Posted on: 04-09-2017

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Udvikling og positionering af nyt forretningsområde

Spændende stilling til nyopstartet forretningsområde i Danmark, hvor du får salgs- og indtjeningsansvar for salg af billån direkte til forbrugerne via de digitale kanaler. Du sætter strategien, laver go-to-market planen og prioriterer de indsatser, der skal laves for at gøre AutoDirect til et lige så succesfuldt produkt, som på Santanders øvrige markeder.

Som Salgschef AutoDirect har du det forretnings-og budgetmæssige ansvar for de produkter og services, der afsættes i Santanders direkte kanal. Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvor du internt samarbejder med især marketing og IT omkring planer og udvikling af optimale systemløsninger. Begge dele er med til at understøtte salget. Eksternt varetager du kontakten til direkte og indirekte partnere samt vedligeholder og udvikler eksisterende foreningssamarbejder samt tiltrækker nye.

Dine aktiviteter har fokus på at sikre bedst mulig eksponering af produkterne. Ydermere analyserer du løbende på performance i den direkte kanal med henblik på løbende optimering samt sikrer korrekt renteprissætning. Du rapporterer til Head of Sales og indgår i dette områdes lederteam.

Af primære opgaver kan nævnes:

  • Overordnet budget- og resultatansvar for produktet AutoDirect.
  • Udarbejdelse af mål- og marketingplaner i samarbejde med marketingteamet.
  • Løbende salgs- og markedsrapportering til ledelsen samt opfølgning på performance og KPI´er.
  • Udarbejdelse, planlægning, deltagelse i og opfølgning på incentives, marketingtiltag og kampagner samt input til pricing.
  • Løbende innovation og systemudvikling af platformen i samarbejde med IT-udviklingsteamet.
  • Udvikling og vedligeholdelse af relationerne til tilknyttede partnerskaber.
  •  

Du har en relevant uddannelse samt indgående kendskab til afsætning af produkter i den digitale kanal, hvor du er vant til resultatansvar. Det er en fordel men ikke et krav, at du har erfaring med bilbranchen eller med salg af større forbrugsgoder. Du viser en god systemmæssig forståelse, har solidt kendskab til markedsføring via digitale medier samt et indgående kendskab til MS Office pakken. I dit arbejde er du vant til at lave business cases og præsentere dine ideer til ledelse og samarbejdspartnere. Du udtrykker dig klart og forståeligt i skrift og tale på både dansk og engelsk.

 

Du er resultatorienteret, loyal og en teamplayer med drive. Du er empatisk, serviceorienteret og en god relationsskaber, der både kan arbejde selvstændigt og i selvstyrende teams. Du har ordenssans, er struktureret og evner at prioritere og eksekvere. Derudover er du en sjov og god kollega, som har lyst til at bygge et forretningsområde op med mulighed for at skabe tydelige resultater.

Arbejdssted:   Hvidovre

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Partner Camilla Svendsen eller Senior Search Consultant Annette Timmermann fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Eller send din ansøgning på dk@hudson.dk og skriv 639 i emnefeltet.

 

Send job by email

Apply for Salgschef AutoDirect via de digitale kanaler
Job Reference: 639

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.