Posted on: 2018-11-07

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vi søger en stærk Sales Consultant til FDB Møbler med fokus på det professionelle danske marked, som med stor energi har lyst til at gøre en forskel sammen med resten af FDB Møbler teamet

Som Sales Consultant skal du referere til Head of FDB Møbler, hvor teamet udover dig, består af en række engagerede og kompetente kollegaer, der alle brænder for disse ikoniske designmøbler. Du kommer til at arbejde med et stærkt brand i en rivende positiv udvikling.

Teamet arbejder i et uformelt og til tider hektisk miljø, hvor der er mange deadlines, der skal overholdes og ambitiøse mål, som skal nås. Man har har travlt, men der tilstræbes at man altid har det sjovt!

Stillingen

Du kommer til at arbejde tæt sammen med det øvrige team om at arbejde målrettet mod at udbrede kendskabet til og præferencen for FDB Møbler på det professionelle marked.

Det vil være også dit ansvar at få etableret FDB Møbler på Business-to-Business/kontraktmarkedet i Danmark og forsætte et struktureret indtog herpå.

Du forventes at deltage aktivt i udarbejdelsen af div. materiale målrettet B-t-B markedet og bliver i høj grad bindeled mellem hovedkontor og de professionelle kunder – til at begynde med fokus på det danske marked.

Din arbejdsplads bliver i Albertslund, hvor FDB Møbler teamet ultimo oktober flytter ind nye egne lokaler. Der må dog i perioder påregnes en del rejseaktivitet, til møder, messer o.lign. 
 
Dine opgaver er blandt andet at:

 • Totalt budgetansvar for alt B-t-B-salg i Danmark.
 • Screening af relevante professionelle segmenter for FDB Møbler, udarbejdelse af business cases og potentialeberegninger og indgåelse af samarbejder med relevante kunder med henblik på salg.
 • Planlægge og afvikle messeaktivitet og lign. på relevante møbelmesser i Danmark
 • Tilsikre at FDB Møbler etableres på det professionelle marked i overensstemmelse med det iboende brand DNA.
 • Sikre den rette organisering til at drive det professionelle marked.


Ansøgeren

Du skal have lyst til at arbejde i et lille team, hvor det går stærkt, hvorfor din evne til at prioritere og eksekvere er vigtig. Du skal derfor kunne holde tempo og struktur på dine opgaver, så du når i mål i en travl hverdag. Du skal være en team player, men skal turde træffe beslutninger på egen hånd, når det er nødvendigt.

Du har solid erfaring med salg af BtB produkter, og det vil være en fordel at have erfaring fra møbler, Life-Style eller andre boliginterieur-artikler.

Du er en udpræget hunter profil som trives med og har erfaring samt succes med at opdyrke rene markeder. Du er proaktiv, og arbejder struktureret med pipe-line management omkring løbende at skabe salg på kort og lang sigt – både blandt nye såvel som eksisterende kunder.

Målrettehed og motivation af gode resultater er en naturlig del af dig, og du mestrer at kommunikere og forhandle på højt niveau. Du har et godt blik for hele værdikæden og trives med at samarbejde bredt både internt og med alle dine samarbejdspartnere.

Din profil

Du kan have flere tilgange til denne stilling, men kommer sandsynligt fra en lignende rolle i branchen, og at du kan stå inde for nedenstående faglige og personlige kvalifikationer:

Faglige kvalifikationer:

 • Du har en relevandt videregående uddannelse som  eller lignende
 • Du har et indgående kendskab til design- møbelbranchen eller beslægtede brancher
 • Du har stor forretningsmæssig forståelse og flair for godt købmandsskab
 • Du er rutineret bruger af Office Pakken – superbruger af Excel
 • Du er flydende i dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt.


Personlige kvalifikationer:

 • Du er handlekraftig og arbejder struktureret og målrettet
 • Du er resultatorienteret og skaber synlige resultater
 • Du er god til at samarbejde og kommunikere på tværs
 • Du trives med et høj tempo og er i stand til at have mange bolde i luften
 • Du har passion for det at arbejde med at bygge op og se organisationen vokse 
 • Du er en vinder som arbejder fokuseret på at du og dit team bliver og er de bedste til det i laver


Danmarks største detailorganisation med gode karrieremuligheder

FDB Møbler er en selvstændig enhed i Coop, og drives netop ud fra denne selvstændighed. Men du naturligt en del af en Coop organisation med mange stærke og fagliget kompetente kollegaer, og karrierremæssigt mange muligheder. Du vil i gennem dine  ansvarsområder få en bred berøringsflade såvel internt som eksternt og derigennem en unik mulighed for at skabe et unikt netværk til din videre karriere.

Se mere på: www.fdbmobler.dk
 
For mere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Search Consultant Ann Sophie Thalund-Jørgensen fra Hudson på ast@hudson.dk eller telefon 31 13 95 79, som forestår udvælgelsen.

Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning ”830”.

Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk
 

 

  

Send job by email

Apply for Sales Consultant BtB, FDB Møbler
Reference: 830

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.