12 offres en Immobilier & Construction en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Knokke, Flandre Occidentale

Référence: BE758094

Publiée le : 7/11/2017

Type de contrat: CDI

Gedreven coördinator voor algemene residentiële bouwwerken

Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en ...

Izegem, Flandre Occidentale

Référence: BE759067

Publiée le : 6/11/2017

Type de contrat: CDI

Gedreven en autonome professional met verantwoordelijkheidszin

SIX is een dynamische klasse 8 bouwonderneming die samen met een jong en vooruitstrevend team van een 180-tal medewerkers een omzet van 50 miljoen euro realiseert. Het bedrijf omvat drie activiteiten: Dakwerken, HVAC & Sanitair en Renovatie.

Deinze, Flandre Orientale

Référence: BE757595

Publiée le : 3/11/2017

Type de contrat: CDI

TECHNISCH TEKENAAR MET OVERKOEPELENDE VISIE

Lootens Line is actief in het ontwerp, de productie en de plaatsing van maximaal beglaasd stalen schrijnwerk. Daarnaast realiseert de onderneming brand-, inbraak- en kogelwerende ramen & deuren. Ze is gedreven om architecturale meerwaarde te creëren, zowel bij grotere openbare projecten als bij exclusieve private ...

Deinze, Flandre Orientale

Référence: BE757596

Publiée le : 3/11/2017

Type de contrat: CDI

GEDREVEN PROJECTLEIDER MET TECHNISCH INZICHT

Lootens Line is actief in het ontwerp, de productie en plaatsing van maximaal beglaasd stalen schrijnwerk. Daarnaast realiseert de onderneming brand-, inbraak- en kogelwerende ramen & deuren. Ze is gedreven om architecturale meerwaarde te creëren, zowel bij grotere openbare projecten als bij exclusieve private ...

Brussel, Bruxelles

Référence: BE763646

Publiée le : 30/10/2017

Type de contrat: CDI

Een pragmatische en gedreven people manager met een gedegen kennis en ervaring in facility management in de brede zin van het woord. / Un gestionnaire de personnes pragmatique et motivé avec une solide connaissance et expérience dans le facility management

De Onafhankelijke Ziekenfondsen groeperen 5 apolitieke en dynamische ziekenfondsen (OZ, Omnimut, Partenamut, Freie Krankenkasse, Partena Ziekenfonds). L’union Nationale des Mutualités Libres regroupe 5 mutualités (OZ, Omnimut, Partenamut, Freie Krankenkasse, Partena Ziekenfonds).

Mechelen, Anvers

Référence: BE741226

Publiée le : 27/10/2017

Type de contrat: CDI

Ervaren calculator bouwprojecten met people skills

Onze klant WILLEMEN GROEP (www.willemen.be) is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd.

Waregem, Flandre Occidentale

Référence: BE756102

Publiée le : 23/10/2017

Type de contrat: CDI

Senior Manager met strategische visie en multidisciplinaire expertise om het centrale Competence Center Acquisition & Development aan te sturen.

Matexi is binnen de residentiële vastgoedsector marktleider met meer dan 70 jaar ervaring en expertise. De jongste 20 jaar groeide de buurtontwikkelaar uit tot een kennisbedrijf en tot de leidende binnenstedelijke ontwikkelaar met filialen in elke Belgische provincie,..

Eke, Flandre Orientale

Référence: BE756210

Publiée le : 9/10/2017

Type de contrat: CDI

Commercieel talent met passie voor de ontwikkeling van nieuwe residentiële projecten

Matexi, een van oorsprong familiale organisatie, is actief in de ontwikkeling van residentiële binnen- en buitenstedelijke projecten. De onderneming is financieel sterk en kan terugvallen op reeds meer dan 70 jaar expertise en ervaring in vastgoedprojecten.

Drongen, Flandre Orientale

Référence: BE744043

Publiée le : 9/10/2017

Type de contrat: CDI

Ingenieur met expertise in de wegenbouw

WILLEMEN GROEP (www.willemen.be) is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE748536

Publiée le : 9/10/2017

Type de contrat: CDI

Centrale functie in team en bedrijf met gezonde ambitie en degelijke historiek

Wyckaert nv, gelegen te Gent, is een onafhankelijk bouwbedrijf (sinds 1890), klasse 8, met een omzet van 43,6 miljoen euro en 140 medewerkers in vast dienstverband. Naast algemene bouwprojecten, is Wyckaert ook actief in Design & Build, wat hun activiteiten een extra dimensie geeft.