Posted on: 06-09-2017

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Santander Consumer Bank

Vil du være en del af en af Europas største finansvirksomheder og deltage i Santanders stærke udvikling på det danske marked? Vil du have en lederrolle, med ansvar for et erfarent team og et udfordrende område indenfor risk management? Hvis du kan svare ja til det hele, så anbefaler vi, at du læser videre.

Som Wholesale Risk Manager bliver du overordnet ansvarlig for kreditgivning til bankens virksomhedskunder, som primært består af bilforhandlere. Sammen med dit team på fem personer sikrer du kreditrisikohåndtering samt rådgivning i forbindelse med større aftaler. I tæt samarbejde med bl.a. Key Account Management sikrer du og dit team en løbende optimering af samarbejdet med Santanders partnere. Konkret håndterer du og dit team for værdiansættelse af bankens biler, og er, i forbindelse med bankens operationelle leasing aktiviteter, ansvarlige for at sikre risikoen i forhold til restværdierne i forbindelse med udløb af aftalerne med privatkunder.

Af ansvarsområder kan nævnes:

  • Sikre kreditrisiko håndtering af alle bankens erhvervskunder.
  • Håndtere restværdi risiko.
  • Ansvarlig for bankens kreditpolitik for erhvervskunder.
  • Udvikle produkter til erhvervskunderne - i samarbejde med bankens kommercielle medarbejdere.
  • Løbende være i dialog med erhvervskunderne.
  • Skabe høj medarbejdertilfredshed.
  • Prioritere medarbejderudvikling og intern videndeling.

Risk & Compliance består af 37 medarbejdere og er en del af det nordiske setup. Som Wholesale Risk Manager refererer du til den danske Risk Director, som er en del af den danske ledergruppe. Udover Wholesale inkluderer afdelingen også Retail, Remarketing og Collection.

Du har relevant videregående uddannelse, evt. fra bank eller tilsvarende. Du har solid erfaring inden for Wholesale samt mere end 2 års ledelseserfaring. Du kender til erhvervskunder, bilforhandlermarkedet (mht. demobiler og købte biler osv.) og har en generel god interesse for bilmarkedet og udviklingen heraf. Du har stor indsigt i regnskabsanalyser, har kendskab til finansieringsmuligheder/produkter for bilforhandlere samt til restværdiansættelse af biler. Du formår at udtrykke dig klart og forståeligt på dansk og engelsk i skrift og tale og har et godt kendskab til MS Office.

Som person er du en udadvendt relationsskaber, der formår at arbejde detaljeorienteret samtidig med, at du kan navigere på et taktisk niveau. Du er løsningsorienteret og en dygtig kommunikator, der kan argumentere på fakta. Som leder evner du at få dine omgivelser med, du kan motivere dem, og du trives med at skabe resultater sammen med andre. I det daglige er du omstillingsparat, løsningsorienteret og tør tage den gode diskussion, når den giver værdi.

Santander tilbyder et spændende job i en stor og voksende finansvirksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Ydermere tilbydes du pensionsordning, sundhedssikring og et godt introduktionsforløb.

Arbejdssted:   Hvidovre

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Partner Camilla Svendsen eller Assignment Manager Mette Falsig fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Eller send din ansøgning på dk@hudson.dk og skriv 651 i emnefeltet.

______________________________________________________________________________

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan, 14.000 filialer og er repræsenteret i mere end 40 lande verden over.

I 2016 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro. Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007, som en filial af Norge. Vi er i dag godt 250 medarbejdere og bor på Stamholmen i Hvidovre.

 

Send job by email

Apply for Wholesale Risk Manager
Job Reference: 651

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.