Posted on: 2018-07-24

Job type: Permanent

Sector: Public Sector

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Dansk Flygtningehjælp

 

Dansk Flygtningehjælp søger en stærk og erfaren direktør til at stå i spidsen for vores kommunikations- og indsamlingsarbejde. Vi har et stærkt ønske om at indfri vores ambitiøse mål om at hjælpe flere flygtninge, stå stærkere som fortaler, opnå større indflydelse og styrke vores indsamlingsevne. Det skal især ske igennem synlig branding og kampagner, der rammer på tværs af vores målgrupper, udnytter alle kanaler og efterlader et aftryk internationalt.

Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største internationale humanitære organisation. Vi er lige nu til stede i mere end 35 lande verden over, med mere end 7.000 medarbejdere. Vi hjælper hvert år mange millioner mennesker direkte i nærområderne. Vores evne til effektivt at hjælpe mennesker i fordrivelse såvel med akut nødhjælp som med langsigtede løsninger har gjort os til en af FN’s foretrukne partnere. I 2017 satte vi rekord med en omsætning på 3,1 mia. kr., hvoraf ca. 2,5 mia. kr. bruges i nærområderne. I 2017 blev vi vurderet som den 3. bedste NGO på NGO Advisors top 500 rangering over de bedste humanitære organisationer i verden.

Jobbet

Som kommunikations- og indsamlingsdirektør er du en del af Dansk Flygtningehjælps øverste ledelse og refererer til og arbejder tæt sammen med vores generalsekretær Christian Friis Bach på hovedkvarteret i Borgergade i København. Kommunikations- og indsamlingsafdelingens ansvar er at sikre en stærk og koordineret kommunikation på alle platforme, sikre den størst mulige mængde indsamlede midler og understøtte Dansk Flygtningehjælps mål og opgaver.

Afdelingen består af 30 dygtige, dedikerede og selvstændige medarbejdere, mellemledere og et antal studerende, praktikanter og kampagnemedarbejdere. De nuværende aktiviteter omfatter alle aspekter af branding, intern og ekstern kommunikation, pressehåndtering, fortalerarbejde, indsamlingskampagner og fondsarbejde.

Ansvarsområder

Inden for rammerne af Dansk Flygtningehjælps mission, værdier, strategier, politikker og retningslinjer er du som kommunikations- og indsamlingsdirektør ansvarlig for at:

 • styrke og udvikle det strategiske arbejde i afdelingen og sammen med topledelsen.
 • videreudvikle Dansk Flygtningehjælps brand og image samt øge kendskabet til organisationen som Danmarks største internationale humanitære organisation.
 • definere og implementere vores social media strategi og sikre fuld udnyttelse af vores kampagner på tværs af platforme.
 • implementere nye kommunikationsformer såsom content marketing o.a. for at sikre, at vi får vores målgrupper i tale, lader dem få en stemme, og at vi konstant har en nærværende og opdateret kommunikation.
 • skabe rammerne for vores kommunikationsinfrastruktur, dvs. flow af nyhedsstof, cases og fotos fra vores internationale operationer.
 • sikre øgede indsamlede midler gennem videreudvikling af afdelingens fundraising aktiviteter.
 • sætte retning, inspirere og yde faglig sparring til en bred vifte af højt kvalificerede medarbejdere og mellemledere.

Kvalifikationer

Som vores nye kommunikations- og indsamlingsdirektør besidder du en stor energi og har lyst til at forandre og udvikle på mange forskellige fronter uden at miste fokus på sagen, som du arbejder for. Din ledelsesstil er engagerende, motiverende, delegerende og involverende. Du besidder en stor personlig gennemslagskraft, er nytænkende og kan bidrage væsentligt til, at Dansk Flygtningehjælp fortsat står stærkt på scenen både nationalt og internationalt. Du har stærke faglige referencer, et godt personligt omdømme og ikke mindst en tydelig og behagelig personlighed, hvor du skaber begejstring omkring dig. Udover stærke personlige kompetencer har du følgende faglige kvalifikationer:

 • Flere års dokumenteret ledelseserfaring fra en større kommunikationsafdeling, mediehus eller bureau, hvor du har arbejdet med strategisk kommunikation og marketing.
 • Solid erfaring med at positionere virksomhedsbrands, drive større tværgående kampagner og forståelse for international marketing.
 • Rutineret kommunikationsrådgiver, der er vant til at begå sig i et internationalt miljø.
 • Forståelse og interesse for indsamlings- og kampagneaktiviteter.
 • Gerne erfaring for public affairs og den politiske arena, men dette er ikke et krav.
 • Solid kommerciel erfaring og forretningsforståelse.
 • En videregående uddannelse inden for kommunikation eller tilsvarende.

 

Kontaktinformation

For mere information er du velkommen til at kontakte Hudson ved Managing Partner & CEO Ola Lenes eller Senior Search Consultant Annette Timmermann på telefon 7027 7733. Hudson assisterer Dansk Flygtningehjælp med selektionen.

Send din motiverede ansøgning og cv til dk@hudson.dk mærket "783".

Ansøgningerne deles med Dansk Flygtningehjælp. Bemærk, at når du søger via Hudson, accepterer du samtidig Hudsons privacy policy, som du kan læse mere om her: https://jobs-eu.hudson.com/en-dk/policy/privacy.

 

Om Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp hjælper flygtninge og internt fordrevne overalt i verden: Vi giver akut nødhjælp, kæmper for deres rettigheder og styrker deres fremtidsmuligheder. Vi er til stede i konfliktområderne, langs flugtruterne og dér, hvor flygtningene bosætter sig. Vi samarbejder med de lokale samfund om ansvarlige og bæredygtige løsninger. Vi arbejder for en vellykket integration og – når det er muligt – for, at flygtninge og fordrevne kan få opfyldt ønsket om at vende hjem.

Dansk Flygtningehjælp blev stiftet i Danmark i 1956, og vi er i dag en international humanitær organisation med flere end 7000 medarbejdere og over 8000 frivillige. Vores vision er et værdigt liv for alle på flugt.

Alt vores arbejde er baseret på vores værdikompas: menneskelighed, respekt, uafhængighed og neutralitet, inddragelse samt ærlighed og gennemsigtighed.

Send job by email

Apply for Direktør for kommunikation og indsamling til Dansk Flygtningehjælp
Reference: 783

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.