12 offres en Immobilier & Construction en Belgique

Inscrivez-vous pour recevoir des alertes

Vous recevrez des offres pour :

Saisissez votre adresse email

Knokke, Flandre Occidentale

Référence: BE758094
Publiée le : 10/07/2017
Type de contrat: CDI
Gedreven coördinator voor algemene residentiële bouwwerken

Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en ...

Deinze, Flandre Orientale

Référence: BE757595
Publiée le : 4/07/2017
Type de contrat: CDI
TECHNISCH TEKENAAR MET OVERKOEPELENDE VISIE

Lootens Line is actief in het ontwerp, de productie en de plaatsing van maximaal beglaasd stalen schrijnwerk. Daarnaast realiseert de onderneming brand-, inbraak- en kogelwerende ramen & deuren. Ze is gedreven om architecturale meerwaarde te creëren, zowel bij grotere openbare projecten als bij exclusieve private ...

Deinze, Flandre Orientale

Référence: BE757596
Publiée le : 4/07/2017
Type de contrat: CDI
GEDREVEN PROJECTLEIDER MET TECHNISCH INZICHT

Lootens Line is actief in het ontwerp, de productie en plaatsing van maximaal beglaasd stalen schrijnwerk. Daarnaast realiseert de onderneming brand-, inbraak- en kogelwerende ramen & deuren. Ze is gedreven om architecturale meerwaarde te creëren, zowel bij grotere openbare projecten als bij exclusieve private ...

Mechelen, Anvers

Référence: BE741226
Publiée le : 28/06/2017
Type de contrat: CDI
Ervaren calculator bouwprojecten met people skills

Onze klant WILLEMEN GROEP (www.willemen.be) is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd.

Izegem, Flandre Occidentale

Référence: BE759067
Publiée le : 16/06/2017
Type de contrat: CDI
Gedreven en autonome professional met verantwoordelijkheidszin

SIX is een dynamische klasse 8 bouwonderneming die samen met een jong en vooruitstrevend team van een 180-tal medewerkers een omzet van 50 miljoen euro realiseert. Het bedrijf omvat drie activiteiten: Dakwerken, HVAC & Sanitair en Renovatie.

België, Limbourg

Référence: BE756558
Publiée le : 15/06/2017
Type de contrat: CDI
Dynamisch commercieel talent met ervaring binnen de bouwsector

Boermans Construct maakt deel uit van de groep Saint-Gobain Glasssolutions, gespecialiseerd in het uitvoeren van glaswerken, zowel voor het interieur als voor high-tech gevel- en daksystemen.

Brussel, Bruxelles

Référence: BE742675
Publiée le : 6/06/2017
Type de contrat: CDI
Ondernemende projectmanager met ijzersterke coördinatie- en rapporteringsvaardigheden

Ghelamco is een toonaangevende internationale vastgoedontwikkelaar met als thuisbasis België. Het bedrijf heeft vandaag een portefeuille van prestigieuze nationale en internationale projecten.

Drongen, Flandre Orientale

Référence: BE744043
Publiée le : 6/06/2017
Type de contrat: CDI
Ingenieur met expertise in de wegenbouw

WILLEMEN GROEP (www.willemen.be) is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd.

Eke, Flandre Orientale

Référence: BE756210
Publiée le : 6/06/2017
Type de contrat: CDI
Commercieel talent met passie voor de ontwikkeling van nieuwe residentiële projecten

Matexi, een van oorsprong familiale organisatie, is actief in de ontwikkeling van residentiële binnen- en buitenstedelijke projecten. De onderneming is financieel sterk en kan terugvallen op reeds meer dan 70 jaar expertise en ervaring in vastgoedprojecten.

Gent, Flandre Orientale

Référence: BE748536
Publiée le : 6/06/2017
Type de contrat: CDI
Centrale functie in team en bedrijf met gezonde ambitie en degelijke historiek

Wyckaert nv, gelegen te Gent, is een onafhankelijk bouwbedrijf (sinds 1890), klasse 8, met een omzet van 43,6 miljoen euro en 140 medewerkers in vast dienstverband. Naast algemene bouwprojecten, is Wyckaert ook actief in Design & Build, wat hun activiteiten een extra dimensie geeft.