Posted on: 22-12-2017

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vil du være en del af en af Europas største finansvirksomheder?

Vil du være bindeled mellem IT og forretning, hvor du tegner løsninger, problemanalyserer processer og deltager i projekter? Har du lyst til en stilling med plads til udvikling af både din forretningsmæssige og tekniske kunnen? Vil du være en del af en af Europas største finansvirksomheder og tage del i Santanders stærke vækst og store ambitioner? Så læs videre…

 

Som IT System Analyst i Core Banking teamet bliver du medansvarlig for at sikre forretningens udvikling og drift af bankens kerne banksystemer. Internt arbejder du sammen med nogle erfarne kollegaer og eksternt med Santanders leverandør af Core Banking systemer inkl. betalingsformidling. I Core Banking arbejder I med både traditionelle finansieringer og fremtidens virtuelle kortsystemer, og du får lov at berøre alle processerne. Du får en tæt dialog med forretningsområderne, hvor du er deres rådgiver og kommer med konkrete løsningsforslag.

 

Af opgaver kan nævnes:

  • Daglig support af afdelingens kunder i tæt samarbejde med internationale udviklere og leverandører, 2. og 3. line support.
  • Problemanalyse ifm. bankens kerneprocesser og applikationer, hvilket bl.a. inkluderer behandling af større mængder data.
  • Projektdeltagelse ifm. ændringer/changes, forbedringer og implementering af innovative systemløsninger.

 

Din indgangsvinkel til denne stilling kan være flere, hvor du enten arbejder på den tekniske side med kravprofiler, brugersupport og problemanalyse, eller kommer fra den mere forretningsorienterede side med en god teknisk indsigt i en banks kerneprocesser. Fælles for begge indgangsvinkler er, at DU har en stor lyst til at arbejde tæt sammen med forretningsområderne og hjælpe dem med værdiskabende løsninger og support. Du har stiftet bekendtskab med Agile og Scrum metoder, projektarbejde samt har erfaring med procesoptimering. Santander er villig til at investere i din udvikling til at blive en god bred IT System Analyst, så længe du har lysten og en vis indsigt i bankprocesser. Da engelsk er koncernsprog behersker du dette sprog i skrift og tale. Det er et plus, hvis du også har kendskab til norsk og svensk.

 

Du er en person med et højt drive, der kan arbejde med både selvstændige opgaver og som del af et team. Når du engagerer dig, så brænder du virkelig for tingene, hvilket bl.a. kommer til udtryk gennem din naturlige nysgerrighed for ny teknologi og analyseværktøjer. Du er serviceminded og formår at have overblik i en detaljeorienteret verden. Du er proaktiv, indlevende og lærenem. Du evner at tilpasse dig og prioritere i en travl hverdag. Du har et innovativt mindset og er en loyal kollega med et godt humør og socialt engagement.

 

Santander tilbyder et spændende job i en stor og voksende finansvirksomhed, med ordnede arbejdsforhold, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Ydermere tilbydes du pensionsordning, sundhedssikring og et godt introduktionsforløb.

 

Arbejdssted:   Hvidovre

 

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Hudson ved Partner Camilla Svendsen på telefon 20 7149 83 eller Search Consultant Kristian Aagerup på telefon 31 70 81 07. Send din ansøgning på dk@hudson.dk og skriv 654 i emnefeltet.

 

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan, 14.000 filialer og er repræsenteret i mere end 40 lande verden over.

I 2016 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro. Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007, som en filial af Norge. Vi er i dag godt 250 medarbejdere og bor på Stamholmen i Hvidovre.

 

Send job by email

Apply for IT System Analyst til Santander Consumer Bank
Job Reference: 654

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.