9 offres dans l'Administration en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE763583

Publiée le : 16/01/2018

Type de contrat: CDI

Ter ondersteuning van het Career Guidance team

Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en begeleiding van werknemers na een ontslag. De verantwoordelijke Business Leader en een team van freelancers nemen deze begeleiding op zich. We gaan op zoek naar een Assistant om dit team te ondersteunen.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE765021

Publiée le : 12/01/2018

Type de contrat: CDI

Voor een periode van 3 maanden vanaf eind januari.

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Wommelgem, Anvers

Référence: BE765221

Publiée le : 2/01/2018

Type de contrat: CDI

Zelfstandige en hands-on administratieve duizendpoot

Palmyra Brands is een Vlaamse dynamische investeringsmaatschappij, die de bedrijven waarin zij participeert , begeleidt en ondersteunt met een langetermijnvisie en respect voor corporate governance (degelijk bestuur). Ze is referentieaandeelhouder in de grootste Belgische privé-rusthuizengroep (Armonea) ...

Brussel, Bruxelles

Référence: BE761702

Publiée le : 29/12/2017

Type de contrat: CDI

Rekrutering & Selectie - Recrutement et Sélection

In ons kantoor in Sint-Lambrechts-Woluwe maak je deel uit van een administratief team, waarbij je het aanspreekpunt bent voor onze klanten en kandidaten Dans nos bureaux à Woluwe-Saint-Lambert, vous faites partie d’une équipe administrative et êtes l’interlocuteur(-trice) direct pour nos clients et nos candidats

Sint-Lambrechts-Woluwe, Bruxelles

Référence: BE761419

Publiée le : 28/12/2017

Type de contrat: CDI

Je bent mede verantwoordelijk voor een correcte en snelle administratieve opvolging van meerdere HR consultancy projecten

Je beschikt idealiter over een Bachelor diploma en je hebt bij voorkeur een eerste relevante werkervaring. Je wil graag jouw potentieel binnen de dynamische en internationale omgeving van Hudson verder ontplooien.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE765068

Publiée le : 20/12/2017

Type de contrat: CDI

Je genoot een hogere opleiding en een eerste relevante ervaring is een troef.

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.   Ter versterking van ons team te Gent , zijn wij momenteel op zoek naar een fulltime (m/v)...

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE764816

Publiée le : 7/12/2017

Type de contrat: CDI

Medewerker met zin voor precisie

De Vereniging der Artsen vzw van het AZ Maria Middelares heeft een vacature voor een deeltijds (24 uur) financieel en administratief medewerker.

Ghent, Flandre Orientale

Référence: BE762919

Publiée le : 5/12/2017

Type de contrat: CDI

Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, pro-activiteit, autonomie en teamspirit weet te combineren.

Je maakt deel uit van het team Public Sector en ondersteunt een team van consultants dat uitsluitend voor klanten in de publieke sector werkt.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE764434

Publiée le : 28/11/2017

Type de contrat: CDI

Onthaal en begeleiding - Februari 2018- Mei 2018

Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz.