Posted on: 06-02-2018

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Forca

Har du lyst til at blive del af et af Danmarks største aktuarmiljøer med højt fagligt vidensniveau og selv være med til at hæve niveauet? Har du lyst til at arbejde kunde- og forretningsorienteret med udvikling af produkter for ikke blot én, men flere kunder? Og vil du have en hverdag i et agilt tværorganisatorisk team i en yderst succesfuld virksomhed med solide udviklingsmuligheder inden for den finansielle branche?

 

Så foreslår vi, at du læser videre. Forca søger kompetente aktuarer med erfaring fra pensionsbranchen til at deltage i og drive en række spændende udviklingsprojekter. Derudover får du mulighed for at have en trusted advisor rolle overfor dine kunder, som er afhængige af netop din ekspertise og løsningsorientering til at skabe værdiskabende produkter.

 

Spil en nøglerolle og kom i dybden med dit fag

Som aktuar får du en alsidig, bred og ansvarsfuld rolle, hvor du – i tæt samarbejde med kompetente kollegaer – rådgiver både interne og eksterne kunder om udviklingstiltag og løsninger indenfor pensionsprodukter og pensionssystemer. Du samarbejder og sparrer bl.a. med ansvarshavende aktuarer, medlemschefer og fondschefer hos kunderne.

 

Det indebærer, at du bidrager til design af nye pensionsprodukter og -løsninger samt driver beslutninger igennem. Desuden afklarer du forretningskrav og kundernes behov samt agerer som forretningsanalytiker og bindeled til kunden. En del af din rolle er også at udarbejde kravspecifikationer til IT samt sikre, at løsningerne bliver udviklet og testet.

 

Ligeværdig dialog i en uhøjtidelig afdeling
Du bliver en del af afdelingen for Produkter & Løsninger med flere aktuarer og forsikringsteknikere. Afdelingen understøtter en samlet medlems- og kundeoplevelse ved at udvikle kundernes forretning og produkter. Der rådgives og sparres på valg af løsninger ved produktudvikling, videreudvikling af kundernes ordninger samt ved implementering af ny lovgivning mv.

 

I Forca samarbejdes der på tværs af specialområder og faglige baggrunde, og der arbejdes efter agile metoder i tæt dialog med kunderne. Du bliver del af et aktuarmiljø med ca. 25 aktuarer. Endvidere er der en række IT-udviklere og andre kompetencer, som supporterer aktuarerne i udviklingen af nye løsninger.

Erfaren profil med gode samarbejdsevner

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.act., cand.scient.oecon., cand.mat. eller tilsvarende kombineret med solid og bred erfaring fra en lignende stilling inden for udvikling af pensionssystemer. Du har solid erfaring med produktudvikling, afdækning af kundebehov og kravspecifikation. Softwareudviklingen foretages af egne interne IT-udviklere, så du behøver ikke at kunne kode, men du skal kunne specificere udviklingsopgaverne. I projekter og opgaver kan du tage fagligt ansvar, du forstår helheder, og du kan arbejde med detaljen med pensionssystemer - end-to-end processer, funktionaliteter og beregninger.

 

Som person præsenterer du dig som nytænkende indenfor dit fagområde, er selvstændig og kan samtidigt samarbejde samt du evner at prioritere og strukturere opgaver og afleveringer. Du trives i et agilt miljø med behov for kundeorientering og fleksibilitet. Overfor dine omgivelser præsenterer du dig som empatisk, menneskelig og med en god fornemmelse for, hvad der motiverer og engagerer andre.


Forca er en væsentlig spiller på pensionsmarkedet

I Forca håndteres medlemsservice og -administration, betalingsstrømme, fondsadministration, regnskabsprocesser, governance og IT-systemer for de tre store arbejdsmarkedspensioner, Lærernes Pension, PKA samt Pædagogernes Pensionskasse samt Norli Pension. Omkring 260 medarbejdere servicerer og rådgiver over 560.000 medlemmer gennem et tæt partnerskab med kunderne.

 

Pension er specialet, så der tilbydes naturligvis en rigtig god pensionsordning samt ekstra ferietillæg, sundhedsforsikring og 6 uger og 3 dages ferie. Det sociale dyrkes gennem bl.a. fredagsbar, forskellige personaleforeninger samt en god frokostordning med "take away". 

Kontaktinformation

For mere information er du velkommen til at kontakte Hudson ved Christian Elimar på telefon 22 53 62 30 eller Ola Lenes på telefon 70 27 77 33. Hudson er det rekrutteringsselskab, der håndterer selektionen.

 

Du er velkommen til at sende din ansøgning og cv til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning med "727".

Send job by email

Apply for Erfaren aktuar – kunderådgivning og udviklingsprojekter
Job Reference: 727

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.