Posted on: 2018-07-31

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Vil du fra bygherreside være med til en historisk udvidelse af Københavns Lufthavn?

Københavns Lufthavn er i vækst, og vi har lanceret en udbygningsplan med investeringer i milliardklassen. Hvis du drømmer om at være en del af en af Danmarks bedste in-house juridiske afdelinger, så får du en unik mulighed for at sparre med et team af højt specialiserede jurister og påvirke de juridiske rammer for byggeprojekterne. Samtidig kan vi tilbyde en af de mest attraktive entrepriseprojektporteføljer, hvor vi investerer mere end 20 mia. kr. over de kommende år. Vi søger derfor en stærk faglig juridisk kompetence indenfor entrepriseret.

Strategisk rådgivning til forretningen, juridisk støtte og forhandlinger

Du samarbejder tæt med forretningsområdet og vil være en nøgleperson til projektledere, rådgivere og entreprenører både før, under og efter kontraktforhandlinger. Dine opgaver vil blandt andet være:

  •  Rådgivning om taktik og strategier i relation til konkrete kontraktforhandlinger.
  •  Udarbejdelse af kontrakter, fortolkning og opfølgning indenfor entrepriserettens område.
  •      Identificere (nye) områder, hvor jura kan levere værdi ved kontrakts indgåelse. Implementering af best practice og cost-effective contract management, procesoptimering og   uddannelse af relevante kollegaer.
  •  Udarbejdelse af kontraktskabeloner.
  •  Bistand i tvister, herunder forligsforhandlinger og forligsaftaler.

Jurist med speciale i entrepriseret og en pragmatisk indstilling
Du udvikler og vedligeholder proaktivt et stærkt samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Du har stærke kommunikationsevner og et positivt personligt gennemslag – både i forhandling, samarbejde og i undervisning – og både på dansk og engelsk. Du er forretnings- og udviklingsorienteret med fokus på at nå et resultat. Det er afgørende, at du arbejder selvstændigt og trives i et miljø med korte deadlines, mange bolde i luften, og hvor humor er en naturlig del af hverdagen. Dine faglige kvalifikationer inkluderer:

  •  Juridisk kandidatuddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur. med minimum 6-10 års erfaring med entrepriseret.
  •  Erfaring fra entreprenør- eller rådgivningssiden og/eller erfaring fra en bygherre.
  •  Kompetent i at udarbejde og forbedre processer, deltage i forhandlinger, indgå i projekter og udarbejde kontrakter.
  •  Stor faglig nysgerrighed, indgå i faglige netværk og stræbe efter at være ekspert inden for entrepriseret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen
Corporate Affairs & Legal er ansvarlig for alle juridiske forhold i CPH og har tæt samarbejde med ledelse og kollegaer i hele virksomheden. Vi leverer værdiskabende juridisk rådgivning med fokus på CPHs forretningsmæssige behov. Dyb faglighed og forretningsforståelse går hånd i hånd. Du vil blive en del af en afdeling på 17 travle medarbejdere, heraf 13 jurister med stort engagement og godt humør.
Corporate Affairs & Legal er opdelt i to teams, og du vil indgå i et team, som blandt andet er dybt involveret i CPHs udvidelse. Du vil rapportere til den ansvarlige leder for teamet.
Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marc Henkelman eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor. Skriv gerne ”801” på din ansøgning. Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 12. august 2018.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så skriv gerne til HR Rekruttering på job@cph.dk. Send din ansøgning direkte ved at klikke på “søg stilling” nedenfor.

 

Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk

Please note that by applying through Hudson, you accept our privacy policy that you can find on www.hudson.dk. We will keep your information, and if you do not wish us to keep your papers besides for the purpose of this recruitment, please let us know by writing to dk@hudson.dk

Send job by email

Apply for Stærk jurist med speciale i entrepriseret
Reference: 801

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.