau, og hvor der opereres på en fælles nordisk platform. Business Data Warehouse er fundamentet for den fremtidige Business Intelligence. Der er en unik mulighed for at designe en optimal arkitektur næsten fra scratch og derved have stor indflydelse på fremtidige løsninger.

 

Under den ansvarlige for PMO & Data Management samarbejder du tæt med to andre kolleger i Data Management, som dækker over data arkitekter og business analysts. Data management teamet er et selvstyrende team bestående af tre personer. Derudover understøttes teamet af en række off-shore ETL og SQL udviklere i Indien. 

 

Arbejdssted er Santanders hovedkontor i Danmark, som består af 250 engagerede medarbejdere, og hvor du bliver del af en større IT organisation med ca. 50 medarbejdere. 

Jobbet

Som Microsoft BI & Data Warehouse Architect – Technical Lead centrerer dine opgaver sig om det overordnet tekniske design og arkitektur, valg af teknologi, design af frameworks, automation. Qua dit overblik og indblik i platformen prioriterer du opgaverne i samarbejde med dine kollegaer i Data Management teamet og er med til at sikre, at processerne kan håndteres i et agilt miljø. Dernæst vil du være med til at analysere og design leverancerne, som så håndteres af udviklere i Indien. Du vil arbejde tæt sammen med både forretningen, leverandører og bankens øvrige IT afdelinger.

 

Dine opgaver bliver bl.a. at:
 

  • Sikre overordnet arkitektur af BDW (fra stage til data mart).
  • Sikre korrekt anvendelse af BDW fysiske setup (SQL Server 2016)
  • Levere data modeller (Data Vault 2.0 og dimensional modeller).
  • Estimere og nedbryde projektleverancer og opgaver.
  • Drive og styre eksterne off-shore ETL udviklere.
  • Løbende følge med i og undersøge behovet for udvikling af Data Warehouse samt løbende afprøve grænserne i eksisterende og nye værktøjer.
 • Udvikle standarder, design patterns og koncepter der skal præge Santander udviklingen processer. 

 

Din faglighed

Vi forestiller os, at du har minimum syv års erfaring med Data Warehouse og Microsoft BI teknologier, og med erfaring fra en tilsvarende stilling gennem et par år. Du har dokumenteret design erfaring af DW platform samt erfaring med udvikling af ETL framework og ETL arkitektur. Endvidere besidder du et godt kendskab til SQL server platform samt erfaring med kodning i T-SQL. Det er en fordel med kendskab til Data Vault (DV) modeller og kendskab til BODS (Business Object Data Services).

 

Dine personlige kompetencer

Som person er du passioneret omkring dit fag, du er nysgerrig efter at lære mere, tør lave fejl og lærer af dem – vigtigst af alt, så er der også en lille entreprenør gemt i dig i form af lysten til at bygge strukturer og modeller op fra bunden. Du fremviser gode samarbejdsevner og et højt engagement, føler en naturlig ansvarlighed og trives i et miljø med ambitiøse mål. Din arbejdsform er kendetegnet ved struktur, analytisk sans og evnen til at se ud af boksen og finde alternative løsninger.

 

Hvad tilbyder Santander?

Santander tilbyder et spændende job i en stor og voksende finansvirksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Ydermere tilbydes du pensionsordning, sundhedssikring og et godt introduktionsforløb. Du tilbydes også løbende videreuddannelse og kompetenceudvikling.

 

Er du interesseret?

For mere information er du velkommen til at kontakte Hudson ved Kristian Aagerup eller Camilla Svendsen på telefon 70 27 77 33. Hudson håndterer selektionen.

 

Har du den rette profil, vilje og entusiasme, bedes du sende din ansøgning og CV til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning med "673".

 

 

Send job by email

Apply for Data Warehouse Arkitekt
Job Reference: 673

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.