Posted on: 06-12-2017

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Santander Consumer Bank

Har du lyst til at stå i spidsen for salg af Santanders samlede produkt- og serviceportefølje til en lang række bilforhandlere? Motiveres du af forretnings- og ledelsesansvar for en organisation med 30 medarbejdere, og kan du skabe vækst gennem andre? Kan du udvikle kunde- og salgskoncepter, der understøtter din salgsorganisation, og tør du udfordre traditionelle arbejdsgange? Så læs videre…

 

Santander Consumer Bank er i konstant udvikling og vækst. Det betyder, at organisationen til stadighed må udvikle salget og måden, der sælges på, samt bidrage til en konstant udvikling af nye produkter og services. Det har bl.a. betydet en nyoprettet stilling som Head of Sales and Sales Operations, der bliver ansvarlig for følgen tre vitale områder: Key Account Management, Front-office samt Leasing, der alle skal arbejde tæt sammen og er afhængige af hinanden i dagligdagen for at sikre bedst mulig kvalitet og service overfor vores samarbejdspartnere og forhandlere. Din organisation understøtter mere end 800 forhandlere i Danmark.

Som Head of Sales bliver du ansvarlig for 30 medarbejdere med 9 i direkte reference og heraf 2 teamledere. Du rapporterer direkte til Commercial Director B2B og er en del af den kommercielle ledergruppe.

Dine ansvarsområder spænder vidt fra udvikling af koncepter forretnings- og ledelsesansvar. Ud mod samarbejdspartnere og forhandlere er du synlig og garant for Santanders gode service og samarbejde. Indadtil sikrer du optimal samarbejde indenfor salg samt øvrige afdelinger i Santander og en målsættende og resultatorienteret ledelsesstil. Du får budget- og salgsansvar og udarbejder budgetter, marketing- og kundeplaner, markedsrapportering og analyser. Derudover følger du markedet og konkurrenterne tæt mht. at kunne agere og reagere, når det er nødvendigt.

 

Nogle af dine udvalgte opgaver vil være:

  • Fastholdelse og tiltrække nye samarbejder
  • Resultatopfølgning og evaluering af samarbejder med forhandlere
  • Effektiv ledelse og motivering af medarbejdere
  • Salgs- og budgetansvar med løbende opfølgning og månedlig rapportering til ledelsen
  • Løbende afstemning af indsatser, ressourcer og vidensdeling i salg og på tværs af organisationen
  • Sikre "best practice" og compliance i alle aktiviteter internt og ud mod kunderne
  • Aktiv deltagelse i ledergruppen og at bidrage med et strategisk mindset og eksekveringsevne

 

Din succes afhænger af din evne til som leder at skabe et godt flow i dine tre områder og gennem engagerede medarbejdere og optimerede processer sikre effektivitet og kundetilfredshed. Santander tilbyder dig en solid kundeplatform og dygtige medarbejdere, som du skal skabe synergier imellem.

Som leder og menneske har du en stærk vindermentalitet samt er visionær, resultatorienteret og eksekverende. Du forstår, at du bedst kan skabe resultater sammen med andre, og at de skal være engagerede og motiverede. I din ledelse skaber du et godt udgangspunkt for udvikling, læring og involvering. Du balancerer din veludviklede empati med en forståelse for forretningens behov. Du stiller krav, du følger op, og du har en stærk kvalitetsbevidsthed og ordenssans. Når det er nødvendigt, kan du selv dykke ned i problemstillinger, analysere og supportere dine medarbejdere i at træffe velfunderede beslutninger.

Fagligt forventer vi en god ballast og erfaring fra relaterede miljøer:

  • Videregående uddannelse, der har styrket din analytiske og metodiske tilgang
  • Indgående kendskab til bilfinansieringsbranchen (B2B), og de produkter der tilbydes
  • Kendskab til B2C og P2P branchen
  • Stor erfaring med at lede salgsorganisationer, lede mellemledere og at skabe resultater gennem andre
  • Dokumenterede resultater med udvikling af nøglekunder, kundeplaner, budgetter osv.
  • Dansk flydende og engelsk på godt niveau, i skrift og tale.

 

Santander tilbyder et spændende job i en stor og voksende finansvirksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Ydermere tilbydes du pensionsordning, sundhedssikring og et godt introduktionsforløb.

Arbejdssted: Hvidovre

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Partner Camilla Svendsen eller Senior Search Consultant Annette Timmermann fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Eller send din ansøgning på dk@hudson.dk og skriv 687 i emnefeltet.

 

Send job by email

Apply for Head of Sales and Sales Operations
Job Reference: 687

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.