Posted on: 2018-11-07

Job type: Permanent

Sector: Construction

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Er du motiveret for og har du kompetencerne til at lede og engagere et erfarent team inden for HR- og lønadministration samt personalejura i en stor global organisation med 1200+ medarbejdere?

For vores kunde, som er en stor organisation inden for byggeri og industri, søger vi en leder til HR Administration & Jura. Du vil blive ansvarlig for et team, der løser en lang række opgaver inden for HR-administration, og du bliver samtidig en del af ledelseslaget og fungerer som HR Direktørens tætteste sparringspartner.  Du vil arbejde ud fra vores kundes nordiske hovedkontor beliggende i Storkøbenhavn og vil rapportere til HR Direktøren.

Stillingen

Som leder for HR Administration & Jura vil du være overordnet ansvarlig for at sikre en effektiv og korrekt lønadministration til virksomhedens 1.200+ danske funktionærer og timelønnede. Endvidere vil du selv have en aktiv rolle i support til forretningen omkring diverse personalejuridiske spørgsmål. I det daglige vil du i samarbejde med dine 3 medarbejdere sikre, at forskellige overenskomster, politikker, afstemningsprocedurer og lokalaftaler administreres korrekt.

Udover ledelse vil du også selv deltage aktivt i videreudvikling af relaterede områder indenfor løn, IT, belønningssystemer og personalegoder. Sammen med eksterne leverandører vil du drive en løbende udvikling af understøttende HR-systemer samt forskellige muligheder for fleksible og relevante lønpakker og -goder. Du vil samarbejde tæt med flere interne funktioner såsom økonomi samt have en bred berøringsflade udadtil.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Sikre en løbende udvikling og forbedring af eksisterende processer inden for HR- og lønadministration.
  • Planlægge, gennemføre og forbedre HR-processer såsom årlig lønjustering, kontraktstyring, fraværsregistrering, bonusordninger samt afstemning af løn og feriepenge m.m.
  • Yde rådgivning inden for diverse personalejuridiske spørgsmål samt sikre revidering af personalepolitikker.
  • Sikre GDPR-compliance i alle HR administrative processer.
  • Stille HR-data og statistikker til rådighed og sikre rapportering.
  • Være systemejer af HR system samt andre administrative systemer.
  • Lede, motivere og udvikle dit team på 3 dygtige HR-medarbejdere.

Dine vigtigste succeskriterier vil være at håndtere dine interessenter i forretningen med respekt for deres dagsordener at sikre løbende optimering af administrative HR-processer samt at yde proaktiv juridisk sparring i diverse personalesager.

Profilen

Vi forventer, at du har stor erfaring i de grundlæggende administrative HR-discipliner, herunder løn, kontraktstyring og arbejdsret, som du kombinerer med en uddannelsesmæssig baggrund på bachelor niveau. Du har gennem din karriere erhvervet en god forståelse for overenskomster, arbejdsret, skattelovgivning og forskellige belønningssystemer, hvor du desuden har erfaring med at skræddersy værdiskabende løsninger til virksomheden. Du besidder en god indsigt i, hvordan IT kan understøtte og effektivere administrative processer og rutiner. Du kan begå dig på specialistniveau inden for personalejura, og det er en fordel med god ballast i at anvende HR-data og -statistik. Du er flydende i dansk og engelsk mundtligt og skriftligt.

Som person trives du med at udfordre og forbedre eksisterende procedurer og rutiner. I dit arbejde falder det dig naturligt at yde service og support til dine ”kunder”, hvor du præsenterer dig som struktureret, omhyggelig, effektiv og med en forståelse for vigtigheden af præcision. Du er ambitiøs omkring dit arbejde, udvikling af dine medarbejdere og forandringsledelse. Derudover evner du at motivere og inddrage dine omgivelser.

Kontakt

For mere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Ann Sophie Thalund-Jørgensen eller Camilla Svendsen på telefon +45 70 27 77 33. Hudson er det rekrutteringsbureau, der forestår udvælgelsen i denne rekrutteringsproces.

Send din ansøgning samt CV til dk@hudson.dk – mærk venligst din ansøgning ”834”

Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk
 

 

Send job by email

Apply for Leder til HR Administration & Jura
Reference: 834

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.