Posted on: 2019-01-09

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

For Conaxess Trade Danmark, som er førende distributør af mærkevarer inden for Retail, Fast Moving Consumer Goods og Catering, søger vi en HR Business Partner.

Som HR Business Partner for Danmark vil du supportere en organisation med cirka 200 medarbejdere, og du vil have ansvaret på tværs af hele organisationen og med eksponering til alle niveauer.
Stillingen refererer til CFO Danmark.
 
Stillingen
Som HR-partner vil du primært have ansvaret for al det fundamentale omkring HR-administration, personalejura, løn, overenskomster m.m. Ligeledes skal du i denne rolle støtte dine ledere fra en HR-vinkel, i deres strategieksekvering og i deres arbejde med at sikre performance i deres teams. Du arbejder bl.a. med organisationsdesign, ledelsesudvikling og forandringsledelse. Gennem din forretningsforståelse og inddragelse af dine stakeholders er det naturligt for lederne at inddrage dig i deres overvejelser omkring balancen mellem mennesker, organisation og forretning. I den forbindelse udfordrer du og samarbejder med dem omkring at sikre de rigtige beslutninger for forretningen.

Dine primære opgaver som HR-partner vil bl.a. være at:

  • Agere primær HR-kontaktperson for ledere og medarbejdere
  • Tilsikre fundamental HR-drift i organisationen, herunder effektiv administration og udarbejdelse af kontrakter, løn, ferie, barsel og fratrædelser.
  • Rådgive ledere i forhold til hele HR-paletten; løn og vilkår, rekruttering, trivsel, performance og planlægning.
  • Koordinere og deltage i rekrutteringer til nøglepositioner sammen med ansættende leder samt udfordre lederne i deres rekrutteringsbehov og -ønsker
  • Støtte ledernes daglige håndtering af diverse processer i Conaxess med værktøjer og koncepter for at styrke Conaxess’ tværorganisatoriske eksekveringsevne.


Du trives med den fortrolige dialog og motiveres af at have mange aktiviteter i gang
Du sætter aktiviteter i gang, er rig på ideer og kan arbejde selvstændigt i en dynamisk og sjov hverdag. Du kan ligeledes finde ro, være nærværende og skabe rum for fortrolighed, når der er behov for det. Dertil er du både ledernes og dine kollegaers fortrolige sparringspartner på personalesager og trives med den fortrolighed dette tilskriver. Gennem overbevisende kommunikation inspirerer og motiverer du dine omgivelser samtidig med, at du udfordrer konstruktivt og siger fra, når det er nødvendigt. Du trives med bred eksponering til forretningen, og du har et stort overblik samt forståelse for hele værdikæden i HR og kan oversætte dette til rette kontekst.

Dine stærke personlige kvaliteter kombinerer du med:

  • en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau indenfor HRM eller tilsvarende.
  • en bred HR-forståelse og erfaring indenfor HR-administration, løn, personalejura og overenskomster og er vant til at rådgive ledere på disse områder.
  • minimum 3-5 års erfaring fra en HR-partner/-manager rolle som sparringspartner for ledere og medarbejdere i en salgs-, drifts- og/eller serviceorganisation.

Kunne dette være din næste udfordring?

For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Ann Sophie Thalund på telefon +45 70 27 77 33 eller sende din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning ”860”.
Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk

Conaxess Trade Danmark repræsenterer en lang række kendte, internationale og markedsledende brands som for eksempel Heinz, Wasa, Barilla, Nupo, Bacardi, Mentos på det danske marked. I Danmark beskæftiger Conaxess cirka 200 medarbejdere.
Conaxess er Europas største uafhængige distributør af FMCG-produkter og er mere end 500 medarbejdere indenfor salg, marketing og distribution. Tilsammen fører man over 280 brands på tværs af Europa fra producent til forbruger.

 
Se mere på: www.conaxesstrade.com/dk/
  

 

Send job by email

Apply for HR Business Partner, Corporate
Reference: 860

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.