Posted on: 20-11-2017

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- til at udvikle og forvalte de mest effektive og værdiskabende IT-løsninger

Har du lyst til en rolle som Product Owner og være med på en rejse sammen med BEC henimod fuld agilitet? Har du kendskab til stam- og markedsdata fra den finansielle branche og har lyst til at bruge din faglighed som styrende fagleder? Vil du være med til at udvikle og forvalte de mest effektive og værdiskabende IT-løsninger i relation til stam-og markedsdata? Så kan det her være stillingen for dig.

 

Vil du være bindeleddet mellem forretning og IT-udvikling?
Som Product Owner bliver du en nøgleperson i krydsfeltet mellem slutbrugerbehov, forretning og systemer, hvor du i høj grad er med til at definere, hvad der skal prioriteres. I det daglige balancerer du mellem operationelle opgaver, taktisk planlægning og prioritering samt bevarer til alle tider et strategisk og fremtidsorienteret overblik. Du samarbejder tæt med en lang række interessenter såsom eksterne i form af kunder og leverandører og interne i form af forretningsområdeansvarlige og kollegaer fra de andre agile teams. Sammen med dine to teams indenfor markeds- og stamdata, har du ansvar for, at vi lever op til kundernes krav til værdiskabelse og økonomi.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Have en kundedialog med fokus på afklaring af behov og prioriteringer samt om optimale forretningsløsninger.
  • Sikre, at der arbejdes ud fra en prioriteret backlog, som benyttes som grundlag for sprint-planlægning.
  • Sammen med de forskellige teams udarbejde forvaltningsplaner med afsæt i forretnings- og systemstrategier.
  • Udarbejde estimater for forvaltning samt overvåge, følge op og rapportere på økonomien.
  • Deltage i – og facilitere – møder, præsentationer og workshops med nye og eksisterende kunder.

 

Baggrund fra den finansielle branche, teknisk indsigt og lyst til at udvikle dig indenfor teamledelse

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse suppleret med dokumenteret kompetence på stam- og markedsdataområdet. Du har et godt kendskab til love, regler og forordninger på. Du har erfaring fra den finansielle branche indenfor f.eks. depot, funds eller tilsvarende. Begreber som f.eks. MQ kø og kompilering af programmer er bekendte for dig.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som Product Owner – men vigtigst er det, at du har lyst til at arbejde agilt og med SAFe. Måske er du i dag forretningsudvikler eller lignende og har mod på, sammen med dine teams, at gå fra user stories til konkrete leverancer, som vi selv følger værdien af og udvikler videre på.

Som person er du udadvendt, ærlig og tager ansvar. I det daglige er du selvkørende, tillids- og resultatskabende og driver på de opgaver, du bliver stillet overfor. Du har en god menneskelig forståelse, evner at delegere og kan tale et sprog alle kan forstå.

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af området Handel og Depot som Product Owner for vores to teams, der arbejder med hhv. stam- og markedsdata. Teamsene kører traditionel scrum i et SAFe-setup. Vi består af fem teammedlemmer i stamdata og seks i markedsdata samt Scrum Masters og Product Owners. Vi er en varieret flok med forskellige specialiseringer, hvor alle hjælper hinanden og arbejder dedikeret om et fælles mål. Hele området har konstant tilgang af spændende udviklings- og forvaltningsopgaver. De IT-løsninger, vi laver, udvikles i tæt samarbejde med vores kunder samt eksterne dataleverandører. Vores hverdag er præget af en åben og ærlig dialog, hvor vi tør sige tingene, som de er. Du får stor indflydelse på dit eget arbejde og mulighed for at præge, hvordan det agile eksekveres i teamet.

 

Kan du se dig selv hos os?
Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 8. november 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Aagerup eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson er det selskab, der håndterer rekrutteringen for BEC.

 

Send din ansøgning og dit cv til dk@hudson.dk og gerne snarest muligt. Mærk din ansøgning med "679".

 

Send job by email

Apply for Product Owner med kendskab til stam- og markedsdata
Job Reference: 679

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.