Posted on: 2018-09-06

Job type: Permanent

Sector: Retail

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

med regnskabsansvar for dansk moderselskab og danske enheder


Er du en erfaren regnskabschef, der kombinerer din solide finansielle forståelse med en stor lyst til at lede og udvikle et team af engagerede medarbejdere? Er du struktureret, proaktiv og har lyst til at optimere og strukturere regnskabsprocesser i en kompleks koncern? Har du erfaring med at udarbejde regnskaber for mellemstore til større produktionsselskaber? Så kan dette være rollen, som tilbyder dig spændende udfordringer i en international succesfuld koncern.

Vi søger en Regnskabschef til en større regnskabsafdeling, der håndterer alt fra løn, bogføring, omkostningscontrolling, intercompany afsteminger til diverse ad hoc opgaver. Din afdeling er afgørende for art sikre et præcist grundlag for den eksterne og interne rapportering. Du er overordnet garant for kvaliteten i leverancer og får selv tid til at deltage i diverse udviklende projekter i form af forretningsanalyser, optimeringer af systemer og arbejdsgange samt at motivere, udvikle og fastholde dit team.

Dine og din afdelings primære opgaver vil være måneds- og årsafslutninger for moderselskabet, intercompany procedurer og afstemninger, bogføringsrutiner, lønadministration, udvikle eksisterende og på sigt implementere nyt ERP system, omkostningscontrolling for moderselskabet, udarbejde budgetter, være kontakt til de offentlige myndigheder samt ad hoc supportere regnskabsfunktioner i datterselskaberne.

Du har en videregående erhvervsøkonomisk uddannelse på HD eller Cand.merc. niveau indenfor økonomi og regnskab og har oparbejdet god erfaring med end-to-end regnskabsprocesser fra bogføring til rapportering og med en vis erfaring med intercompany afregninger og IFRS. Du har ledererfaring og motiveres af at levere gennem andre. Du kommer evt. fra revisionsbranchen med ansvar for udarbejdelse af regnskab for bl.a. produktionsselskaber og har siden bevæget dig ud i industrien. Alternativt har du arbejdet / arbejder i en mellemstor eller større international produktionsvirksomhed. Dertil er du fortrolig med brugen af MS Office, og superbruger i Excel. Du er godt inde i økonomistyringssystemer. Du taler og skriver engelsk og dansk.

Du er en selvstændig igangsætter, der evner at balancere mellem de nødvendige detaljer og rutiner på den ene side og på den anden side, kan du også optimere og udtænke nye processer. Som eksempel har du øjnene åbne for ny teknologi, der kan automatisere eller gøre processer nemmere. Du har en positiv og løsningsorienteret tilgang til forretningen og trives med mange berøringsflader. Du har let ved at skabe gode relationer gennem samarbejde. Du er vandt til at arbejde i teams og tager dit ansvar som leder alvorligt ift. at engagere, motivere, udfordre og udvikle dine medarbejdere.

Du tilbydes en udfordrende og udviklende stilling i en international koncern i vækst, med høj faglighed og stærke kompetencer. Du bliver en del af koncernøkonomi og er med i ledergruppen og rapporterer til Økonomidirektøren.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Camilla Svendsen, Hudson +45 70 27 77 33. Send din ansøgning samt CV til dk@hudson.dk mrk. 816.

Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk

Please note that by applying through Hudson, you accept our privacy policy that you can find on www.hudson.dk. We will keep your information, and if you do not wish us to keep your papers besides for the purpose of this recruitment, please let us know by writing to dk@hudson.dk

Send job by email

Apply for Regnskabschef / Accounting Manager - Storkøbenhavn
Reference: 816

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.