Mes filtres : Belgique

322 offres en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Brussels, Bruxelles

Référence: BE750309

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

Experts in executive assessment centres

Are you an experienced expert in evaluating leadership competencies through assessment and development centres? Are you looking for new and exciting assignments as a freelancer? Are you interested in working for clients in the international Public Sector?

Waregem, Flandre Occidentale

Référence: BE762520

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

Strategische en commerciële partner met focus op internationale groei en optimalisering

Familiebedrijf Renson, opgericht in 1909, staat voor een duidelijke missie: ‘Creating healthy spaces’. De gebruiker staat dan ook centraal in de innovatieve en trendsettende producten op het gebied van ventilatie, buitenzonwering en terrasoverkappingen.

Waver, Brabant Wallon

Référence: BE764231

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

An exciting combination of country responsibility and hands-on technical sales

Lechler GmbH is headquartered in Metzingen, Germany. The company engineers, develops and manufactures liquid spray nozzles and systems of different materials for various industrial applications (metallurgy, food and beverage, chemical, cement, automotive, power plants) and is a world leader with ...

Erpe-Mere, Flandre Orientale

Référence: BE763021

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

Pragmatische en servicegerichte SAP-retail specialist

ALDI is een toonaangevende retailer op de Europese markt. Hun principe is eenvoudig: hoge kwaliteit – lage prijs. Eerlijk werk en faire relaties zijn voor hen basisvoorwaarden voor succes. Ze zijn echte ondernemers. Jij ook? Dan leren wij je graag kennen.

Genk, Limbourg

Référence: BE761138

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

People manager gericht op resultaat, kwaliteit en welzijn

Terumo EDC Genk is het Europese distributiecentrum van Terumo - Japanse producent van medisch materiaal voor eenmalig gebruik zoals stents, geleidingsdraden, katheters, oxygenatoren, bloedseparatiesystemen, spuiten, naalden en bloedafnamebuisjes. Gevestigd in nieuwe en ruime polyvalente opslaghallen met bijhorende...

multi location, mainly Zwevegem, Flandre Occidentale

Référence: BE764811

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

Open communicator who gained a solid experience with industrial relations

Bekaert (www.bekaert.com) is a world market and technology leader in steel wire transformation and coating technologies. Bekaert pursues to be the preferred supplier for their steel wire products for tire reinforcement.

Sint-Denijs-Westrem, Flandre Orientale

Référence: BE764796

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

Klantgerichte organisator met passie voor techniek en ervaring met AutoCAD

JENSEN-GROUP is de grootste wereldspeler op het vlak van oplossingen en totaalinrichtingen voor industriële wasserijen. Het bedrijf is beursgenoteerd en werkt samen met vooraanstaande spelers uit de sector van linnenverhuur binnen de gezondheidszorg, de horeca of de industrie.

Oudenaarde, Flandre Orientale

Référence: BE763083

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

Hands-on coördinator met passie voor techniek en coachend-sturende peoplestijl

Oleum Olieslagerij is een familiebedrijf in Oudenaarde, actief in de productie van biologische plantaardige oliën en koeken voor food en feed. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door dhr. Van Malleghem, initieel om veevoeding te produceren voor het eigen veevoederbedrijf.

Lier, Anvers

Référence: BE763359

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

implementeren, onderhouden en borgen van de verschillende kwaliteitssystemen in de groep

Gudrun Commercial NV is een fabrikant van premium pralines en - truffels met een omzet van 50 miljoen Euro. Het bedrijf bestaat uit 3 Business Units. De eerste is wereldwijd gespecialiseerd in totaal oplossingen voor de premium private label Retail klanten, de tweede focust zich op ...

Aartselaar, Anvers

Référence: BE762892

Publiée le : 11/12/2017

Type de contrat: CDI

Een ervaren en gedreven field sales professional met sterke people management skills en de ambitie om mee te bouwen aan de verdere groei op de Belux markt

CBG is een Belgische familiale onderneming, die opgericht werd in 1945. Gestart als een pure foodbroker (import/export) zijn ze ondertussen verder uitgegroeid tot een aanbieder en producent van eigen A merken (o.a. Elvea) en distributeur van enkele internationale foodmerken (Dole, Cocagne, Chatka, …).