Posted on: 28-12-2017

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Har du lyst til at være med til at præge den agile transformation i BEC?

Har du en god teknisk forståelse for udvikling eller er en udvikler med lyst til at udvikle dig yderligere i en Scrum Master rolle? Vil du arbejde med to teams med ekstremt højt fagligt niveau og komplekse applikationer? Kan du kombinere din tekniske forståelse med en evne til at facilitere samarbejde lede retningen mod high performing teams? Har du lyst til at være med til at præge den agile transformation i BEC? Så kan jobbet som Scrum Master være noget for dig!

 

Kan du balancere et højt fagligt teknisk fokus med at skabe fremdrift og forandringer?

I en rolle som Scrum Master i afdelingen for Stam- & Markedsdata får du en unik mulighed for at kombinere din tekniske baggrund med det agile rammeværk. Du arbejder tæt sammen med to teams med i alt 9 udviklere med lang erfaring og god selvstændighed og sørger for, at de følger BEC’s processer og standarder for "good practice" i forhold til Scrum i SAFe. Der vil også være situationer, hvor du dykker ned i en teknisk udfordring og sparrer med dem omkring løsningsmuligheder.

 

Du skal sørge for, at teamene har optimale muligheder for at løse deres opgaver. I tæt samarbejde med teamenes Product Owner skal du bidrage løbende til blandt andet sprint backlog refinement. Dit mål bliver at lede mod et high performing team, og for at lykkes skal du fremme et miljø kendetegnet ved ansvarlighed for leverancer, produktkvalitet samt vidensdeling og læring.

 

Dine opgaver bliver blandt andet, at:

  • Afholde og optimere teamenes events.
  • Strukturere, optimere og sikre brug af Jira/Confluence.
  • Forberede og motivere teamene til deltagelse i SAFe events.
  • Sikre vidensdeling i teamene ved at etablere et miljø med løbende feedback og anerkendelse.

 

Er du proaktiv og evner at gå forrest ved forandringer?
Du har først og fremmest et åbent og forandringsparat mindset og er vant til at arbejde sammen med og i teams med fagligt tunge specialister. Når der er pres på, bevarer du roen og overblikket, og du evner at træffe beslutninger og fremdrift. Du kombinerer din selvstændighed med rummelighed, lyst til samarbejde og plads til engang imellem at tage dig tid til en faglig diskussion. Du er nysgerrig på læring, deler gerne viden med andre og har nu lyst til en faciliterende og ledende rolle. Du har en coachende stil, klar kommunikation og lederegenskaber.

 

Vi ser gerne, at du:

  • Har en god forståelse for værktøjer såsom Cobol, DB2, C++, MS SQL o.a.
  • Vant til at arbejde med komplekse applikationer med mange datakilder og integrationer.
  • Gerne baggrund fra den finansielle branche og kendskab til data fra SIX Financial Information, Nasdaq Copenhagen, ICAP, Reuters, S&P o.a. Alternativt erfaring fra et komplekst udviklingsmiljø.
  • Har en vis erfaring med de agile udviklingsmetoder og opgaverne som Scrum Master.
  • Gerne en certificering som Scrum Master og måske SAFe.

 

Hvem er vi?
Du kommer til at sidde i afdelingen for Stamdata & Markedsdata, som består af to teams med i alt tolv medarbejdere. Teamene består af meget teknisk tunge it-udviklere, en Product Owner og stillingen som Scrum Master. Afdelingen er en del af Handel & Depot, som er en del af vores Udviklingsorganisation.

 

Med respekt for hinanden og hinandens faglighed er vi gode til at få humoren ind i en hverdag, hvor vi arbejder meget forskelligt og med fokus på leverancer til rette tid og med præcision. Vores leverancer af korrekte stam- og markedsdata samt integrationer danner fundamentet for mange af BEC’s andre afdelinger. Vi er i vores spæde start, når det kommer til den agile rejse, hvorfor vi har plads til, at vi lærer og bliver mere modne i det agile sammen.

 

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra Mobil- og Netbank over til en komplet Capital Markets-platform.

 

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

 

Kan du se dig selv hos os?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Aagerup eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson er det selskab, der håndterer rekrutteringen for BEC.

Send din ansøgning samt CV til dk@hudson.dk hurtigst muligt - husk at skrive 671 i emnefeltet.

Send job by email

Apply for Scrum Master
Job Reference: 671

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.