Posted on: 06-09-2017

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Santander Consumer Bank

Vil du være en del af en af Europas største finansvirksomheder og deltage i Santanders stærke udvikling på det danske marked? Har du lyst til at arbejde med en af markedets bredeste porteføljer og med markedsledende produkter? Har du lyst til at kombinere din specialistviden med ledelse af et erfarent team? Hvis du kan svare ja til det hele, så anbefaler vi, at du læser videre.

 

Som Retail Risk Manager bliver du overordnet ansvarlig for levering af struktur og analyser til understøttelse og håndtering af risici for bankens retail kunder. Sammen med dit team bestående af 8 erfarne medarbejdere indenfor analyse, kontrol, kredit og business intelligence støtter I bankens mange kommercielle initiativer til privatkunder og indirekte større retailkæder.

 

Af ansvarsområder kan nævnes:

 • Samarbejde med bankens kommercielle funktioner for at sikre optimal risikobalance.

 • Udarbejde optimeringsanalyser af nye og eksisterende kunder.

 • Sikre porteføljestyring og optimering (herunder Risk IT).

 • Lave månedslukninger i forhold til bankens tab og hensættelser.

 • Udarbejde og opdatere budgetter i relation til tab (IFRS9).

 • Udarbejde data og rapporter til bankens andre afdelinger.

 • Håndtere og forebygge Fraud.Sikre operationelle risici.

 • Bygge, udvikle og håndtere bankens kontrolmiljø.

 • Skabe høj medarbejdertilfredshed.

 • Prioritere medarbejderudvikling og intern videnseling

 

Risk & Compliance består af 37 medarbejdere og er en del af det nordiske set-up. Som Retail Risk Manager refererer du til den danske Risk Director, som er en del af den danske ledergruppe. Udover Retail inkluderer afdelingen også Wholesale, Remarketing og Collection.

 

Du har relevant videregående uddannelse og solid erfaring inden for retail risici samt mere end 2 års ledelseserfaring. Har du kendskab til bilbranchen og finansiering inden for bilbranchen er dette en fordel. Det vigtigste er, at du kombinerer din ledererfaring med et stærkt afsæt i behandling af data, datamodeller, stresstestmodeller og analyser. Du har enten kendskab til eller har arbejdet direkte med SAS. Du formår at udtrykke dig klart og forståeligt på dansk og engelsk i skrift og tale samt har et godt kendskab til MS Office.

 

Som person er du struktureret, kvalitetsorienteret og balancerer godt mellem detaljer og overblik. Du kan navigere på et taktisk niveau, hvor du ser løsninger og nye muligheder. Udover selv at være motiveret af dit speciale, trives du i en lederrolle, at få andre med dig og at udvikle dem til at blive endnu bedre. Overfor dine omgivelser kan du kommunikere dine budskaber klart og tydeligt, og du udviser en god balance mellem fleksibilitet og at stå fast.

 

Santander tilbyder et spændende job i en stor og voksende finansvirksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Ydermere tilbydes du pensionsordning, sundhedssikring og et godt introduktionsforløb.

 

Arbejdssted:  Hvidovre

 

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Partner Camilla Svendsen eller Assignment Manager Mette Falsig fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Eller send din ansøgning på dk@hudson.dk og skriv 650 i emnefeltet.

______________________________________________________________________________

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan, 14.000 filialer og er repræsenteret i mere end 40 lande verden over.

I 2016 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro. Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007, som en filial af Norge. Vi er i dag godt 250 medarbejdere og bor på Stamholmen i Hvidovre.

 

Send job by email

Apply for Retail Risk Manager
Job Reference: 650

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.