Posted on: 2018-06-08

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Til FDB Møbler søger vi en stærk salgsansvarlig med fokus på eksportmarkeder, og som med stor energi har lyst til at gøre en forskel sammen med resten

Den salgsansvarlige skal referere til Brand Manageren på FDB Møbler, hvor teamet udover dig, består af en række engagerede og kompetente kollegaer, der alle brænder for FDB’s ikoniske designmøbler. Du kommer til at arbejde med et stærkt brand i en rivende udvikling.

 

Teamet arbejder i et uformelt og til tider hektisk miljø, hvor der er mange deadlines, der skal overholdes og ambitiøse mål, som skal nås. Man har travlt, men det tilstræbes, at man altid har det sjovt! 

 

Stillingen

Du kommer til at arbejde målrettet og tæt sammen med det øvrige team mod at udbrede kendskabet til og præferencen for FDB Møbler på den internationale scene. Det vil være dit ansvar at få etableret FDB Møbler på udvalgte eksportmarkeder og opbygge de fornødne samarbejdsrelationer på de respektive markeder, samt øge salget til de allerede internationale kunder i porteføljen.

Du forventes både at kunne tilgå det professionelle samt konsumentdelen af møbelmarkedet på eksportmarkederne. Ligeledes forventes du at deltage aktivt i udarbejdelsen af diverse materialer målrettet eksportmarkederne og du bliver i høj grad bindeled mellem hovedkontor og de pågældende markeder.

Din arbejdsplads er på COOP Danmark A/S’ hovedkontor i Albertslund. Der må dog i perioder påregnes en del rejseaktivitet, som forventes at være omkring 50 dage årligt.

 

Dine opgaver er blandt andet at:

 • Totalt budgetansvar for alt eksportsalg
 • Screening af relevante eksportmarkeder for FDB Møbler, udarbejdelse af business cases og potentialeberegninger og indgåelse af samarbejder med internationale agenter og distributører
 • Udarbejdelse af markedsspecifikke entry strategiplaner, udførelse af og opfølgning på samme
 • Opbygge og udvikle distributionen af FDB Møbler internationalt
 • Planlægge og afvikle messeaktivitet på relevante møbelmesser i udlandet
 • Udbygge salgsorganisationen i takt med øget succes på eksportmarkederne
 • Tilsikre at FDB Møbler etableres på eksterne markeder i overensstemmelse med det iboende brand DNA

 

Ansøgeren 

 

Du skal have lyst til at arbejde i et lille team, hvor det går stærkt, hvorfor din evne til at prioritere og eksekvere er vigtig. Du skal derfor kunne holde tempo og struktur på dine opgaver, så du når i mål i en travl hverdag. Du skal være en team player, men skal turde træffe beslutninger på egen hånd, når det er nødvendigt.

Du har markant erfaring med salg af møbler eller andre boliginterieurartikler på eksportmarkeder samt etablering af internationalt salgsset-up. Du er proaktiv omkring løbende at skabe salg – både blandt nye såvel som eksisterende kunder.

Målrettehed og motivation af gode resultater er en naturlig del af dig, og du mestrer at kommunikere og forhandle på højt niveau. Du har et godt blik for hele værdikæden og trives med at samarbejde bredt både internt og med udenlandske samarbejdspartnere.

 

Din profil

Du kan have flere tilgange til denne stilling, men kommer sandsynligt fra en lignende rolle i branchen. Du besidder desuden nedenstående faglige og personlige kvalifikationer:

 

Faglige kvalifikationer:

 • Du har en videregående uddannelse som f.eks. Cand.merc., HD (A) eller lignende
 • Du har et indgående kendskab design- møbelbranchen og eksporthandel
 • Du har stor forretningsmæssig forståelse og flair for godt købmandsskab
 • Du er rutineret bruger af Office Pakken – superbruger af Excel
 • Du er flydende i dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt, og gerne yderligere sporgkundskaber på tysk eller fransk.

Personlige kvalifikationer:

 • Du er handlekraftig og vil skabe synlige resultater
 • Du er god til at samarbejde og kommunikere på tværs
 • Du trives med et høj tempo og er i stand til at have mange bolde i luften
 • Du har passion for det at arbejde med at bygge op og se organisationen vokse
 • Du er en vinder som arbejder fokuseret på at du og dit team bliver og er de bedste til det I laver

 

Danmarks største detailorganisation med gode karrieremuligheder

 

FDB Møbler er en selvstændig enhed i COOP, og drives netop ud fra denne selvstændighed. Men du naturligt en del af en COOP organisation med mange stærke og fagliget kompetente kollegaer, og karrierremæssigt mange muligheder. Du vil i gennem dine ansvarsområder få en bred berøringsflade såvel internt som eksternt og derigennem en unik mulighed for at skabe et unikt netværk til din videre karriere.

 

Se mere på: www.fdbmobler.dk

 

For mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Annette Timmermann fra Hudson

at@hudson.dk eller telefon 61 22 74 93, som forestår udvælgelsen.

 

Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning "758".

 

 

 

Send job by email

Apply for Salgsansvarlig Eksport til FDB Møbler
Reference: 758

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.