Posted on: 2018-03-05

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til EPINION - førende analysevirksomhed

Kan du skabe opbakning til forandring på tværs af organisationen med henblik på varige forbedringer? Besidder du en unik kombination af energi, målrettet optimerings- og effektiviseringsfokus samt tålmodighed til det lange seje træk? Vil du arbejde med de bedste indenfor deres fag og en førende analysevirksomhed med internationale aktiviteter? Så foreslår vi, at du læser videre…

EPINION er en førende analysevirksomhed grundlagt i 1999 og med mere end 400 dedikerede medarbejdere. Med kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stavanger, London, Hamborg, Wien og Ho Chi Minh leverer EPINION analyser og insights til en lang række virksomheder og offentlige institutioner. Der er et yngre og dynamisk miljø med en entreprenørånd, og der har gennem flere år været en god vækst på tværs af alle fire forretningsområder: Aviation, Transportation, Public & Politics og Commercial.

For at kunne understøtte den fortsatte vækst og udvikling er der behov for kontinuerlig optimering og digitalisering af EPINION’s drifts- og leveranceorganisation. Det kræver en dygtig Operations Director, der formår at balancere effektivitet, kvalitet og innovation gennem hele værdikæden fra dataindsamling til dataleverance – og som mestrer processer, systemer og forskellige medarbejdergrupper og -nationaliteter.

Med reference til EPINION’s CEO og som en del af selskabets lederteam tilbydes du en udfordrende stilling, der arbejder ud fra hovedkontoret i København. Der skal påregnes ca. 60 rejsedage årligt til kontorer i Århus og rundt i Europa og Asien.

Jobbet

Det overordnede formål er at optimere og strømline driften til at blive mere omkostningseffektiv og skalerbar. Der er behov for en tydelig lederprofil, der balancerer mellem et strategisk niveau og samtidig kan dykke ned i driftsanalyser og problemløsning. Der skal bl.a. arbejdes med fastholdelse, kompetenceudvikling samt mål- og resultatstyring af medarbejderne samt en vis standardisering og digitalisering som middel til målet om øget effektivitet. Ansvarsområderne dækker bl.a.:

  • Budget- og personaleansvarlig for drift og IT.
  • Overordnet ansvar for eksekveringen og leverancen af web-, personlige- og telefoninterview på tværs af lande og forretningsområder og sikre vedvarende effektiviseringer.
  • Ledelse af Professional Services i Vietnam, Field Management i Skandinavien og call-centre i Danmark og Norge og sikre tiltrækning og udvikling af markedets bedste medarbejdere.
  • Sikre tæt samarbejde med salgsorganisationen og kvalitetsleverancer til tiden, omkostningseffektivt og i rette kvalitet.
  • Ansvar for den globale IT organisation, herunder ledelse af mindre teams i København, Århus og Vietnam og levere effektive og innovative IT løsninger til organisationen.

Som Operations Director bliver du ansvarlig for ca. 55 fastansatte medarbejdere på tværs af forskellige lokationer samt 650 timeansatte. Derudover samarbejder du tæt med EPINION’s øvrige medarbejdere, dvs. salgsorganisation, finans og HR.

Profilen

Som Operations Director er du en engagerende og involverende leder med lyst til målopfølgende og understøttende ledelse. Du sætter en klar retning, kommunikerer dine forventninger og motiverer dine medarbejdere på tværs af discipliner til at følge med. Din kommunikation er tilrettet dine interessenter, og du forstår, hvad der er vigtigt for den enkelte. Det forventes, at du er analytisk stærk og kan balancere mellem tal og sund fornuft. Du evner at omsætte dine analyser til handling baseret på dine innovative og ambitiøse ideer til, hvad der kendetegner en effektiv og optimeret drift.

Fagligt er du på et punkt i din karriere, hvor du ønsker at brede din erfaring med bl.a. ledelse og økonomistyring ud til at inkludere mere direkte involvering i virksomhedens drift:

  • Relevant akademisk kandidatuddannelse
  • Minimum 7-8 års erhvervserfaring indenfor kundeservice, markedsresearch, logistik, facility services eller som konsulent indenfor det samme, hvor du bl.a. har drevet forandrings- og transformationsprogrammer samt har været direkte involveret i operationelle problemstillinger som f.eks. strategikonsulent eller ansvarlig for økonomistyring.
  • IT forståelse fra f.eks. en rolle som IT projektansvarlig.
  • Solid erfaring med målstyrende ledelse og procesoptimeringer.Ledelseserfaring fra en international kontekst, gerne have ledet medarbejdere fra forskellige kulturer.
  • Flydende i dansk og engelsk, skrift og tale.

Kontaktinformation

For mere information er du velkommen til at kontakte Senior Search Consultant Annette Timmermann eller Managing Partner Ola Lenes på telefon 70 27 77 33. Send gerne dit cv og ansøgning til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning med 683. Vi vurderer ansøgningerne løbende.

 

 

 

 

 

 

Send job by email

Apply for Operations Director
Reference: 683

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.