Posted on: 22-09-2017

Job type: Permanent

Sector: IT

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- til nyetableret stilling hos PFA

Vil du være med på en rejse og tage aktivt ansvar for at udvikle en professionel IT procurement funktion i en virksomhed, hvor IT spiller en strategisk vigtig rolle, og hvor der investeres i moderne teknologiske systemer og platforme?

Så er det måske dig, der skal være PFA’s Development & Procurement Manager i en nyetableret stilling.

PFA er midt i en transformation, hvor bl.a. IT med et nyt visionært lederteam har fokus på at tilbyde forretningen moderne og kundevenlige systemer og løsninger. Det er en rejse, hvor IT procurement spiller en vigtig rolle ift. sourcing af strategiske leverandører, out- og in-sourcing af forretningsprocesser, forhandling af vigtige aftaler samt udvikling af eksisterende kontrakter. Det stiller høje krav til en pro-aktiv og forretningsorienteret IT procurement funktion.

Dit nye job
Du bliver en del af en afdeling, der arbejder målrettet med at optimere den værdi PFA får ud af samarbejdet med deres IT-leverandører. Din overordnede opgave er at identificere og implementere omkostningsbesparelser på tværs af hele IT gennem tæt samarbejde med afdelingslederne. Dine primære ansvarsområder bliver at:
 
* Arbejde tæt sammen med PFA IT og sikre at procurement tilsikrer PFA’s langsigtede behov.
* Source og forhandle med eksterne leverandører samt lave benchmarking ift. markedet generelt.
* Fastholde omkostningsniveauet, hvor besparelser allerede er opnået og identificere og realisere nye omkostningsreduktioner.
* Identificere og realisere muligheder for værdiskabelse udover omkostningsreduktioner i samarbejde med teamet i IT og de vigtigste strategiske leverandører.
* Deltage i udvikling af processer og værktøjer i IT procurement.
 
Dine faglige og personlige kompetencer
Du har en relevant videregående uddannelse med praktisk erfaring, motivation og kompetencer inden for procurement, sourcing, strategisk indkøb, udbud og tilsvarende. Du er vant til at læse og arbejde med kontrakter samt erfaring med forhandlinger. Du er vant til at arbejde tæt sammen med forretningen ift. afdækning og optimering af processer via aftaler med de rette leverandører og optimering af eksisterende. I dit arbejde har du bl.a. arbejdet tæt sammen med IT og har dermed udviklet en god forståelse for området.

Som person er du en dygtig relationsskaber, som via en klar og overbevisende kommunikation formår at skabe win-win med både interne kunder og eksterne leverandører. Herudover forventer vi, at du er øvet i faktabaseret argumentation, forhandling og i at træffe beslutninger. Din gennemslagskraft er baseret på dine stærke analytiske egenskaber. Du tænker gerne nyt og kreativt for at løse problemer og komme i mål. Du arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret og sætter en ære i at sikre høj kvalitet i alle arbejdsaspekter. Du navigerer nemt og systematisk gennem logiske processer og arbejder effektivt i Excel og Power Point. 
 
Dit nye team – din nye arbejdsplads
Du bliver del af et velfungerende og fagligt kompetent team i procurement, som alle er engageret i at bygge en topprofessionel og værdiskabende procurement funktion. Du vil sidde sammen med dine primære teamkollegaer i IT-afdelingen, hvor der er en uformel tone og et stærkt engagement. Glæd dig til en arbejdsplads, der har fokus på engagement og performance. PFA har en attraktiv beliggenhed, tæt på byen og gode vilkår i forhold til pension, personalegoder, kantineordning etc.
Interesseret?


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Falsig eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson er et rekrutteringsselskab, der supporterer PFA i selektionen.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning med ”656”.


Om PFA: 
PFA Pension er Danmarks største kommercielle pensionsselskab og en af de største finansielle virksomheder i Danmark. PFA er grundlagt af arbejdsmarkedets parter, og vores mål er at yde en professionel, fair og ansvarlig rådgivning. Vi ønsker at være tæt på den enkelte kunde og skabe mest mulig værdi igennem pensions- og forsikringsprodukter, rådgivning og anbefalinger, der passer til den enkeltes behov og muligheder. Derfor er høj faglighed, stærke kompetencer og god ledelse helt afgørende for vores godt 1.200 medarbejdere. Du kan møde os på www.pfa.dk.

 

 

Send job by email

Apply for Development & Procurement Manager
Job Reference: 656

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.