Posted on: 30-08-2017

Job type: Permanent

Sector: Construction

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Få ansvar fra modning af idé til levering af færdigt projekt, hvor du repræsenterer dine kunder og sikrer optimal forvaltning af deres investeringer.

Udover budgetansvar i projekterne er du også stærkt involveret i driftsberegninger på de fremtidige ejendomsprojekter. Hvis du brænder for at arbejde med værdioptimering på ejendomsinvesteringer, så kan dette være din næste karrieremulighed. På vegne af DEAS søger vi en erfaren bygherrerådgiver til hhv. Århus og København.

 

Du bliver del af en afdeling i vækst. På relativt få år har DEAS etableret en anerkendt bygherrerådgivning, der favner bredt erfaringsmæssigt og leverer investerings- og bygherrerådgivningen til de store private pensionskassers ejendomsinvesteringer inden for renovering og nybygning af boliger, erhvervsejendomme, indkøbscentre og OPP byggerier. Bygherrerådgivning hvor der i dag er 16 medarbejdere er del af det byggetekniske område med ca. 60 ansatte, som også inkluderer energirådgivning og rådgivning i forbindelse med vedligehold af ejendomme. Der er således internt et stort fagligt netværk. Stillingen rapporterer til afdelingschefen.

 

Som bygherrerådgiver i DEAS får du ansvar for dine egne projekter fra start til slut, hvor hovedfokus er at varetage bygherrens interesse iht. til værdioptimering samt sikre optimering af byggeriet med henblik på den efterfølgende ejendomsdrift. I jobbet som bygherrerådgiver er det vigtigt med et økonomisk overblik ift. at sikre løbende budgetopfølgning ifm. indstilling, budget, byggestyring og det endelige byggeregnskab. Endvidere får du et kundeansvar med fokus på at sikre løbende opfølgning på din eller dine kunders projektportefølje, og at kunden til alle tider får mest værdi for pengene.

 

Byggeprojekterne spænder bredt og med forskellig størrelse. Som oftest vil du håndtere projekter med en værdi på 3-cifrede mio. beløb og med en lang række interessenter involverede. Projekterne vil primært være nybyg projekter og enkelte optimeringer af eksisterende ejendomme.

 

Som person er du pragmatisk og kommerciel. Det er naturligt for dig at gennemføre dine opgaver med stor fokus på levetidsbetragtning, vedligehold og drift og derved sikre værdi for dine kunder. Du har nemt ved at kommunikere kompleksiteter på forståelig vis og skabe opbakning til dine ideer. Du har nemt ved at skabe relationer på tværs af organisatoriske lag, kan agere tværfagligt og kan forhandle med kommunale myndigheder og slutbrugere. Du er en holdspiller, ønsker at levere en god service, er udadvendt samt vant til at måle dig selv på kundens tilfredshed

 

Dine faglige kompetencer inkluderer flere års erfaring som bygherrerådgiver, med erfaring fra gennemførelse af store og små byggerier gennem alle byggeriets faser. Du har indgående kendskab til AB92, ABT93, ABR89 og Danske Ark og FRI’s ydelsesbeskrivelser samt er fortrolig med erhvervslejeloven (eller kan hurtigt sætte dig ind i den. Din faglige erfaring kombinerer du med en uddannelse som ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende.

 

Du trives med et stort ansvar og er vant til at være i tæt dialog med kunden, ligesom du har erfaring med at præsentere beslutningsoplæg, statusopfølgninger og risikohåndtering over for kunden. Du har gerne kendskab til driftsledelse og -optimering og bliver ikke skræmt af høje krav

til dokumentation og rapportering.

 

For mere information er du velkommen til at kontakte Hudson ved Regional Partner Christian Elimar på tlf. 2253 6230 eller Managing Partner Camilla Svendsen på tlf. 2071 4983. Hudson assisterer DEAS ved rekrutteringen. Send din ansøgning og dit cv til dk@hudson.dk hurtigst muligt, da vi ser på ansøgningerne løbende. Mærk din ansøgning med "646".

-----------------------------------------------------------------------------------------------

DEAS er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber, der administrerer bolig- og erhvervsejendomme samt management af butikscentre. Vi administrerer ca. 2.000 ejendomme med over 70.000 lejemål i Danmark. Vi er totalleverandør inden for administration af

ejerforeninger, andelsboligforeninger, almene boliger samt bygherrerådgivning, byggesagsadministration, drift og vedligehold, udlejning af boliglejemål, energistyring mv. Læs mere om DEAS.

Send job by email

Apply for Erfarne Bygherrerådgivere søges til Århus og København
Job Reference: 646

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.