Posted on: 2018-07-19

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Santander Consumer Bank, Hvidovre

Trives du i en rolle, hvor du arbejder tæt på topledelsen og har et bredt ansvarsområde? Motiveres du af at skabe orden, struktur og ro omkring dig i en ofte hektisk hverdag? Er det naturligt for dig at levere opgaver og yde service med et smil på læben og godt humør? Og har du lyst til at blive en del af en af Danmarks hurtigst voksende finansielle institutioner? Så læs gerne videre.

Vi søger en erfaren Executive Assistant (EA) til at arbejde sammen med og understøtte den administrerende direktør og derigennem sikre, at han er ”den bedste version af sig selv”. Hverdagen bliver varieret, og stillingen indebærer mange forretningsrelaterede og kommunikative opgaver, koordinering af events samt selvfølgelig personlig support for den administrerende direktør.

Jobbet

Rollen som EA bliver et centralt omdrejningspunkt for den administrerende direktør og ledelsesteamet, hvor du medvirker til at sikre, at alt går glat mht. aftaler, ledermøder, rejser, events o.a. Du sorterer og prioriterer blandt henvendelser og forespørgsler og er som ”gate keeper” med til at gøre hverdagen nemmere. Du skal i bund og grund sørge for, at den administrerende direktørs hverdag er veltilrettelagt.

I din rolle som support til den administrerende direktør vil du være ansvarlig for udarbejdelse af præsentationer, koordinere kalender, styre mailindbakke, være referent på ledermøder, delvist organisere rejser og –planer samt godkende fravær og udgifter for ledelsesteamet.

En anden central opgave vil være at håndtere den interne kommunikation, hvilket sker i samarbejde med bl.a. den administrerende direktør, det nordiske hovedkontor i Norge og det internationale hovedkontor i Spanien. Formålet er at sikre, at medarbejderne får serveret vigtig intern information rettidigt og med klar kommunikation.

Den sidste del af jobbet vil være på mere ad hoc basis, og hvor du vil blive ansvarlig for at planlægge og arrangere større medarbejderevents, interne og eksterne møder o.a., hvor der gerne må tænkes lidt kreativt, og at det skal være sjovt og samtidig nede på jorden – helt i Santanders ånd.

Der kan forekomme mindre rejseaktivitet.

Personen

Du er en erfaren og moden person, der kan skabe tryghed og ro omkring dig. Qua din erfaring ved du, hvornår du selvstændigt kan træffe beslutninger, og du ser altid proaktivt efter områder, hvor du kan aflaste dine omgivelser. Du er anerkendt som en handlekraftig person, som kan holde mange bolde i luften, som får noget fra hånden, og som samtidig har fokus på, at tingene skal være i orden. Din ansvarlighed gør, at du helt naturligt påtager dig ansvaret for opgaverne og får dem udført til den aftalte tid. Dagene er sjældent ens, og du finder en tilfredsstillelse i at give andre en veltilrettelagt dag, et veltilrettelagt møde osv.

Du er serviceminded og formår at motivere dig selv og løse mangeartede opgaver på egen hånd. Du er en stærk sproglig kommunikator, der sætter en ære i at præsentere enhver form for information, der er målrettet mod de forskellige modtagere. Du præsenterer dig med en god social mobilitet, kan bevæge dig på forskellige niveauer inkl. at arbejde på ledelsesniveau og via dit positive sind smitter af på dine omgivelser.

Kvalifikationerne
Dine faglige kvalifikationer består af 5-10 års erfaring som PA, EA, afdelingssekretær eller tilsvarende, hvor du har opnået erfaring med tilsvarende opgaver som at håndtere mails (Outlook) og kalender, være referent i møder, koordinere og planlægge møder, udarbejde PP præsentationer, lave rejseafregninger og booke rejser samt andet. Du har herigennem opbygget en god forretningsforståelse og er vant til at arbejde med et højt diskretionsniveau. Du er også fortrolig med IT og rutineret bruger af Microsoft Office-pakken. Hertil supplerer du gerne din erfaring med en uddannelse på bachelor niveau og kan kommunikere korrekt og præcist og med et højt niveau på både dansk og engelsk.

Ansøgning
Send din ansøgning og cv til dk@hudson.dk, og mærk din ansøgning med ”803”. Hudson håndterer rekrutteringen for Santander.

Bemærk at ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores ”privacy policy”, som du kan læse mere om på vores hjemmeside. Vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne rekruttering og gemmer dem bagefter i op til 2 år. Såfremt du ønsker at blive slettet i vores database eller har nogen kommentarer, kan du skrive til dk@hudson.dk.

Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan, 14.000 filialer og er repræsenteret i mere end 40 lande verden over.

I 2016 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro. Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007, som en filial af Norge.
Der er i dag godt 250 medarbejdere, som bor på Stamholmen i Hvidovre.

 

Send job by email

Apply for Executive Assistant
Reference: 803

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.