Posted on: 2018-07-18

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Mulighed for at arbejde med en bred HR-palette og bygge HR-processer

Vores kunde, som er et datterselskab til en stor international koncern, tilbyder dig en alsidig HR-partner rolle, hvor du vil arbejde med hele HR-paletten. Udover at supportere ledere i dine egne forretningsområder er der også rig lejlighed til at udvikle HR-koncepter og -værktøjer, som både du selv og dine engagerede kolleger kan bruge.

Du bliver en del af en mindre HR-afdeling, hvor du får 5 kompetente HR-kollegaer, og hvor I sammen understøtter organisationens medarbejdere på tværs af stabs- og forretningsenheder. Derudover er der et vist samarbejde og sparring med de nordiske kollegaer.

Mulighed for at arbejde med en bred HR-palette og bygge HR-processer
Som HR Business Partner bliver du ansvarlig vores kundes IT-organisation og driftsområde bestående af ca. 100 ansatte og 10 ledere. Her bliver du involveret i alle aspekter af HR og fungerer som støtte og support for ledere og medarbejdere. Du skal forvente at hjælpe med alt fra udarbejdelse af ansættelseskontrakter, praktiske opgaver ifm. rekruttering og til at yde strategisk HR-sparring ved bl.a. organisationsændringer. Udover dine afdelinger vil du også have tværfaglige ansvarsområder, hvor du udarbejder koncepter for bl.a. rekruttering og kompetenceudvikling samt koordinering og implementering af talentprogram.

Vores kunde oplever stærk vækst, hvilket kræver en agil HR-afdeling. Der er fokus på at udarbejde forretningsrelevante og pragmatiske løsninger, som nemt lader sig implementere, og som løbende kan justeres og forbedres. HR-afdelingen har ikke nogen administrative ressourcer, hvorfor der også arbejdes på at optimere og effektivisere interne arbejdsgange.

Erfaring som HR-partner eller HR-konsulent og med bred HR-erfaring
Vi forestiller os, at du kombinerer en bachelor eller kandidatbaggrund med minimum 5-10 års erfaring fra HR i en større kommercielt orienteret virksomhed, hvorigennem du er blevet vant til at arbejde med en bred række af interessenter inkl. rådgivning og træning af ledere. Du har et stærkt ståsted i HR, viser en god erfaring med rekruttering og kompetenceudvikling, og du kan facilitere og drive teamprocesser. I dit arbejde er du vant til at balancere mellem administrative, eksekverende og rådgivningsorienterede opgaver, og du finder lige stor glæde i dem alle. Når det kræves, kan du tage et skridt tilbage og tænke kreativt ifm. udarbejdelse af nye koncepter og processer. Qua, at medarbejderne er organisereret under en overenskomst, vil der også være et vist arbejde hermed.

Engageret og løsningsorienteret ildsjæl, der kan jonglere og sortere mellem mange opgaver
Som person præsenterer du dig som en overbevisende kommunikator, både på dansk og engelsk, og som gennem dialog og rådgivning kan skabe tillid og forståelse hos dine interessenter. I dit arbejde prioriterer og sorterer du i opgaverne og med en forståelse for, at der er praktiske opgaver, som nogle gange skal løses før end, at der kan tages fat på de sjove og udfordrende opgaver. Du ser muligheder, kan selvstændigt finde løsninger og tør træffe små og store beslutninger. Dine omgivelser opfatter dig som professionel, energisk, og en god og hjælpsom kollega. Du formår at anvende dine analytiske, metodiske og teoretiske HR-viden i praksis og er pragmatisk i dit tankesæt og handling.

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Ann Sophie Thalund-Jørgensen eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Send din ansøgning og cv til dk@hudson.dk, og mærk din ansøgning med ”800”.

Bemærk at ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores ”privacy policy”, som du kan læse mere om på vores hjemmeside. Vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne rekruttering og gemmer dem bagefter i op til 2 år. Såfremt du ønsker at blive slettet i vores database eller har nogen kommentarer, kan du skrive til dk@hudson.dk.

 

 

Send job by email

Apply for HR Business Partner - Storkøbenhavn
Reference: 800

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.