Posted on: 29-11-2017

Job type: Permanent

Sector: IT

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- kombineret med en rolle som Forretningskonsulent i Capital Markets

Har du lyst til at kombinere et Scrum Master ansvar med en rolle som Forretningskonsulent i Capital Markets? Vil du arbejde indenfor Capital Markets med markedsledende software, Calypso, der tilbyder en væg-til-væg løsning? Kan du kombinere din forretningsforståelse med evnen til at facilitere samarbejde og lede retningen mod high performing teams? Har du lyst til at være med til at præge den agile transformation i BEC? Så kan jobbet som Scrum Master være noget for dig!
 

Kan du balancere et forretningsfokus med at skabe fremdrift og forandringer?

Som Scrum Master i Capital Markets og som del af team Calypso FX/MM, får du en unik mulighed for at kombinere dit forretningsmæssige afsæt med at arbejde indenfor det agile rammeværk. Calypso er et strategisk vigtigt produkt for BEC og deres kunder og derfor et højtprofileret område. Dine opgaver bliver to-delte, hvor du bruger ca. 40% af din tid på Scrum Master rollen, og den resterende tid på interaktion med forretningen ifm. at drive rettelser og samle op på kravspecifikationer. Du bliver derfor tæt involveret i udviklingsfasen før end, at løsningerne tages i brug og skal driftes.

 

Du supporterer dit team i at følge vores processer og standarder i forhold til Scrum i SAFe. Du underviser og coacher dit team i agile arbejdsmetoder, faciliterer deres udvikling og samarbejder med personalelederne omkring kompetenceudvikling. Dit mål bliver at lede mod et high performing team, og for at lykkes skal du fremme et miljø kendetegnet ved ansvarlighed for leverancer, produktkvalitet samt vidensdeling og læring.

 

Dine opgaver bliver blandt andet, at:

  • Afholde og optimere teamenes events.
  • Forberede og motivere teamene til deltagelse i SAFe events.
  • Supportere andre forretningskonsulenter med at få færdiggjort kravspecifikationer og kommunikere disse til teamet, herunder udviklere i området.
  • Holde en tæt dialog med forretningsområdet og støtte op om prioritering af opgaver.
  • Sikre vidensdeling i teamene ved at etablere et miljø med løbende feedback og anerkendelse.

 

Har du faglighed og er du klar til at tage en central rolle i afdelingen og for teamet?
Du har først og fremmest et åbent og forandringsparat mindset kombineret med lysten til udvikling. Når der er pres på, bevarer du roen og overblikket, og du evner at træffe beslutninger og fremdrift. Du kombinerer din selvstændighed med rummelighed, lyst til samarbejde og plads til engang imellem at tage dig tid til en faglig diskussion. Du er nysgerrig på læring, deler gerne viden med andre og har nu lyst til en faciliterende og ledende rolle. Du har en coachende stil, klar kommunikation og lederegenskaber.

 

Vi ser gerne, at du:

  • Er certificeret som Scrum Master og meget gerne har kendskab til med SAFe.
  • Har arbejdet med eller har været opdragsansvarlig for IT udviklingsprojekter, og du kan f.eks. have arbejdet som projektleder eller forretningskonsulent.
  • Godt og solidt kendskab til Capital Markets området – særligt FX/MM og rentederivater.

 

Hvem er vi?
Vores udviklingsorganisation består af 300 engagerede og erfarne medarbejdere, og som er fordelt på en række forskellige produkter og i to agile release trains: Asset Management og Handel. I stillingen som Scrum Master arbejder du i Capital Markets , der har ansvar for handel og håndtering af FX/MM og samledes positions- og risikoopgørelser. Afdelingen består af 26 medarbejdere, der er fordelt på tre agile teams; et komponent team og to funktionelle teams. Du er del af det funktionelle team, Calypso FX/MM, som består af to udviklere og fire forretningskonsulenter og en Product Owner. Området og afdelingen er i vækst og arbejder med en række spændende projekter.

 

Med respekt for hinanden og hinandens faglighed er vi gode til at få humoren ind i en hverdag, hvor vi arbejder meget forskelligt og med fokus på leverancer til rette tid og med præcision. Vi er i vores spæde start, når det kommer til den agile rejse, hvorfor vi har plads til at lære og blive mere modne sammen i det agile.

 

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra Mobil- og Netbank over til en komplet Capital Markets-platform.

 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

 

Kan du se dig selv hos os?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Aagerup eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson er det selskab, der håndterer rekrutteringen for BEC. Send din ansøgning og dit cv til dk@hudson.dk og gerne snarest muligt. Mærk din ansøgning med "672".

 

 

 

Send job by email

Apply for Scrum Master
Job Reference: 672

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.