Posted on: 2018-08-27

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Atradius

For Atradius søger vi en stærk forretningsorienteret senior business controller til at understøtte og rådgive Atradius’ danske og nordiske ledelse, supportere ifm. markeds- og kundeaktiviteter samt sikre det rette eksponeringsniveau. Som del af de danske og nordiske ledelsesgrupper og med et tæt samarbejde med den nordiske direktør tilbydes du en selvstændig rolle med stor indflydelse på forretningen.

 

Der vil være reference til den nordiske direktør, og du vil være en naturlig del af ledergrupperne og sammen med dine medarbejdere levere værdi til forretningen i form af bl.a. forecasting, budgettering samt månedlige og halvårlige performance reviews. Derudover er der samarbejde med hovedkontoret i Amsterdam og dine kollegaer rundt i verden. Du vil primært arbejde ud fra det nordiske hovedkontor i København.

 

Proaktiv rådgivning og støtte til forretningen – optimering og forretningsudvikling

Der er tale om en stilling, hvor du tager udgangspunkt i forretningens behov, og hvor du som sparringspartner til den nordiske direktør udfordrer og eksekverer på flere forretningsudviklingsprojekter og optimering af forretningen. Som del af ledelseslaget støtter du med økonomiske og forretningsmæssige betragtninger og analyser, mens din afdeling bestående af to controllere leverer forecasting, budgettering og månedsrapporter. Regnskab og transaktionelle opgaver håndteres af regnskabsfunktionen, hvorfor du kan fokusere på den fremadrettede og forretningsorienterede økonomistyring.

 

Dine ansvarsområder inkluderer bl.a.:

  • Sammen med den nordiske ledelse udarbejde budgetter, forecasts og langsigtede planer.
  • Deltage i opbygningen af modeller, profitabilitetsanalyser, omkostningskontrol samt økonomiske vurderinger.
  • Udarbejde management information i form af resultatopgørelser, KPI rapportering, kvartalsrapportering samt budgetter o.a.
  • Deltage i udarbejdelse af større business cases.

 

Stærk forretningsforståelse kombineret med gennemslagskraft og overbevisende kommunikation

Hos Atradius bliver du involveret i og skal træffe beslutninger om forskellige kommercielle og organisatoriske problemstillinger, hvilket kræver en stor forståelse for forretnings- og markedsdrivere. Det er afgørende for din succes, at du hurtigt skaber et overblik for at kunne rådgive, støtte og udfordre beslutninger. Du vil agere med mange forskellige stakeholders i Norden og med kollegaer i andre lande samt eksternt med kunder. Du formår at positionere dig som en efterspurgt partner og respekteret leder qua din forståelse for netværk, tillidsvækkende profil, situationsfornemmelse samt dit høje abstraktionsniveau. Du trives med et stort ansvar og at agere meget selvstændigt i hverdagen.

 

Dine faglige kvalifikationer består bl.a. af:

  • Akademisk uddannelse på kandidatniveau indenfor økonomistyring eller tilsvarende.
  • Erfaring med at rådgive og støtte ledelseslag med analyser og business cases.
  • Ledelseserfaring er ikke et krav, men det er en fordel med erfaring fra teamledelse og motivation af andre.
  • Superbruger niveau i Excel og PowerPoint samt erfaring med rapporterings- og analyseværktøjer. Atradius bruger bl.a. Hyperion FM, CXO cockpit og SAP Business Objects.
  • Dansk og engelsk på højt niveau og forståelse for skandinavisk.

 

Veletableret organisation i vækst og med høj faglighed

Atradius har en ambition om konstant udvikling. De tror på, at de har de bedste medarbejdere, som med indflydelse på egne opgaver, selvstændighed, vidensdeling og alsidighed leverer gode resultater. Det faglige niveau er højt, opgaverne er krævende og karrieremulighederne er flere. Så har du lyst til en økonomirolle med et meget stærkt ben i forretningen og et stort råderum, så anbefaler vi dig at søge stillingen.

 

Kontaktinformation

Du er velkommen til at kontakte Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33 eller send en mail på cs@hudson.dk. Hudson supporterer Atradius i selektionen.

Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning "790". Bemærk, at vi ser på ansøgningerne løbende.

Ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores politik om opbevaring af persondata, som du kan se på vores hjemmeside, og at vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne proces. Såfremt du ønsker, at vi sletter dine data efter endt proces, må du gerne give os besked på dk@hudson.dk.


Om Atradius

Atradius er førende i Danmark inden for kreditforsikring, garantier og erhvervsinkasso med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60%. De tilbyder løsninger, der understøtter vækst ved at forbedre den økonomiske stabilitet, forenkle kreditstyringen og reducere kreditomkostningerne. Deres kunder er et bredt udsnit af store og små virksomheder inden for alle brancher. De er en del af et globalt kreditforsikringsselskab med 3.700 medarbejdere i mere end 50 lande og ejet af forsikringskoncernen Grupo Catalana Occidente. I Danmark beskæftiger de ca. 100 medarbejdere og har kontor i Århus og København.

For yderligere information se www.atradius.dk eller www.atradius.com.

 

Send job by email

Apply for Head of Nordic Business Control
Reference: 790

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.