Posted on: 2018-11-06

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vi leder efter en kandidat med en stærk analytisk sans, udpræget sans for detaljer, et højt drive og projektleder erfaring.

Vil du understøtte udviklingen i Nordens største mediekoncern? Vil du arbejde med forretningsprojekter inden for f.eks. finans, IT, dataanalyse og forretningsudvikling, og vil du deltage fra projekt scoping til implementering? Hvis du motiveres af at gøre en forskel og være en del af et ambitiøst team, er du potentielt den, vi står og mangler. Vi leder efter en kandidat med en stærk analytisk sans, udpræget sans for detaljer, et højt drive og projektleder erfaring.

Bliv en del af forandringen
Egmont Business Consulting er en intern konsulent enhed, der driver en bred portefølje af projekter, som understøtter Egmont forretningernes strategiske målsætninger. Projektvariationen afspejler diversiteten i Egmont koncernens produktportefølje og strækker sig fra systemimplementering til data- og procesanalyser, organisationsændringer, vækst – og udviklingsprojekter på tværs af værdikæder.

Du bliver en del af et professionelt og dynamisk team med 6 engagerede projektledere og leder, der trives med at tage styringen, og som arbejder på markedsvilkår og er med til at løfte spændende og udfordrende projekter i Egmont koncernen. Vi arbejder alle på gennem overbevisende leverancer at sikre, at Egmont Business Consulting fortsætter med at være det naturlige valg for forretningerne.

Ansvar for forretningskritiske projekter og forretningssupport
Du bliver ansvarlig for selvstændigt at gennemføre projekter og udføre opgaver initieret af Egmonts selskaber eller Egmonts stabsfunktioner. Med afsæt i velfunderede projektværktøjer og en god portion sund fornuft og pragmatisk tilgang, sikrer du succesfuld implementering, herunder opfølgning og rapportering, risikostyring, kvalitetssikring af projektleverancer, leverandørstyring, etc. Konsulentopgaverne kan omfatte teknisk rådgivning, leverandørudvælgelse, behovsanalyse, kravafdækning, data- og informationsanalyse, procesanalyser, business cases, IT-kontrakter, strategiske analyser etc.

Analytisk konsulentprofil med projekterfaring
Vi forestiller os, at du har en baggrund som projektleder med erfaring fra konsulentbranchen, fra en in-house konsulentfunktion eller PMO. Det er en fordel, hvis du har erfaring med system- og procesimplementering, organisatoriske projekter, facilitering, PMI, forretnings- og dataanalyser og forandringsledelse. Din konkrete erfaring inkluderer også:

 • Relevant teoretisk videregående uddannelse på kandidatniveau (økonomi, IT eller tilsvarende)
 • 3-4+ års erfaring som projektleder og stærk i projektmetoder  (klassiske såvel som agile)
 • Erfaring med stakeholder management og forretningsorienterede projekter inden for et eller flere forretningsområder
 • Vant til at arbejde struktureret og analytisk, hvor du har håndteret store datamængder
 • Beherskelse af Office-pakken på højt niveau, i særdeleshed Excel og PowerPoint
 • Engelsk på højt niveau i skrift og tale og med god forståelse af de skandinaviske sprog.

Engageret ildsjæl der motiveres af at gøre en forskel, tilføre værdi og yde service
Som person  er du selvstændig, kvalitetsbevidst og proaktiv. Du er en god kommunikator, der på en troværdig og forståelig måde kan formidle løsninger visuelt som sprogligt til beslutningstagere og andre interessenter. Igennem din rådgivning og support demonstrerer du en stærk forretningsorientering og evne til hurtigt at sætte dig ind komplekse forretningsmæssige problemstillinger. Dine andre personlige kvalifikationer:

 • Prioritere din indsats og bevare overblikket
 • I stand til at løse komplekse problemstillinger
 • Lyst til at opsøge ny viden og afsøge alternativer, fordi du er nysgerrig af natur
 • Kan skabe et godt og tillidsfuldt projektmiljø, præget af åbenhed og samarbejde
 • Er drevet af et ønske om at gøre en forskel og agere professionelt
 • Evne til at agere, kommunikere og samarbejde på alle niveauer
 • Sætte pris på et uformelt miljø, med personlig frihed til at tilrettelægge opgaverne og en høj grad af professionalisme.

Hvad tilbyder vi?
Med base i Nordisk Film tilbyder vi et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, hvor der er balance mellem arbejde og privatliv. Du får mulighed for at arbejde i et uformelt miljø, med en stor grad af personlig frihed til at tilrettelægge opgaverne. Du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af anerkendte underholdningsbrands og i tæt samarbejde med forretningerne supportere udviklingen og den fortsatte vækst i Nordens største mediekoncern.

For mere information
Du er velkommen til at kontakte Marlene Høgh eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33 eller send en mail på cs@hudson.dk. Hudson er det rekrutteringsselskab, der supporterer Nordisk Film i selektionen.

Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning ”845”. Bemærk, at vi ser på ansøgningerne løbende.

Ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores politik om opbevaring af persondata, som du kan se på vores hjemmeside, og at vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne proces. Såfremt du ønsker, at vi sletter dine data efter endt proces, må du gerne give os besked på dk@hudson.dk.

 

 

Send job by email

Apply for Projektleder til forretningsprojekter – Nordisk Film
Reference: 845

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.