8 offres en Finance-Comptabilité en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE751977

Publiée le : 4/09/2017

Type de contrat: CDI

Analytische en motiverende teamplayer met boekhoudkundige projectervaring

Denys nv is een multispecialistische en sterk groeiende bouwonderneming met 1450 medewerkers. Als totaalbedrijf is Denys nv actief in meerdere domeinen en disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde en speciale technieken.

Zele, Flandre Orientale

Référence: BE755276

Publiée le : 4/09/2017

Type de contrat: CDI

Ervaren auditor met grote zin voor teamspirit en internationale affiniteit

CRC Industries Europe (Zele) maakt deel uit van de Amerikaanse familiale groep Berwind die wereldwijd meer dan 5000 medewerkers telt. CRC produceert en distribueert chemische producten zoals smeermiddelen, cleaners en anticorrosieproducten met ruime industriële toepassingsmogelijkheden, onder meer in automotive ...

Zele, Flandre Orientale

Référence: BE759329

Publiée le : 23/08/2017

Type de contrat: CDI

Peoplemanager met analytisch inzicht én hands-on persoonlijkheid

Magnetrol, met hoofdzetel in de VS, is een wereldwijde leverancier van hoogkwalitatieve niveau- en debiet-instrumentatie, voornamelijk voor de olie- en gasindustrie.

Ronse, Flandre Orientale

Référence: BE759621

Publiée le : 23/08/2017

Type de contrat: CDI

Cost Calculation & Controlling

Onze klant C-MAC Electromag (www.cmac.com) in Ronse maakt deel uit van de C-MAC groep met vestigingen in België en Canada en is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van geavanceerde elektronische schakelingen voor de automobiel-, luchtvaart- en industriële sector.

Brussels, Bruxelles

Référence: BE759267

Publiée le : 23/08/2017

Type de contrat: CDI

Business minded & analytisch sterk

Antalis Benelux, groothandelaar in papier, enveloppen, karton en synthetische verpakkingsproducten, maakt deel uit van de groep Antalis, een volle dochter van Sequana. Als toonaangevende distributeur van papier, materialen voor visuele communicatie en verpakkingsoplossingen in Europa is Antalis actief in 43 landen...

Herdersem, Flandre Orientale

Référence: BE757181

Publiée le : 23/08/2017

Type de contrat: CDI

Directiefunctie binnen woon- zorgcentrum

Denderrust heeft zich de afgelopen jaren voorbereid op een gediversifieerd en toekomstgericht ouderenbeleid en -aanbod. Naast de residentiële opvang van zorgbehoevende bewoners bieden wij actueel opvang en begeleiding in ons Centrum Kortverblijf, Dagverzorgingscentrum De Regenboog, Dagverzorgingscentrum ...

Mariakerke, Flandre Orientale

Référence: BE759224

Publiée le : 16/08/2017

Type de contrat: CDI

Businesspartner met sterke analytische skills en zin voor initiatief

Annabel Textiles in Mariakerke, initieel opgericht in de jaren 60 als groothandel in meubelstoffen, is op vandaag een familiaal productiebedrijf dat met een team van een 60-tal werknemers een omzet genereert van om en bij € 20 miljoen.

Turnhout, Anvers

Référence: BE756781

Publiée le : 8/08/2017

Type de contrat: CDI

GEPASSIONEERD DOOR DE VOEDINGSSECTOR/PRIVATE LABEL-MARKT

Astra Sweets N.V. is een belangrijke speler binnen de zoetwarensector. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en onderdeel van een bedrijvengroep, actief in de voedingsindustrie. In Nederland is er eveneens een productielocatie in Harlingen.